7 haftalık hamileyim kahverengimsi akıntım var normal mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi maii_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maii_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
8
0
36
Tekirdağ
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim.Bir kaç gündür kahverengimsi akıntım var.Sanki reglin bitiminde oluşan bir akıntı gibi. Tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz? Bu normal mi?

Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim.Bir kaç gündür kahverengimsi akıntım var.Sanki reglin bitiminde oluşan bir akıntı gibi. Tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz? Bu normal mi?

doktoruna görünmek gerek..biz ne söylesek boş...herkesin hamileliği farklı tatlım...bende kahverengi lekelenme oldu bebeğimi kaybettim..ama lekelenmesi olan çok arkadaşımın daha sonradan geçti..bünye meselesi...ihmal etme hemen doktorunu ara...

bendede bugün geldi o lekeler cok ufak nokta halinde. doktoru aradim sordum.. cogalip ve karin agrisi yaparsa ozaman hastaneye git dedi.. normalde eski birikmis kan dedi.. ins. gecer sendede bendede..

benimde tam 35.haftamda oldu baya bi geldi ama doktoru aradık çok normal dedi gelmene gerek yok dedi.sonra burada bi topikde okudum bi bayanında olmuş ve onada doktor gelme demiş ama 3gün sonra falan doğum yapıp bebeğini kaybetmiş onun için korktum ve hemen gittim doktora pembe renkli olmayınca korkma kahverengi herkesde olabilir dedi 2hafta geçtı bak üzerinden iiyim yani

bildiğim kadarıyla renk baya kırmızıysa durum acilmiş ama kahveyse bişey olmazmış burda okumuştum bende.inş bişey olmaz moralini yükset tut

arkadasım bugun benımde basıma geldı.bende 6 haftalık hamıleyım.benım bıldıgım ılk zamanlarda onemlı bu lekeler.3 aydan sonra olabılır ama sorun deıl sanırım.ben hemen gıttım doktora.ıcerde kanama yok dedı.eskı kan dedı.cok cok azdı benım akıntıyla karısık ama hemen gorur gormez gıttım.ıcım rahatladı.her ıhtımale karsı bır ıgne yaptılar.kanama olmasın dıye.dınlenme verdı.bırdaha doktora gıdene kadar dınlenıcem hep.bence sende gıt bır ultrasona gır.ınsallah sorun yoktur sende de.ama ıhmal etmemek lazım bence.ılla kanama olmasını beklememek lazım.

benım de 6haftada falan lekelenmem olmustu acıle gıtmıstm ultrason da her sey normaldı sadece ıstırhat demıstı...bol bol dınlen ve kesınlıkle ılıskıye gırme:26:ama genede dr a gıt derım ıcın rahat olsun...ıcını ferah tut inşallah bısey olmaz....bu arada ben 3aylık hamıleyım ve kanamam var acıle gıttım ve doktor dusuk tehdıdı oldugunu soyledı korkuyorummmm

bilgileriniz için çok teşekkürler.ağrım yok o yüzden içim daha rahat.eğer akıntım fazlalaşırsa doktoruma gideceğim.çok teşekkürler...

bilgileriniz için çok teşekkürler.ağrım yok o yüzden içim daha rahat.eğer akıntım fazlalaşırsa doktoruma gideceğim.çok teşekkürler...

Canım kardeşiminde oldu oda 11 haftalıktı doktorunu aradı hemen bir iğne başladı dinlendi burdan sormakla olmaz doktorunu ara yada git sonrada içini ferah tut.

kanamanın rengine bakma mutlaka doktor git benim akıntıyla beraber böyle hafif bi lekelenmem oldu.38 haftalıktı doktor gelme gerek yok dedi.3-4 gün sonra oğlum karnımda öldüihmal etmemutlaka git.ben çok pişman oldum.içimde hep keşkelerim kaldı.

banada telefonda normal dediler, kirmizilasirsa ve cogalirsa hastaneye git dedi.. ama gördükce icime korku giriyor.. ins. sorun degildir dedigii gibi..

bebeği kaybettik..çok üzgünüm.akıntı mutlaka dikkate almak gerek.dr gittim sorun yok dedi..ertesi gün kırmızı leke geldi tekrar gittik kalp atışları durmuştu.kürtaj oldum..Allah'ım kimseye yaşatmasın..çok acı...

Canim cok büyük gecmis olsun.
Kendini nasil hissettigini cok iyi anliyorum.
1 sene öncesi bende burda bu konu yüzünden Konu acmistim.
Benimde hamileligimin 2,5 ayinda kahverengimsi akintim gelmisti.
Doktora gittigimde acilen hastaneye kaldirildim, ertesi günde kürtaj oldum.
Kendime haftalarca gelememistim.
Rabbim sabirlar versin, Insallah bizimde ve tüm isteyenlerinde bebegi olacak.

teşekkür ederim..bunu ancak yaşayan anlayabilir..o kadar istemiştik ki bu bebeği o yüzden kalbinin durmuş olduğunu öğrendiğim an herşeyin bittiği andı benim için..herşeyi ona göre yaşıyorsun ona göre yiyip ona göre içip ona göre uyuyorsun..ve o beni bırakıp gittiğinde içimde öyle büyük bi boşluk oluştu ki herşey anlamsız sanki benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…