- 2 Mayıs 2024
- 151
- 37
- 18
- 27
- Konu Sahibi bilinmeyenselen
Bakayım bende teşekkür ederimEvet bende bu takviye ile 1 yıl sonunda gebe kaldim hemde tek kutunun yarısıyla faydası olduğunu düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakayım bende teşekkür ederimEvet bende bu takviye ile 1 yıl sonunda gebe kaldim hemde tek kutunun yarısıyla faydası olduğunu düşünüyorum
Bakacağım çok teşekkürlerEvet ben de 1 yılın sonuna doğru kaldım
Bence bir doktora daha sorun benim de yüksek ama tüp bebekte rapor kullandım 2 aşılama mecburiyeti vardı sadece yanliş bilgi vermiş olabilirlerAmh yüksek olduğu için doktor uygun degılsın rapora dedi
Kiminde tedavisizde oluyor belli olmaz tabi ama 3 yıl denedim olmadı bendeAmh yüksek olduğu için doktor uygun degılsın rapora dedi
Hiç aşılama yaptırmadım belki ondandırBence bir doktora daha sorun benim de yüksek ama tüp bebekte rapor kullandım 2 aşılama mecburiyeti vardı sadece yanliş bilgi vermiş olabilirler
Tüp bebek yaptınız mıKiminde tedavisizde oluyor belli olmaz tabi ama 3 yıl denedim olmadı bende
2 aşılamadan sonra yaptım amh 7 küsürdu 3 tüp bebek hakkı verdiler raporlu inşallah kendi kendine olur ama araştırın bence denemekte fayda varTüp bebek yaptınız mı
EvetBakayım bende teşekkür ederim , nasıl kullanılıyor sadece yumurtlama gününde içeri sıkıp o şekilde mi birlikte oluyoruz
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba.Ocak 2024te kimyasal gebelik yaşadım. O günden beri hamilelik istiyordum. Amh 2,06. 6 Aralık 2024 te HSG (rahim filmi) çekildim. Şubat 2025te ovülasyon testiyle pozitif gördüğüm günlerde de bu jeli kullandım. 1 martta hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür her şey de yolunda gidiyor. Hsg nin mi jelin mi faydalı olduğunu bilemiyorum ama bende durumlar bu.![]()
Canım amh değerin nedir3 kere aşılama yapalım dediler ama daha başlamadım ihtimali düşük olduğu için kararsızım , tüp bebek fiyatlarıda çok uçuk![]()
2.07 canımCanım amh değerin nedir
Bazen yumurtlama belirtileri olsa da yumurta yeterince kaliteli olmayabilir ya da yeterliYumurtlama döneminde hep kasıklarım ağrır takip etmeme gerek bile kalmıyor , dr hamile kalmak isteyenler bunu takip eder ama seninki direk belli oluyor demişti ama bir şey ifade etmiyor![]()
Baktırdım yumurta sayımın yeterli olduğunu söyledi kandan da baktılar yumurta kalitesi de gayet iyi dedi artık anlam veremiyorum gerçektenBazen yumurtlama belirtileri olsa da yumurta yeterince kaliteli olmayabilir ya da yeterli
Büyüklüğe gelmeden çatlıyor olabilir . Yani belirti yaşamanız sağlıklı bir şekilde yumurtladığınız anlamına tam olarak gelmiyor maalesef .. yumurtlama zamanında bir doktora gidip vajinal ultrasonla ne kadara kadar büyüyor ne zaman çatlıyor bi takip etmenizi öneririm naçizane 3 yıldır hamile kalamamış son 3 aydır takip ettiren biri olarak …![]()
Canım amh değer3 kere aşılama yapalım dediler ama daha başlamadım ihtimali düşük olduğu için kararsızım , tüp bebek fiyatlarıda çok uçuk![]()
Zamanı var bekle umutsuzluğa kapılma.unutma ummadığım beklemediğin anda bi bakmışsın hamile kalıvermişsinBaktırdım yumurta sayımın yeterli olduğunu söyledi kandan da baktılar yumurta kalitesi de gayet iyi dedi artık anlam veremiyorum gerçekten![]()