Benim durumumda sana benziyor 6+3 doktora gittik kese için fakat doktorum istediğim gibi değil sağlıksız gebelik dedi 1 hafta verdi cuma günü gideceğiz duruma göre kürtaj olabilirmişim yıkıldım resmen dualarımız hepimiz içinMerhaba arkadaşlar 7haftalık hamileyim Çarşamba günü 6+5de doktora gittim kese vardı yolk kesesi vardı fakat bebeği göremedik boş gebelik olabilir dedi doktorum
İçim rahat etsin diye başka bir doktora daha gittim Cuma günü ve o doktorda bebeğimi gördüm
2 gün içerisinde nasıl oldu anlayamadım ama sonuç itibariyle minicik bebişimizi gördük
Fakat kalbi atmıyordu%50-50 şans veriyorum 1 hafta daha bekleyelim dedi doktor 8.haftam olucak ozamana kalbi atar mı acaba bebişimin
Böyle bişey yaşayan var mı
Dua edin bana lütfen minişimin kalbi atsın yoksa alıcaklar haftayada atmazsa
Bir de ben 7haftalıktım fakat bebeğim ultrasonda 5+6 haftalıktı geriden geliyor dedi doktor kafam çok karışık
Canm korkma biz kalp atısını 6-3 de aldık ama az atıyordu bir hafta sonra fazla fazla attı sennde gelismesi gerekiyordur
Benim durumumda sana benziyor 6+3 doktora gittik kese için fakat doktorum istediğim gibi değil sağlıksız gebelik dedi 1 hafta verdi cuma günü gideceğiz duruma göre kürtaj olabilirmişim yıkıldım resmen dualarımız hepimiz için
Canım inş seninde sağlıkla ilerler gebeliğin benim tüp bebek olduğu için farklı bi doktorada açıkçası görünmek istemedim dediğin fındık ceviz badem tedaviden beri hep yiyorum su da 2 litre içiyorum inş sağlıkla ilerler allahım yardım etsin bize
Canım ben ilk kızında 9.haftada duymuştum kalp atışını merak etme hayırlısıyla duyarsın insallahBebek Ultrasonda daha 5+6 göründüğü için geç döllenmedir diye düşünüyorum çünkü doktorda regl dönemlerinde gecikme oluyormuydu diye sordu ewet oluyordu dedim ozaman bekleyelim dedi ama işte ben 7haftalık oldum kalp atışı görünmesi gerekiyodu sanki
Burda okuduklarımdan yola çıkarak 8.ve 9.haftada bile kalp atışı duyuluyomuş inşallah benimde öyle olur
Çok teşekkür ederim moral oldu bana
Canım ben ilk kızında 9.haftada duymuştum kalp atışını merak etme hayırlısıyla duyarsın insallah
Aynen tatlım inşallah bebişin seninle Ilıcak olumlu dusunİnşallah bende duyarım yaa çok sevindim bu duruma şuan çok teşekkür ediyorum 9.haftaya kadar beklicem
Aynen tatlım inşallah bebişin seninle Ilıcak olumlu dusun
Rica ederim:))))Allah hayırlı evlat versin canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinİnşallah su serptiniz içime çok saolun
Tek dileğim bu şuan
Rica ederim:))))Allah hayırlı evlat versin canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Takipte olucam canım haber verirsen coksevinirimAmiiiiin canım çok saol :)
Takipte olucam canım haber verirsen coksevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?