7 Haftalik Hamileyim

emos1995

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
39
10
3
30
Merhaba Kizlar bn 7 haftalik hamileyim bu hafta bebegımı kalb atişini duyduk şükür hersey yolunda ama bende bel kaymasi var dün çok ayaktayım belim fena ağridi uyudum geçti şükür sadece suan karnımın altı agrıo adet olcamişim mi gibi kalb atişini duyduktan sonra endişe yapmam gerekiyor mu birsy oldumu felan gibisine kanamam da yok şükür dr termine de var 2 hafta sonra ister istemez aklima kötü şeyler geliyor işte çok dolandım belim agridi acaba kalbi durur mu gibisine düşünceler 🙄🙄

Ağrınız normal sonuçta rahim genişliyor bazı kadınların 9 ay boyunca ağrıdığı bile oluyor. Benim başta kasık ağrım vardı doktorum kanaman yoksa korkma demişti sonra geçti. Şuan hala bel ve sırt ağrım var magnezyum takviyesi kullanıyorum biraz rahatlattı. Doktorunuzdan isteyebilirsiniz hamileliğinizin ilerleyen evrelerinde zaten verecek ağrınız olduğu için şuanda da verebilir. Yorulmaktan da ağrır bu arada sık sık dinlenmeye çalışın 🌸

İlk zamanlar çok ayakta durmayı, çok yorulmanizi önermem şahsen. İnsan böyle korkuyor malesef. İnşallah bir şey yoktur, kanama vs yoksa kötü düşünmeyin ama dikkat edin kendinize

Ağrınız normal sonuçta rahim genişliyor bazı kadınların 9 ay boyunca ağrıdığı bile oluyor. Benim başta kasık ağrım vardı doktorum kanaman yoksa korkma demişti sonra geçti. Şuan hala bel ve sırt ağrım var magnezyum takviyesi kullanıyorum biraz rahatlattı. Doktorunuzdan isteyebilirsiniz hamileliğinizin ilerleyen evrelerinde zaten verecek ağrınız olduğu için şuanda da verebilir. Yorulmaktan da ağrır bu arada sık sık dinlenmeye çalışın 🌸
Teşekkür edrm 🌸 magnezyum kullaniyorum cnm sanirim bunlr hep vesvese 🙄 ister istemez düşünüyor insan hersy hayirlisi olsnda

İlk zamanlar çok ayakta durmayı, çok yorulmanizi önermem şahsen. İnsan böyle korkuyor malesef. İnşallah bir şey yoktur, kanama vs yoksa kötü düşünmeyin ama dikkat edin kendinize
Dün kizimin Doğum günüydü onun icn hazirlik yapmiştm ama normalde bu kdr yormam kendımı işte o düşünceler yokmu teşekkür edrm 🌸

Şimdi nasılsınız bilmiyorum ama bebeğiniz için çok endişe etmeyin derim zira bir doktordan dinlemiştim bebeği toprağa ekilen tohum gibi düşünün demişti aşırı bir fiziksel etki olmadıkça oradan filizlenir büyür lakin tohum iyi değilse büyüyemez kendiliğinden gider bunun anneyle çok ilgisi yok

Bebek o kadar korunaklı bir yerde ki zaten o yüzden dogurmak zor saglikliysa zaten bir şey olmaz merak etmeyin

Back
X