7 haftalık, kalp atışı duyulmadı

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
7 +4 haftalık hamileyim.Kese 12 mm. Kalp atışı duyamadı. Kese boş değil dedi. Dokular oluşmuş dedi. Progestan verdi. Haftaya salı bir daha randevu verdi .. Başına gelen var mı? Ne düşüneyim

Herkesin hafta haftasina duyulacak diye birsey yok canim. Bir sonraki randevunda tekrar git. Kullanilan cihazdan bile farkedebiliyor.

Canim 1gun bile cok fark ediyor inan ki ben ilk gittim kese vardi bebek yeni oluşuyordu 1hafta sonra tekrar gel dedi bu sefer bebek kalp atışını duyucaz dedi 4gun sonra hafif kan gelmişti acil gittik orda bebek de göründü kalp atışı da. O yüzden sabırlı ol ve dua et güzel düşün bekle Allahin izni ile duyarsin inşallah sakin stres yapip sikma canini.

Çok umutlu konuşmadı doktorum. Kese boş değil ama bebek de tam oluşmamış gibi birşey söyledi . Progestan verdi. Bir hafta içeceğim. Çok da işe yarayacağını sanmıyorum

İnşallah duyarsınız kalp atışını. Ben devlet hastanesine gittim 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi ertesi gün özel hastanede duymuştum. Doktorları anlamak çok zor. Umudunuzu kaybetmeyin duanızı eksik etmeyin

Siz umutsuzluk icinde coktan teslim olmuşsunuz Allah var gam yok inşallah sabırlı olun.

Son düzenleme:
7 +4 haftalık hamileyim.Kese 12 mm. Kalp atışı duyamadı. Kese boş değil dedi. Dokular oluşmuş dedi. Progestan verdi. Haftaya salı bir daha randevu verdi .. Başına gelen var mı? Ne düşüneyim
Burda çok kez okudum kalp atışını geç duyup sağlıklı doğum yapanı . 9. Haftayı doldurana kadar kalp atışı duymayanlar da vardı

Özel hastane benimki . Doktorum çok umutlu konuşmadı ki ben umutlu olayım . Hani dese ki bebeği görüyorum ama kalp atışını duyamıyorum olabilir endişelenmeyin ben de umutlu olurdum. Ama sanki biraz kürtaj için hazırlıklı olun tarzında konuştu . Eşim de vardı yanımda. O da öyle algıladı.

Burda çok kez okudum kalp atışını geç duyup sağlıklı doğum yapanı . 9. Haftayı doldurana kadar kalp atışı duymayanlar da vardı
Hastane özel, makina yeni, kilolu değilim duyulmaması için bahane yok sanırım . Bir de kese 15 günde 7 mm büyümüş . Normalde her gün 1 "mm büyümesi gerekiyormuş. Boş diyemem tam dolu da diyemem dedi.

İnşllah güzel devam eder

3 ay önce acı şeyler yaşadım . Bi randevumdan aynı senın gibi çıktım . Doktorum alttan alta bebeğin sağlıksız oldugunu söyledi . Yıkıldım ama bekledim . Belki bebeğin sana tutunur ve geç gelişiyodur..
sakin ol Olcagı varsa hertürlü olur .

Öyle tabi ama umutlanıp tepe üzeri çakılmak çok daha zor.

Canım bak bana doktorlar normal yolla zor hamile kalırsın aşılama bile tutmaz direk tüp bebek yap dediler. Doktora inanıp yaptım ve kimyasal gebelik yaşadım ama gel gör ki doktorlar ne derse desin Rabbim ol dedikten sonra olmayacak sey yoktur ve benimde şükürler olsun 2ay sonra normal yolla gebeliğim oluştu elhamdülillah.
Doktorlar hicbir zaman iyi demez hep kötüye yönelik konuşur genelde ki hastaya umut vermemek icin.
Lutfen sizde inanın dua edin Rabbim ol emrini versin 1hafta sonra meleginizin kalp atışını duyun bizede güzel haberler verin insallah.

Sizin de mi kalp atışı duyulmadı Sonra ne oldu peki

Aslında çok negatif bir doktor değil. Gayet ılımlı ama işte doğruları söylemek zorunda

Sizin de mi kalp atışı duyulmadı Sonra ne oldu peki
Kürtaj maalesef .
3 doktor gezdim hepsi gelişimin 6 haftada kaldıgını söyledi .
Bizim ekranda kalp atışış görüldü ama duyamamıştık.
Sonraki kontrolde kesinleşti kalbi durdugu

Kürtaj maalesef .
3 doktor gezdim hepsi gelişimin 6 haftada kaldıgını söyledi .
Bizim ekranda kalp atışış görüldü ama duyamamıştık.
Sonraki kontrolde kesinleşti kalbi durdugu
Büyük ihtimalle bizim de haftaya benzer bir durum olacak 15 yıl sonra karar verdik çocuk sahibi olmaya. İlk ve son tecrübe olarak kalacak . Gerçekten çok çok yıpratıcı bir süreç. Allah bütün hamilelere, çocuk sahibi olmak için uğraşanlara kolaylık versin

Böyle düşünme .. 15 yıl korunmussunuz ve ilk gebeliklerde çok büyük bir oranda bu durum görülüyor. Bende 6 yıl korunup karar verdim ve 8 haftalıkken kürtaj oldum ..

3 ay önce bende yıkıldım ağladım sızladım içime kpandım .
Ama bak şimdi iyiym .
Ve sanırım şuan yıne hamıleyım ..
lütfen umudunu kaybetme .
Rabbım bir kere nasip ettiyse yıne eder ..

Allah yardımcın olsun inşallahhh doktorun yanılmıstır .. hamileleiğinde ki kötü bir anı olarak kalır sadece inşallah

Büyük konuşmayayım ama ikinci defa dener miyim sanırım hayır . Sanırım bu prova benim kendimi denemem içindi çok da iyi oldu . Annelik bana göre değilmiş bu defa emin oldum. Allahtan dilerimki pozitif test sonuçları gördüklerinde sevinçten ağlayan anne adaylarına sağlıklı bebişler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…