7 haftalık kese küçük bebek yok

mernurgul

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
121
86
298
İstanbul
2 hafta önce gebe olduğumu öğrendim 5 haftayken 4mm kese ölçtü doktor, 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. 4 gün sonra kanamam oldu acile gittim 7mm ölçtü acildeki doktor. Gelişimi geri dedi, progestan yazdı ve doktorunuzun dediği tarihte kontrole gelin dedi. Bugün 2 hafta doldu yani 7. Haftadayım yani kese yeterince büyümemiş 10.7 cm boş gözüküyor. Doktor sağlıklı olmadığını, gelişmediğini söyledi. İstersen bir kaç gün bekle ilacı keselim kendi kendine de düşük olabilir, düşmezse kürtaj yapalım dedi. Benzer durumda olan var mı, yaşayan var mı? Ne yapmalıyım umutsuz konuştu doktor netti

Benim bildiğim 9. Haftaya kadar kadar bebek görmeye bilirmiş, hatta benimle aynı olan biri vardı onada böyle bebek gözükmüyo dediler sonra gözükmüştü,
Seni umutlandırmak istemem ama başka doktora görünsen yada biraz beklesen

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Doktor çok olumsuz konuştu ben de umutlanmak istemiyorum fazla ama bir umut arıyorum yine. Beklemek iyi mi olur kötü mü olur onu da bilmiyorum. Progestan kesti belki de kendi kendine düşecek. Eşim de yurtdışında çarşamba dönecek o güne kadar bekleme kararı aldım. Ama merak ediyorum benzer durum yaşanlar var mı ne yaptılar diye…

Bu arada 7. Haftada benimde 11 mm kese boyutu aynen çarşambaya kadar bekle bencede ne olur ne olmazzzz Umarım seninledir bebeğin

Acaba 7. Haftadayken bebeği görmüş müydünüz?
Evetttt
5. Haftada kese gördüm
7. Haftadada bebeği gördüm
Ama burda temmuz anneleri var, görmemiş olanlar vardı hatta demişlerdi 9. Haftaya kadar beklemek gerekir fln diye . Hatta araştırırsan internttede yazıyor

Başka doktora gidin
Benim de alalım demisti hemen doktor
Başka doktora gittim bekle dedi sonuc olarak kızım dogdu

bebegın gorunmesıyle alakası olsaydı umut verırdım ama kese gelısmemıs . rabbım hayırlısını versın

Başka doktora gidin
Başka doktora gidin
Başka doktora gittim bekle dedi sonuc olarak kızım dog
Başka doktora gidin
İpek hanım cevap verdiğiniz için teşekkürler, çok mutlu oldum sizin adınıza. Bu perşembe farklı bir doktora daha gideceğim. Sizin sorun neydi nasıl ilerlediniz?

İpek hanım cevap verdiğiniz için teşekkürler, çok mutlu oldum sizin adınıza. Bu perşembe farklı bir doktora daha gideceğim. Sizin sorun neydi nasıl ilerlediniz?
Benim o kadar çok sorun vardı ki doktora göre önce beta düzenli yükselmedi muayenede kese boş dedi boş gebelik bu dedi Dr orda ümidi kesti hatta kürtaj günü verdi ben hemen başka doktora gittim o da dedi ki düzenli yukselmedigi de görülür alalım demek için erken bekle dedi
O doktorun alalım demesinden 1 hafta sonra 8. haftada falandı hatta 9 bile olabilir kalp atisi duyuldu

Bunun dışında kese gelismemis
Kalp atisi yavas
Gelişim geriliği var gibi şeyler zaten hep dendi
Su an ikinci hamileliğim doktora gitmek için 15 gün bekledim çünkü hem moralim bozuluyor çok gidince hem kafam karisiyor

Maalesef bugün bebeği düşürdüm. Üzücü olansa bebeğimi ilk defa düşük yaparken ultrasonda görmek oldu. Doktor cumartesi gittiğimde karnımdan bakıp kesenin boş olduğunu söylemişti. Bugün acil gittiğim için doktorum yoktu ve farklı doktor vajinal ultrasonla baktı 4.5 mm bebeği gördü ama artık düşük başlamıştı.

Gerçekten üzüldüm Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Doktor bana sağlıklı bir gebelik değilse o çocuk elbette düşer demisti demek ki sağlıklı degildi sizinki
Ultrasonda görmemiş olsanız belki bu kadar etkilenmezdiniz

Canım peki ona rağmen bebeğin sağlıklı mı doğdu.Doktorlar yanılmış olmalı.

Bende son adetime göre 7+5yim dün sabah kese boştu doktor ümitsiz konuştu kese boyunu söylemedi adetim 2 gün geçince öğrendim betam 151 çıktı az dı inşallah geç döllenmedir başka doktora gidicem bakalım ALLAH yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…