T tmia Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 22 Emoji Skoru 6 Puanlar 1 Yaş 30 29 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tmia #1 7.hafta gebeliğimde doktor herşey normal olduğunu söyledi ama görüntü başkaların ultrosonuna göre farklı geldi sizce normalmi Eklentiler IMG_20240129_125308.webp 15,9 KB · Görüntüleme: 1.589
7.hafta gebeliğimde doktor herşey normal olduğunu söyledi ama görüntü başkaların ultrosonuna göre farklı geldi sizce normalmi
K Krmizibalon Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 579 Emoji Skoru 142 Puanlar 18 29 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tmia #2 tmia .!.: 7.hafta gebeliğimde doktor herşey normal olduğunu söyledi ama görüntü başkaların ultrosonuna göre farklı geldi sizce normalmi Genişletmek için tıkla... Doktora inanmayıp bize mi soruyorsun canım her bebeğin ultrason görüntüsü farklı olur zaten daha tam oluşmamış bir bebek ne yapsın nasıl dursun. Crl yazılı yer senin bebeğin diğeri ne bilmiyorum doktora sordun mu ne o diye.
tmia .!.: 7.hafta gebeliğimde doktor herşey normal olduğunu söyledi ama görüntü başkaların ultrosonuna göre farklı geldi sizce normalmi Genişletmek için tıkla... Doktora inanmayıp bize mi soruyorsun canım her bebeğin ultrason görüntüsü farklı olur zaten daha tam oluşmamış bir bebek ne yapsın nasıl dursun. Crl yazılı yer senin bebeğin diğeri ne bilmiyorum doktora sordun mu ne o diye.
T tmia Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 22 Emoji Skoru 6 Puanlar 1 Yaş 30 29 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tmia #3 Evet normal ama ben orda yüzük gibi bişi var tuhafıma gitti sonradan bakınca
M merve_2604 Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 65 Emoji Skoru 39 Puanlar 18 1 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tmia #4 tmia .!.: Evet normal ama ben orda yüzük gibi bişi var tuhafıma gitti sonradan bakınca Genişletmek için tıkla... Yolk kesesi o bende de vardı aynısı bende bugün gördüm
tmia .!.: Evet normal ama ben orda yüzük gibi bişi var tuhafıma gitti sonradan bakınca Genişletmek için tıkla... Yolk kesesi o bende de vardı aynısı bende bugün gördüm
H Haticcee Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 816 Emoji Skoru 1.209 Puanlar 43 1 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tmia #5 tmia .!.: Evet normal ama ben orda yüzük gibi bişi var tuhafıma gitti sonradan bakınca Genişletmek için tıkla... Yolk keesesi o bebiş şuan oradan besleniyor. O daha sonra kaybolacak
tmia .!.: Evet normal ama ben orda yüzük gibi bişi var tuhafıma gitti sonradan bakınca Genişletmek için tıkla... Yolk keesesi o bebiş şuan oradan besleniyor. O daha sonra kaybolacak
RABIS 2018 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 2.449 Emoji Skoru 1.312 Puanlar 83 Yaş 26 1 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi tmia #6 tmia .!.: 7.hafta gebeliğimde doktor herşey normal olduğunu söyledi ama görüntü başkaların ultrosonuna göre farklı geldi sizce normalmi Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun ne zamandır Pokosla uğraştıniz ne. Kullandınız nasıl oldu bebiş
tmia .!.: 7.hafta gebeliğimde doktor herşey normal olduğunu söyledi ama görüntü başkaların ultrosonuna göre farklı geldi sizce normalmi Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun ne zamandır Pokosla uğraştıniz ne. Kullandınız nasıl oldu bebiş
D deryC Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 101 Emoji Skoru 20 Puanlar 18 Yaş 32 3 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi tmia #7 Kalp atışını ne zaman duydunuz acaba