C cnsum Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2021 47 13 38 29 6 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi cnsum #1 Meraba 29 Mayıs aşılama sonrası hamile kaldım şuan 7 haftalık olduk 6 hafta da kalp atışı duyduk rabbim herkese nasip etsin 8 yıl sonrası gelen mucizem daha önce 2 düşüğüm oldu kalp atışı duymadan bunda duydum çok şükür rabbime varmı 7 haftalık olan
Meraba 29 Mayıs aşılama sonrası hamile kaldım şuan 7 haftalık olduk 6 hafta da kalp atışı duyduk rabbim herkese nasip etsin 8 yıl sonrası gelen mucizem daha önce 2 düşüğüm oldu kalp atışı duymadan bunda duydum çok şükür rabbime varmı 7 haftalık olan
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 3.893 4.772 53 6 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi cnsum #2 Maşallah. Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bende 19+1 oldum çok şükür.
C cnsum Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2021 47 13 38 29 6 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi cnsum #3 yagmurcicegii .!.: Maşallah. Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bende 19+1 oldum çok şükür. Genişletmek için tıkla... Maşallh sağolun sizde mi aşılama ile oldu
yagmurcicegii .!.: Maşallah. Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bende 19+1 oldum çok şükür. Genişletmek için tıkla... Maşallh sağolun sizde mi aşılama ile oldu
oznur_musti07 Guru Kayıtlı Üye 17 Ocak 2010 1.005 744 323 6 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi cnsum #4 Merhaba İnsallah canim.sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin.5senelik ewliyim 4defa klomen ve catlatma iğneyle kullandım hamile kalamadim. Bı tanesi supriz oldu 8haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum.biri asilamayla hamile kaldım beta degerim dusunce doktorum pitihlasmam olduğu supelendi varmış, 3ay boyunca ecopirin içtim. Bidaha asilamayla 3haziranda hamile kaldım.ikiz şuan 6+1 Şimdilik oksapar iğne,progestan hapı ve ecopirin hap içiyorum bugün kalp atışını duydum şükür biri geç atiyo geç döllenme olmuş olabilir dedi haftaya kontrolüm var
Merhaba İnsallah canim.sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin.5senelik ewliyim 4defa klomen ve catlatma iğneyle kullandım hamile kalamadim. Bı tanesi supriz oldu 8haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum.biri asilamayla hamile kaldım beta degerim dusunce doktorum pitihlasmam olduğu supelendi varmış, 3ay boyunca ecopirin içtim. Bidaha asilamayla 3haziranda hamile kaldım.ikiz şuan 6+1 Şimdilik oksapar iğne,progestan hapı ve ecopirin hap içiyorum bugün kalp atışını duydum şükür biri geç atiyo geç döllenme olmuş olabilir dedi haftaya kontrolüm var
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 3.893 4.772 53 6 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi cnsum #5 cnsum .!.: Maşallh sağolun sizde mi aşılama ile oldu Genişletmek için tıkla... Yok canım ben doğal yoldan hamile kaldım
cnsum .!.: Maşallh sağolun sizde mi aşılama ile oldu Genişletmek için tıkla... Yok canım ben doğal yoldan hamile kaldım