Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özür dilerim atıyorum ama çok korkuyorum ilk bideInsallah kötu bir durum yoktur 2 damla kanama korkutucu gelmedi gözüme ama kanamanin rengi de önemli progestani kullanip salı gününe kadar ayağa kalkmamaya sıcak su ile banyo yapmamaya dikkat et.
Kızlar bilen yok muÖzür dilerim atıyorum ama çok korkuyorum ilk bidedoktor kalp atışını yani salı gününü bekle bir şey diyemem dedi düşükle ilgili
Canım benimde dün pembe renkte geldi ama pıhtı olmadı korkma ben progestan aldım hemen yani doktor önerdi eğer için rahat etmeyecekse git doktora bana dün bol bol su iç dinlen dedilerÖzür dilerim atıyorum ama çok korkuyorum ilk bidedoktor kalp atışını yani salı gününü bekle bir şey diyemem dedi düşükle ilgili
Bol bol su tüketin. Mümkün olduğunca dinlenin. Ayaklarınızın altına yastık koyarak uzanın. İmkanınız varsa günde birer porsiyon muz ve ananas tüketin. Kendinizi strese sokmayınKızlar ben 7 haftalık hamileyim salı günü doktora gideceğim ama az önce iki damla kan geldi progestan al dedi doktorum ama korkuyorum sizce çok mu kötü bir şey olur mu? Kalp atışı için gidecektim salı![]()
Canım benim 5. Haftamdan beri rahim içinde kanamam var ilk başlarda lekelendim kan ve siyah renk karışık ama sonra kesildi hala kanama alanım var ama bebişim sağlıklı![]()
Progestan bende aldım yarım saat önce içtim bir tane doktor salı gel önemli olan kalp atışı dedi ama ister istemez kan görünce korktum sizce kötü bir şey değildir dimiCanım benimde dün pembe renkte geldi ama pıhtı olmadı korkma ben progestan aldım hemen yani doktor önerdi eğer için rahat etmeyecekse git doktora bana dün bol bol su iç dinlen dediler
Bunu kimse bilemezki mesela bulantin varsa bebek şuan seninledir..Progestan bende aldım yarım saat önce içtim bir tane doktor salı gel önemli olan kalp atışı dedi ama ister istemez kan görünce korktum sizce kötü bir şey değildir dimi![]()
Canım ebeyim sana şunu diyebilirim kesin olarak beklemek. Şu an düşük tehdidin var lekelenme tarzında kanaman varsa ağrın sancın yoksa endişelenmeden bekle bakalım inşallah sağlıklıdırKızlar bilen yok mu
Sadece bu kadar geldi ve ilk bugün oldu başka bir şeyim yok şuan 2 saat geçti progestan içtimCanım ebeyim sana şunu diyebilirim kesin olarak beklemek. Şu an düşük tehdidin var lekelenme tarzında kanaman varsa ağrın sancın yoksa endişelenmeden bekle bakalım inşallah sağlıklıdır
Bilmiyorum sordum ilaç iç dedi salıyı bekle dediKanama kırmızı ve pıhtılı. Doktora gorunmednızmi. Anlıyorum korkuyorsunuz ama bu sekil paylaşmasaydınız iyiydi.
Kuzum ben de daha 7 deyim Senin kaç ve nasılzuzucuum seninle ayniyiz ilk haftadan beri kese etrafinda kanama alani var insallah ben de senin gibi 10. Haftalari görurum insallah ikimizde saglikli evlatlarimizi kucagimiza aliriz.
Ayyy kucağına alasın inşallah umarım be de öyle olurCanım benim 5. Haftamdan beri rahim içinde kanamam var ilk başlarda lekelendim kan ve siyah renk karışık ama sonra kesildi hala kanama alanım var ama bebişim sağlıklı![]()
Kuzum benim bulantım hiç olmadı haklısın kimse bilemez tabi o anki korku ile yazdım vallahiBunu kimse bilemezki mesela bulantin varsa bebek şuan seninledir..
Net cevap Burda değil şu an doktorsa da değil sakin ol kese arkasında falan kanama varsa bi kaç gün kirli çamur gibi renkte de gelebilir birikmiş kanama ağrın sancın şiddetli kanaman olmadığı sürece progestana devam . Kalp atımı için gününü beklemekten başka yapacağın bişey yok serin kanlı olSadece bu kadar geldi ve ilk bugün oldu başka bir şeyim yok şuan 2 saat geçti progestan içtim
Tamam canım teşekkür ederimBol bol su tüketin. Mümkün olduğunca dinlenin. Ayaklarınızın altına yastık koyarak uzanın. İmkanınız varsa günde birer porsiyon muz ve ananas tüketin. Kendinizi strese sokmayın![]()
Silinmez mi acaba valla korkudan paylaştım ne bileyimKanama kırmızı ve pıhtılı. Doktora gorunmednızmi. Anlıyorum korkuyorsunuz ama bu sekil paylaşmasaydınız iyiydi.