Canm sen içini ferah tut, allahın izniyle hiç bişey olmaz, ultrason cihazları her ölçümde farklı söyleyebilir, mesela bende her gittiğimde iki üç gün geride oluyo,cihazla alakalı canım rahat ol bebişini üzme
Cihaza göre farkediyor, 1 haftayı geçmiyorsa fark endişe etme. Benim ilk kuzumun iki saniye arayla çekilmiş uştrason fotosu arasında 5 gün fark var :))
Merhaba hanimlar.
Ben cok sukur ilk tup bebek denememde hamile kaldim..
Bebegimi turkiyede turk merkezinde yaptirdim ama geriye kalan kontrolleri mi ne yazikki burda yasadigim yerde hollandada yaptirmam gerekiyo ama hic guvenmiyorum buraya o yuzden sizin yasadiklarinizla rahatlayabilirm ancak..
Burda her turlu kotulugu dediler ilk baska kimyasal gebelik sonra dis gebelik dediler bebk öldu dediler. Ameliyat lazim dedilr ama hic birine inanmadik ve bebegimle atlattik hepsini
Bugun doktor gittim ve cok sukur kalp atislarini gordum ama.... beni uzen korkutan tek birsey varr.. doktor 7 haftalik olmasi lazim ama goruken hersey 6 haftaliga uyuyo dedi.. bebisim 1 hafta geriden ilerliyomuss..
Bu durumu yassayanlar nolur yardim edin nasil? Duzelirmi? Cokm kotu bisey ? Yasayipta saglikli bebegine kavussn varmiiiii
canım bende aynı durumdayım bebeğim 1 hafta geride doktor salı günü tekrar çağırdı çok korkuyorum ona birşey olacak diye..sen tekrardan gittin mi dr a..Merhaba hanimlar.
Ben cok sukur ilk tup bebek denememde hamile kaldim..
Bebegimi turkiyede turk merkezinde yaptirdim ama geriye kalan kontrolleri mi ne yazikki burda yasadigim yerde hollandada yaptirmam gerekiyo ama hic guvenmiyorum buraya o yuzden sizin yasadiklarinizla rahatlayabilirm ancak..
Burda her turlu kotulugu dediler ilk baska kimyasal gebelik sonra dis gebelik dediler bebk öldu dediler. Ameliyat lazim dedilr ama hic birine inanmadik ve bebegimle atlattik hepsini
Bugun doktor gittim ve cok sukur kalp atislarini gordum ama.... beni uzen korkutan tek birsey varr.. doktor 7 haftalik olmasi lazim ama goruken hersey 6 haftaliga uyuyo dedi.. bebisim 1 hafta geriden ilerliyomuss..
Bu durumu yassayanlar nolur yardim edin nasil? Duzelirmi? Cokm kotu bisey ? Yasayipta saglikli bebegine kavussn varmiiiii
canım bende aynı durumdayım bebeğim 1 hafta geride doktor salı günü tekrar çağırdı çok korkuyorum ona birşey olacak diye..sen tekrardan gittin mi dr a..
kanamam filan yok canım..2 gün önce kalp atışı duymaya gittik..yolk kesesi oluşmuştu bebeğin kalp atışınıda gördük ama istediğim gibi değil dedi dr..haftasına göre 1 hafta geride dedi..ama kalbının atması iyiye işaret inşallah..bende sabırla yediklerime dikkat ederek kontrol günümü bekliyorum..doktorunuz olumsuz konuştu mu size..benimde tüp bebekle oldu acaba geç yerleşme durumu mümkünmüdür tüp bebekte..Benimde pazartesi tekrar kontrolum var.. bu durumda olanlar dusuk riskin cok dedi ama ilk haftada dusurceksin demisti ve cok sukur hala iyiyizz..o yuzden bebgime guveniyorm ve insAllah Atlaticaz canim sende kafana takma..
Bizim burda hesaplamayi degisik yaptiklari icin eksik cikiyo grbelik haftam turkiyedeki doktoruma gore gelismesi iyi ama bakalim hayirlisii..
Sen nasil hissediyosun csnim kendini? Kanaman agrin felan varmi? Sana ne dediler
kanamam filan yok canım..2 gün önce kalp atışı duymaya gittik..yolk kesesi oluşmuştu bebeğin kalp atışınıda gördük ama istediğim gibi değil dedi dr..haftasına göre 1 hafta geride dedi..ama kalbının atması iyiye işaret inşallah..bende sabırla yediklerime dikkat ederek kontrol günümü bekliyorum..doktorunuz olumsuz konuştu mu size..benimde tüp bebekle oldu acaba geç yerleşme durumu mümkünmüdür tüp bebekte..
kanamam filan yok canım..2 gün önce kalp atışı duymaya gittik..yolk kesesi oluşmuştu bebeğin kalp atışınıda gördük ama istediğim gibi değil dedi dr..haftasına göre 1 hafta geride dedi..ama kalbının atması iyiye işaret inşallah..bende sabırla yediklerime dikkat ederek kontrol günümü bekliyorum..doktorunuz olumsuz konuştu mu size..benimde tüp bebekle oldu acaba geç yerleşme durumu mümkünmüdür tüp bebekte..
yok canım ne demek tabi ki sorabilirsin..ağrım sızım yok çok şükür..10 gün önce keseyi gördük gayet iyi dedi doktorum..kalp atışı göreceğimiz zaman mercimek kadardı pıt pıt atıyordu doktor istediğim gibi değil deyince korktum..haftaya bakalım gelişip gelişmediğine şans % 50 gibi konuşunca çok kötü oldum..bizim sebebszi infertilite ve 4 yıldır bebeğimiz olmuyor..ilk olunca bu kadar sevinmişken kaybetmek istemiyorum..bayram olunca başka doktor da bulamadık..bekliyoruz..Canim bizimkide tüp bebekle oldu..
bizim basindan beri olumsuz konustu doktor.. kimyasal gebelik dedi.. sonra dis gebelik denildi.. ameliyat olup yurmurtalik alincak dedi.. sonra kese asagidaymis dediler.. ama cok sükür hic biri dedikleri gibi cikmadii..
Camim coguu kisi boyle yasamis okuduklarima göre.. 1 hafta geridrn gelip te olmasi gereknden daha iyi olanda var.. yani bebislerimiz hala gelisme doneminde.. 1 hafta dan birsey olmazbence.. o yuzden canini sIkma iyi dusunki iyi olsun.. sen kendini uzdukce bebegine bile yansir..
bazen doktorlar erken teshis koyabiliyolar.. o yuzden sen inan bebisine duzelir insAllah hepsi..
Senin hac haftalik simdi canim? Agrin sizin varmi peki? VAllaha cok soru soruyorsan kusuruma bakma.. ayni durumda olunca merak ediyor insan birde birbirini daha iyi anliyo..
son gittiğimde bebeğin boyuna göre tahmini doğum gününü söyledi..bu konuda hiç konuşmadık netten hesaplamıştım ben..gelişimi devam etseydı tabloyla aynı yani..Canim birsey daha merak ediyorum..
sizin doktor nasil hesapliyo kac hafta oldugunu.. ??
Benim turkiyedeki doktor transfer gunund 2 haftalik sayilir diyo
burdaki doktorum yumurta toplanildigi gun 2 hafta diyo..
Turkiyedeki doktoruma gore 6 haftalikti gecen hafta
ama burdadki doktor gecen hafta 7 haftalik olmasi gerekirken 6 hafta gibi gozukuyo diyo hesaplamada 5 gun fark ediyo ondanmi kucuk diyo acaba :S
yok canım ne demek tabi ki sorabilirsin..ağrım sızım yok çok şükür..10 gün önce keseyi gördük gayet iyi dedi doktorum..kalp atışı göreceğimiz zaman mercimek kadardı pıt pıt atıyordu doktor istediğim gibi değil deyince korktum..haftaya bakalım gelişip gelişmediğine şans % 50 gibi konuşunca çok kötü oldum..bizim sebebszi infertilite ve 4 yıldır bebeğimiz olmuyor..ilk olunca bu kadar sevinmişken kaybetmek istemiyorum..bayram olunca başka doktor da bulamadık..bekliyoruz..
inşallah canım dua etmeken başka elden birşey gelmiyor..bebeğimi üzmemek için üzülmemeye çalışıyorum ama o da mümkün olmuyorAy canim yaa aynen bizimde ilk insan daha cok uzuluyoo insAllah duzelirr hayirlisi olsun insAllah rabbim güc guvvet versin bizlere. Kontole kadarda ayri stress zaman gecmek bilmiyo resmen
inşallah canım dua etmeken başka elden birşey gelmiyor..bebeğimi üzmemek için üzülmemeye çalışıyorum ama o da mümkün olmuyor
Evet canım yarın randevu aldım ama vaka doktora çok heyecanlıyım. .umarım hersey yolundadir. .sen be yaptınCanim yarin kontrolun var drmi..
insAllah iyi habet alirsin.. habet et olurmu merak ettim vAllaha
Evet canım yarın randevu aldım ama vaka doktora çok heyecanlıyım. .umarım hersey yolundadir. .sen be yaptın
Senin için çok sevindim inşallah bende iyi haberlerle dönerim. .Bu gece hiç uyuyamadim. .başka doktordan randevu aldım bakalım sonuç ne olacak lütfen dua et..gelişimi devam eşinde 1 hafta geride olsun sorun değil. .peki hamilelik belirtilerin devam ediyor muAhhh o heycan yokmu heycann.. kac gün öncesinden insanin gözüne uyku girmiyoo.
Ultrasonda görene kadarda bitmiyoo..
Vallaha canim bugün gittik.. cok sükür gelismesi iyiymis ama 8 haftalik olmasi gerekirken 7 haftalik olarak devam ediyomus ama cok sukur bir problem gozukmedii.. ama basindan beri dedigi gibi dusuk riski var diyip duruyolar ama Allah koruyo cok sukur..
InsAllah yarin iyi haber alirsin canim.. doktorun anlayisli olur da rahatlatir icini isAllah.. kendini üzme sakinn duzelecek insAllah.. sakin olmaya caliss.. yarin haber ver merak ediyorum.. dualarm seninle canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?