7.haftamda bir kese daha çıktı

karam62

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
107
32
48
kızlar son adet tarihim 31 ekim 2014 kontrollerim gayet normaldi tek kese oluştu bebek oluştu kalp atışını duymaya gittik doktor bir kesen daha var dedi sizce ikiz olurmu ? böyle olan varmıdır? zaten daha 2,5 ay önce 13 haftalıkken bebeğimi kaybetmiştim tam mutlu oldum kafam karıştı

kızlar son adet tarihim 31 ekim 2014 kontrollerim gayet normaldi tek kese oluştu bebek oluştu kalp atışını duymaya gittik doktor bir kesen daha var dedi sizce ikiz olurmu ? böyle olan varmıdır? zaten daha 2,5 ay önce 13 haftalıkken bebeğimi kaybetmiştim tam mutlu oldum kafam karıştı
Tabi tabi brn cok duydum dogal yolla gebe kaldiniz degilmi
Ikinci yumurtanizda dollenmis demek tebrik ederim:₩

Kontrol amaçlı gittigimizde doktor burda bir süpriz var dedi baktı bi kese daha gözüküyor buda kalp atışları dedi dinketti

Kontrol amaçlı gittigimizde doktor burda bir süpriz var dedi baktı bi kese daha gözüküyor buda kalp atışları dedi dinketti
ayyyy ne kadar heyecanlı bişey, benimki de bana sürpriz yapsa bir dahaki kontrol de ne güzel olur :)

7. Haftada öğrendik ikiz olduklarını ilk 5 haftalikken gitmiştik hiç öyle bişey yoktu hatta tek gebelik diye rapora yazmıştı

Yaaa muhteşem birşey bu. En son 6+5 haftalıkken gittim bu akşam gidicem yeniden. Keşke benim de böyle bir durumum olabilse :) Harika birşey :)

şu an 5+5 teyim...ilk muayenem perşembe
geç gitmek istedim...inşallah benim miniğimin de vardır kardeşi...çok isterdim:KK46::KK46:

Back
X