Gebeliğe Hazırlık Kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendikten sonra kan sulandırıcı iğneye ne zaman başladınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çocuk düşünürken kan sulandırıcı hap kullandım hamilelik olunca da hem hap hem iğneyle devam ediyorum şu an.
Kaç geninizde pıhtı vardi bende iki genimde pıhtı vardı doktorum enox ve coraspin yazdı coraspini üç günde bir kullan dedi ama ben bebeğe bir şey olur diye korkuyorum ne yapayım hergun mu kullanayim sizce yardımcı olursanız daha önce iki düşük yaptım tekrardan yaşamak istemiyorum bu sıkıntıyı

Genel olarak herkes öncesinde bi hap kullanmaya başlamış gibi veya betayı görür görmez iğneye başlamışlar. Doktorumdan memnunum onunla devam etmek istiyorum ama o keseyi görünce iğne vercem diyor o da benim kafama tam yatmıyor:(( Hematolojiye görünsem çok iyi olcak. Belki hap verirse hamilelk öncesi kullanmam iyi olabilir
Bende 5 haftalık hamileyim 2 genimde pıhtılaşma var iğne ve haplara keseden sonra başladım

Kaç geninizde pıhtı vardi bende iki genimde pıhtı vardı doktorum enox ve coraspin yazdı coraspini üç günde bir kullan dedi ama ben bebeğe bir şey olur diye korkuyorum ne yapayım hergun mu kullanayim sizce yardımcı olursanız daha önce iki düşük yaptım tekrardan yaşamak istemiyorum bu sıkıntıyı
Kaç gende olduğu önemli değil hangi gende olduğu da önemli. Doktorunuza güveniyorsanız dediğini yapın bence . Benim 2 sinde sıkıntı vardı ama en önem verilen iyi gibi bir şey demişti genetik doktoru mesela, maalesef hangileri hatırlamıyorum ama.

Back
X