Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah açılır iştahım her yemek işkence gibi resmen yemeyince de bulantı başlıyor bilemedim ki ne yapayım ne yapmam gerekiyor ..Hiçbirşeycik olmazzz bebeğin senden alıyor merak etme.bende öyleyim hatta kilo verdim ama bebeğim olması gerektiği kiloda.ayrıca daha çok başındasın İleri de açılır da.
Az az ye.ben gereksiz yemiyorum faydalı şeylerden az yiyorum.örnek bir portakal değilde yarım bir bardak süt değilde yarım
Bu konuda iki.doktorum bir genel cerrah rahat olmam gerektiği hiçbir sorun olmayacağını belirtti.safra kesemdeki taştan dolayı çoğu şey yasak.ama sıkıntı yok 7. ayımdayım.
7+1 deyim bugün iştahım aynen devam ediyor ..kendimi zorlamıyorum artık çünkü bazı şeylere tiksinti başladı şimdidenbenim hala iştahım yok canım ama gereken şeyleri yemeye özen gözteriyorum. 3.aydan sonra düzenli beslenmeye çalış sadece çok yemen bebeğe iyi gelir diye bişey yok dengeli yemen gerek et süt ürünleri bakliyat balık yumurta hepsinden yemeye çalış bir gün içine sığdırma tabi bunu
zorlama sakın şuan senin yediklerinin bebeğe hiç bi etkisi yok bişey yemesen bile o alacağını alıyo. daha çok ufak bebek 4. aydan itibaren onu hissettikçe keyifleniyo merak etme. canın ne istiyosa onu ye bu aylarda :) sonra da sevdiğin şeylere göre göre beslenirsin peynir sevmiyosan yoğurt yersin gibi sevmediklerini sevdiğin hale getirebilirsin bide ben sürekli diyorum bişeyi çok düşününce beyin ona kitleniyo. kilona dikkat et tadını çıkar bu dönemin :)7+1 deyim bugün iştahım aynen devam ediyor ..kendimi zorlamıyorum artık çünkü bazı şeylere tiksinti başladı şimdiden
yiyebildiğim kadarını yiyiyorum .. düzelir inşallah bu durum ..keyif almak istiyorum hamilelikten ama böyle sürerse biraz zor olacak..
teşekkür ederim canım bu ara midemin katlanabildiği şeylerden devam ediyorum ilerde beni neler bekliyor görücez artık yine de herşeye rağmen bebişim benimle en güzeli bu sağlıkla rahat doğumlar görürüz inşallahzorlama sakın şuan senin yediklerinin bebeğe hiç bi etkisi yok bişey yemesen bile o alacağını alıyo. daha çok ufak bebek 4. aydan itibaren onu hissettikçe keyifleniyo merak etme. canın ne istiyosa onu ye bu aylarda :) sonra da sevdiğin şeylere göre göre beslenirsin peynir sevmiyosan yoğurt yersin gibi sevmediklerini sevdiğin hale getirebilirsin bide ben sürekli diyorum bişeyi çok düşününce beyin ona kitleniyo. kilona dikkat et tadını çıkar bu dönemin :)
aynen öyle inşallah canım. şuan kendini düşüneceksin sen iyi olacaksın ki o da iyi ol hem fiziksel hem psikolojik olarak :) ilk 2 ay sürekli patates yiyodum tek yiyebildiğim oydu kırmızı et hiç sevmezdim şimdi yiyebileceğim türde olanları seçiyorum çiğ et salam sucuk sosis yeme ilk 3 ay ona çok dikkat et. sonra da çok iyi pişmiş şekilde yemeye dikkat et aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı oluyorumdurteşekkür ederim canım bu ara midemin katlanabildiği şeylerden devam ediyorum ilerde beni neler bekliyor görücez artık yine de herşeye rağmen bebişim benimle en güzeli bu sağlıkla rahat doğumlar görürüz inşallah
maşallah çok iyiymiş kilosu tombiş bi bebiş olucak :)Srnin istahim yokmis ben ginde 4 defa kusuyodum ilk 3 ayda 3-4 kilo vermistm. Hic endiselenme o kanla besleniyo bak o kadar kusmaya 3600 suan
evet :) çok teşekkür ederim ..bilgi alışverişi yaptıkça insanın içi rahat ediyor.. sen benden ileridesin daha çok şey sorarım benaynen öyle inşallah canım. şuan kendini düşüneceksin sen iyi olacaksın ki o da iyi ol hem fiziksel hem psikolojik olarak :) ilk 2 ay sürekli patates yiyodum tek yiyebildiğim oydu kırmızı et hiç sevmezdim şimdi yiyebileceğim türde olanları seçiyorum çiğ et salam sucuk sosis yeme ilk 3 ay ona çok dikkat et. sonra da çok iyi pişmiş şekilde yemeye dikkat et aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı oluyorumdur
bende şidiye kadar kusma olmadı Allahtan bi de o olsa ne yapardım bu arada maşallah bebeğin güzel gelişmiş sağlıkla doğurursun inşallah :) benim şu haftalar aylar nasıl geçecek gün sayıyorum resmen 7+0 7+1 7+2Srnin istahim yokmis ben ginde 4 defa kusuyodum ilk 3 ayda 3-4 kilo vermistm. Hic endiselenme o kanla besleniyo bak o kadar kusmaya 3600 suan
ne zaman istersen ne istersen sor canım dediğin gibi insana rahatlıyo yalnız olmadığını görüyoevet :) çok teşekkür ederim ..bilgi alışverişi yaptıkça insanın içi rahat ediyor.. sen benden ileridesin daha çok şey sorarım ben