Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde ilk betam 15 di sonra 6 kat artıp 98 e yükselmişti,somraki günlerde normal artış hızında devam etti. Erkwn gebelik döneminde hızlı artıyormuş sonrasında nırmal düzende iletliyormuş. O yüzden bir sıkıntı yok maşallah diyelimMerhabalar reglime 1 gün kala kan testi verdim 10 dpo da 9 şubatta ve beta hcg 8 çıkmıştı. 11 şubatta tekrar verdim 62 çıkmış. 7 kattan fazla artmış. Bu normal mi? Benzer durumları yaşayan var mı acaba? Olumlu ya da olumsuz birşey işaret ediyor mu?
Merhaba ben de reglime 3 gun kala verdim 7.2 cıktı sonraki gun yani dun verdim 16.3 cıktı sizce nasıl var mıdır gebelik daha once kimyasal gebeliğim var ondan korkuyorumMerhabalar reglime 1 gün kala kan testi verdim 10 dpo da 9 şubatta ve beta hcg 8 çıkmıştı. 11 şubatta tekrar verdim 62 çıkmış. 7 kattan fazla artmış. Bu normal mi? Benzer durumları yaşayan var mı acaba? Olumlu ya da olumsuz birşey işaret ediyor mu?
2 hatta 4 günde bir verin kan sürekli strese girmeyin daha cok yeni belli ki, 2 kat ya da daha fazla düzenli artış varsa sorun yokturMerhaba ben de reglime 3 gun kala verdim 7.2 cıktı sonraki gun yani dun verdim 16.3 cıktı sizce nasıl var mıdır gebelik daha once kimyasal gebeliğim var ondan korkuyorumbugun daha bakmadım yarın tekrarlıcam inşallah beta hcgyi
Ben 6 hafta oldum meğer ikizmişBenim 30 dan 4 gün sonra 470 ye sıçramıştı öyle bi artışdoktor da şok oldu ama bu ilk başlarda sık görülür bebek sağlıklı bir şekilde tutunuyor demek ki demişti bugün de keseyi görünce tekrar kan istemedi, sizin sonradan durumunuz ne oldu
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba ben de reglime 3 gun kala verdim 7.2 cıktı sonraki gun yani dun verdim 16.3 cıktı sizce nasıl var mıdır gebelik daha once kimyasal gebeliğim var ondan korkuyorumbugun daha bakmadım yarın tekrarlıcam inşallah beta hcgyimer
Merhaba cok teşekkür ederim hanımlar yanıtlarınız içinMerhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahbence kendinizi hiç strese sokmayın ben de çok stres yaptım ancak şimdi dönüp bakıyorum aslında değerler iki bebek içinmiş ve ona rağmen düşükmüş. Çünkü iki günde bir 8 62 197 470 840 1680 şeklinde ilerlemişti tek bebek için iyi ama ikiz için düşük
ama çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik
Degerler iki bebek içinmil ona ragmen düşükmüş dediniz ya onu anlayamadımMerhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahbence kendinizi hiç strese sokmayın ben de çok stres yaptım ancak şimdi dönüp bakıyorum aslında değerler iki bebek içinmiş ve ona rağmen düşükmüş. Çünkü iki günde bir 8 62 197 470 840 1680 şeklinde ilerlemişti tek bebek için iyi ama ikiz için düşük
ama çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik
Haklısınız bi düşüpüm var ve şuan hafif lekelenmem var korkuyorum o yuzden belki de vermek istiorum ama yarın inşallah vercem en son dun salı gunu verdim bi de persembe vercem kendimi tutabilsem ptesiye kadar vermicem direkt kontrole giderim2 hatta 4 günde bir verin kan sürekli strese girmeyin daha cok yeni belli ki, 2 kat ya da daha fazla düzenli artış varsa sorun yoktur
Reglin kacıncı gunu öğrendiniz ben suan 27.gunumdeyim yarın 28 olcak inşallah normalde 27-28 gunde bir regl olurumBenim 30 dan 4 gün sonra 470 ye sıçramıştı öyle bi artışdoktor da şok oldu ama bu ilk başlarda sık görülür bebek sağlıklı bir şekilde tutunuyor demek ki demişti bugün de keseyi görünce tekrar kan istemedi, sizin sonradan durumunuz ne oldu
Belirtileriniz bişi var mı2 hatta 4 günde bir verin kan sürekli strese girmeyin daha cok yeni belli ki, 2 kat ya da daha fazla düzenli artış varsa sorun yoktur
Benim pek belirtim yok sadece cok nadiren göğüs hassasiyeti oluyor geçiyor bi de cok şişkinlik oluyor akşamları. Benim doktorum ilk betaya baktı sonra 4 gün sonra tekrar baktı, 4 gün sonra tekrar çağırdı yani bugün de keseyi gördük artık kana gerek yok 10 gün sonra gel dedi, araya vakit girmesi bence iyi oluyor yoksa her iki güne bir kan yükseldi mi düştü mü stresi oluyor İnşallah siz de güzel sonuç alırsınız happy mom uygulaması var ordan takip edebilirsiniz gününüzüBelirtileriniz bişi var mıheyecanlıyım kızlar
![]()
Ben regle 5 gün kala öğrendim 30 beta ile çok silik bir çizgi ve yerleşme kanaması ile benim de 28 gün döngüm 25 ocak son adet tarihimdi şu an 4+4 olduReglin kacıncı gunu öğrendiniz ben suan 27.gunumdeyim yarın 28 olcak inşallah normalde 27-28 gunde bir regl olurum
Ayyy maşallah konu başlığını görünce içimden 7 kat mı aaa ikiz mi acaba diye geçirmiştim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ikisini deBen 6 hafta oldum meğer ikizmişiki kontroldür iki kese görüyoruz. Birinde bebeği gördük diğerinde de yolku ama bebeği henüz göremedik. Ben kilolu hamile kaldığım için beni çok korkuttu ama şu an kendimi Motive etme aşamasındayım
![]()
Yaa benim de 30 ocak son adet gunumBen regle 5 gün kala öğrendim 30 beta ile çok silik bir çizgi ve yerleşme kanaması ile benim de 28 gün döngüm 25 ocak son adet tarihimdi şu an 4+4 oldu
Bugünlerde iyice netleşir inşallah güzel olurYaa benim de 30 ocak son adet gunuminşallah devam eder benim de yaa Allahım nolur nasip tutunsun bebişim oraya
yrın gidip vercem daha inşallah beklerim dediğiniz gibi
İnşallahh saglıcakla devam eder sürecimizBugünlerde iyice netleşir inşallah güzel olur![]()