7 kilo vermek için yardımınız gereklii !!

ImFierce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
10
3
86
İzmir
Herkese merhabalaar! Yeni üye oldum ve bu benim ilk konu başlığım. Öncelikle neyden şikayetçi olduğumu söyleyim. 18 yaşındayım boyum 1.69-1.70 gibi bişey ölçülmeyeli baya oldu. Kilom 57.5. 1 yıl içinde 8 kilo aldım ve vermek istiyorum :43:

Şuan şu şekilde kafama göre karma bi diye uyguluyorum

Sabah: 1 bardak su sonrasında 2 tane etimek yada galeta çubuklarından, salatalık ve çay
Öğlen: Ballı yoğurt 1 dilim kepek ekmek veya kepek ekmeğine peynirli bi tost
Akşam: Evde ne yemek varsa çok az bi porsiyon ondan.

Aralarda da meyve tabiiki. Ayrıca elimden geldiğince yürüyüş yapıp evde mekik çekmeye çalışıyorum çünkü asıl sorunum göbeğim !!:110: Eğer bu konuda bana yardımcı olmak isteyen varsa tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederiim :16:

Herkese merhabalaar! Yeni üye oldum ve bu benim ilk konu başlığım. Öncelikle neyden şikayetçi olduğumu söyleyim. 18 yaşındayım boyum 1.69-1.70 gibi bişey ölçülmeyeli baya oldu. Kilom 57.5. 1 yıl içinde 8 kilo aldım ve vermek istiyorum :43:

Şuan şu şekilde kafama göre karma bi diye uyguluyorum

Sabah: 1 bardak su sonrasında 2 tane etimek yada galeta çubuklarından, salatalık ve çay
Öğlen: Ballı yoğurt 1 dilim kepek ekmek veya kepek ekmeğine peynirli bi tost
Akşam: Evde ne yemek varsa çok az bi porsiyon ondan.

Aralarda da meyve tabiiki. Ayrıca elimden geldiğince yürüyüş yapıp evde mekik çekmeye çalışıyorum çünkü asıl sorunum göbeğim !!:110: Eğer bu konuda bana yardımcı olmak isteyen varsa tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederiim :16:

Hey merhaba :) kilolarımız aynı sayılır bende 57 kiloyum ve 7 kilo vermek istiyorum daha önce 21 kilo verdim profilimden okuyabilirsin hikayemi :) bende 19 yaşındayım istersen birlikte başlayabiliriz

Hey merhaba :) kilolarımız aynı sayılır bende 57 kiloyum ve 7 kilo vermek istiyorum daha önce 21 kilo verdim profilimden okuyabilirsin hikayemi :) bende 19 yaşındayım istersen birlikte başlayabiliriz

Ayy çok sevinirimm, dün tartıldım 55.7 gibi bişey çıktım ama çok çabuk ve kolay kilo alabiliyorum umarım bunu koruya koruya biraz daha veririm. Göbeğimden bahsetmiyorum bile :14:

Ayy çok sevinirimm, dün tartıldım 55.7 gibi bişey çıktım ama çok çabuk ve kolay kilo alabiliyorum umarım bunu koruya koruya biraz daha veririm. Göbeğimden bahsetmiyorum bile :14:

yarın başlayalım istersen? ben çok gecen hafta tartıldım 57ydim her hafta tartılmıcam :D tartım yok bide kilo verince diğer hafta cok yiyorum

Dukan diyeti yapmanizi oneririm.... Cok saglikli bir sekilde kilo veirsiniz. Vermek istediginiz kilo cok degil 3 ay da verseniz daha saglikli olur ama, 2 ayda da verirsiniz. Karbonhidrat ve tatli,sekerli icecekleri kesin. Zaten ayda 3 kilo verirsiniz. Haftada 3 gun 40 dk yuruyun, 2 ay sonra zaten vermis olacaksinizzzzzz....:16:

Dukan diyeti yapmanizi oneririm.... Cok saglikli bir sekilde kilo veirsiniz. Vermek istediginiz kilo cok degil 3 ay da verseniz daha saglikli olur ama, 2 ayda da verirsiniz. Karbonhidrat ve tatli,sekerli icecekleri kesin. Zaten ayda 3 kilo verirsiniz. Haftada 3 gun 40 dk yuruyun, 2 ay sonra zaten vermis olacaksinizzzzzz....:16:

çok sağolun inşallah veririz

4 ayda 14 Kilo verdim.
Dr. Ümit Aktaş'ın İLAÇSIZ YAŞAM Kitabını aldım, ordaki diyet tarifini uyguluyorum çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim, Kitapta sadece diet programı yok Hastalıklardan kurtulmanın doğal formülleri var. Herkesin alıp okuması gereken bir kitap.

Canım..Öncelikle sabah mutlaka 2 yumurta yemelisin sarısını ayırarak bol domates salatalık istediğin kadar yiyebilirsin. ekmek yeme... öğlen ise tost yemek yerine hazır yıkanmış ayıklanmış yeşillikler satılıyor onlardan salata yap ve 1 kase yoğurt ye..akşam ise mutlaka et.. aralarda acıktıkça meyve.. bu diyetle asla kilo veremezsin, topu hızlı atarsan hızlı geri döner. mutlaka protein tüketmelisin.proteinsiz yağsan kalori harcanmaz.her gün sabah yumurta ve gün içinde öğünlerinden birine balık/tavuk/kırmızı et koymalısın.. günde en fazla 2 dilim ekmek tüketmelisin o da tam buğday/çavdar falan..evdeki yemeklerden az yiyeceğine sebze yemekleri yap/yaptır. 7den sonra hiç bir şey yeme, bir çay bardğı kefir iç. kesinlikle zayflarsın kalıcı olarak.

Back
X