7 Numara

tutkumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
69
0
86
Fransa
IZLEDIGIM EN GUZEL DIZIYDI BUYUK KUCUK ZEVKLE IZLEDI BU DIZIYI ARANIZDA IZLEYEN YOK MU BIR BU DIZI YOK VALLA BURDA.HATIRLIYANINIZ VARMI 4 SEHIRLI KIZ VE 3 KOYLU GENC ERKEK AYNI EVI PAYLASIRLAR UNIVERTEYE GIDEN OGRENCILERIN KOMIK HIKAYESI VE OLAYLAR BUNDAN SONRA BASLAR BIRBIRLERINE ALISMALARI KOLAY OLMAZ ATISMALARIN BOL OLDUGU KALITELI BIR DIZIYDI .. BIR ARA YINE YAYINLANDI OLSA YINE IZLERIM

yaa evet en çok bu diziye gülüyodum ben :) armağan bacu, sabüt

ay çok güzeldi yaa zelüha yenge, vahit amca hele çok şekerdi:)

izlemezmiyim hiç bu diziyi yhaa... recep i ayten i... valla acayip komikti sonra aynı kadroyla yine bişeyler yaptılar ama tutmadı...özledim onları valla...

bende bu dizinin mudavimlerindendim..keyifle izledim..hatta tekrarlarini bile:))

tekrarlarını bile zevkle izledim keşke birdaha yayınlasada hiç kaçırmadan yine izlesem.Harika kaliteli çok güzel bir diziydi...a.sa.s

IZLEDIGIM EN GUZEL DIZIYDI BUYUK KUCUK ZEVKLE IZLEDI BU DIZIYI ARANIZDA IZLEYEN YOK MU BIR BU DIZI YOK VALLA BURDA.HATIRLIYANINIZ VARMI 4 SEHIRLI KIZ VE 3 KOYLU GENC ERKEK AYNI EVI PAYLASIRLAR UNIVERTEYE GIDEN OGRENCILERIN KOMIK HIKAYESI VE OLAYLAR BUNDAN SONRA BASLAR BIRBIRLERINE ALISMALARI KOLAY OLMAZ ATISMALARIN BOL OLDUGU KALITELI BIR DIZIYDI .. BIR ARA YINE YAYINLANDI OLSA YINE IZLERIM

KIZLARRR 7 NUMARA KANAL 1 DE TEKRARLARIYLA OYNUYOR... BEN İKİ AKŞAMDIR RASTLIYORUM AMA YARISINDA YAKALIYORUM SAAT 19,00 DA AÇIYORUM TV Yİ DİZİ YARILANMIŞ OLUYOR AMA GENEDE SEYRETMEK ZEVKLİ

Evet arkadaşlar bu kanal 1 de 2.tekrarı :)..Dizi bölüm olarak ortalara geldi neredeyse.Bende çok severek izledim ilk yayınında.Şuanda izlemediğim,kaçırdığım bölümleri izliyorum.Çok doğal,tam bir üniversite öğrenciliğini anlatıyor..Buarada beni en çok etkileyen son bölümü olmuştu(herşeyin aslında bir hayal ürünü olması)..

Hiç kaçırmadan izlerdim. Çok eğleniyordum çünkü izlerken. Kanal 1 de değilde sanki kanaltürk'te rastlıyorum şimdifisfisfis

bu dizi his unutulurmi müthis bir yapimdi tekrarlarini bile bikmadan izliyorum cok güzel bir diziydi:Roflol:gülmekte cabasi

keşke yeni bölümleri de çekilse ve bu güzel diziye devam etsek..

p.gif
a.gif
p.gif
a.gif
t.gif
y.gif
a.gif

Hiç kaçırmadan izlerdim. Çok eğleniyordum çünkü izlerken. Kanal 1 de değilde sanki kanaltürk'te rastlıyorum şimdifisfisfis

ehhh serde karadenizlilik varya o yüzden kanalları şaşırmışım 7 numara kanal 1 de değil kanaltürkte yayınlanıyor arkadaşlar ben her akşam elimden geldiğince takip ediyorum hala zevkle seyrediyorum

tiryakisim ya ben bu dizinin hafta içi hergün kanal 1 de saat 5 ten sonra başlıyo..4-5 oldu heralde tekrarını izliyom halen...keşek devamı gelse ama aynı oyuncular aynı ortamlar olsun...dizilerin devamı bazen çok yapamcık oluyo

HATIRLANMAZ MI 7 NUMARA, BENCE;GELMİŞ,GEÇMİŞ EN GÜZEL KOMEDİ DİZİSİ
OFF ÖZLEDİM BEN DİZİMİİİİ

Back
X