Aminn hamile gôrünüyorsunuz halaMerhaba canlar..
Uzun süredir evladım yok olmuyordu tedavi lerden bahsetmiyorum bile hazin son lar malum.kadınlığını bile hissedemiyordum ben añe olamiycakmiyim sorusu içimde hep. Nisan ayında mucize oldu ve gebe olduğumu öğrendim .4 gün yasadim çok şükür 4 günde olsa yasadim sonrasi düşük. Ciğerim yandı ama şerrin bile hayırlısı Aĺlah ^dan . Ne edeyim nasip değilmiş ..
Şimdi
Preseed diye bi jel duydum bana yardımcı olun lütfen nereden nasıl ala bildirim sahteleride varmış korkuyorum .
Allah^im evladının kokusunu sıcaklığını o sevgisini isteyen tüm kadınlara nasip eyle katından salih evlatlar. Aminnnnnñ.
Hayırlı degilmis demek rabbim hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin insallah en kisa zamandaSağ ol canım amin Allah ^hasret çeken kadinlara bir bir merhamet edip s evindirsin inşallah.
Evet takvim oluşturmuştur aralık annesi olacaktım ama olmadı ışte nasibimde yokmuş .nasıl kaldiricam bilemedim canım.zaten arkadaşlar yonlendirmisti yaparkende
Amin canim saolasin. Surekli duamdasiniz arkadasim. Bende pcos hipotroif bide inslin direnci esimdede sperm azligi vardi. Cok sukur oldu. Seninde olur yine uzulme canim bi defa olmus ya artik olur gozunle bakıyorum. Adetlerin falanda duzenliymis cok sukur. Tez zamanda olucak insallah canimCanım öncelikle evladını ve seni Allah esirgesin korusun sağlıklı tosun gibi bir yavrun olsun inşallah..arkasinda nda yenisi bekletmeden tez rahmine yuvalanmış olsun..
Ovulasyon almıştım onlarla takip ettim hep 28 günde bir oluyorum genelde saat gibi hep dakik ama şimdiye kadar geçen ay hariç hiç gebe kalan adım .
Esimde sperm sorunu vardı keçiboynuzu yemişti o ..dua iyi dileklerin için çok sağol buna ihtiyacım var.inanıyorum anne ol ucak evlatlarını taşıyan kadınların duaları kabul olur.
Allah (c.c) mutluluguna mutluluk katsin canım inşallah.
Cnim merak ettim ne durumdasin kullandın mi preseedi.Canım Allah razı olsun şimdi haledicem inşallah..
Çok sağol takıldığım yer olursa sana dönerim .deneyim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?