7 senelik hasret (Preseed için yardim )

suzansu

Allah 'a Şükürler olsun.
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
1.475
1.864
83
Merhaba canlar..
Uzun süredir evladım yok olmuyordu tedavi lerden bahsetmiyorum bile hazin son lar malum.kadınlığını bile hissedemiyordum ben añe olamiycakmiyim sorusu içimde hep. Nisan ayında mucize oldu ve gebe olduğumu öğrendim .4 gün yasadim çok şükür 4 günde olsa yasadim sonrasi düşük. Ciğerim yandı ama şerrin bile hayırlısı Aĺlah ^dan . Ne edeyim nasip değilmiş ..
Şimdi
Preseed diye bi jel duydum bana yardımcı olun lütfen nereden nasıl ala bildirim sahteleride varmış korkuyorum .

Allah^im evladının kokusunu sıcaklığını o sevgisini isteyen tüm kadınlara nasip eyle katından salih evlatlar. Aminnnnnñ.

Merhaba canlar..
Uzun süredir evladım yok olmuyordu tedavi lerden bahsetmiyorum bile hazin son lar malum.kadınlığını bile hissedemiyordum ben añe olamiycakmiyim sorusu içimde hep. Nisan ayında mucize oldu ve gebe olduğumu öğrendim .4 gün yasadim çok şükür 4 günde olsa yasadim sonrasi düşük. Ciğerim yandı ama şerrin bile hayırlısı Aĺlah ^dan . Ne edeyim nasip değilmiş ..
Şimdi
Preseed diye bi jel duydum bana yardımcı olun lütfen nereden nasıl ala bildirim sahteleride varmış korkuyorum .

Allah^im evladının kokusunu sıcaklığını o sevgisini isteyen tüm kadınlara nasip eyle katından salih evlatlar. Aminnnnnñ.
Aminn hamile gôrünüyorsunuz hala

Takvim yapmissiniz sanırm o jel.hakki da bilgim yok insallah rabbim en kisa zamanda bizlere nasip eder insallah mübarek ramazan ayında güzel.haberler aliiz

Sağ ol canım amin Allah ^hasret çeken kadinlara bir bir merhamet edip s evindirsin inşallah.
Evet takvim oluşturmuştur aralık annesi olacaktım ama olmadı ışte nasibimde yokmuş .nasıl kaldiricam bilemedim canım.zaten arkadaşlar yonlendirmisti yaparkende:cry::cry::cry::KK42:

Sağ ol canım amin Allah ^hasret çeken kadinlara bir bir merhamet edip s evindirsin inşallah.
Evet takvim oluşturmuştur aralık annesi olacaktım ama olmadı ışte nasibimde yokmuş .nasıl kaldiricam bilemedim canım.zaten arkadaşlar yonlendirmisti yaparkende:cry::cry::cry::KK42:
Hayırlı degilmis demek rabbim hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin insallah en kisa zamanda

Yokmu bu konu ile ilğili bana yardımcı olabilecek bir bayan :( :cry::cry: Lütfen

Cok üzüldüm canim :(:( bende neler yasadigini anliyorum 5 yil hic korunmadik hic olmadi bizimde. Ne kadar uzulur ne kadar aglardim. Simdiyse cok az kaldi kucagima almaya gub sayiyorum. Tedavisiz kalmisim kendiligimden hamile hala şoklardayim :) hic olmucakmis gibi hissederdim onceleri ama vakti zamani varmis demekki. Sende uzulme arkadasim bi kere hamile kalmisin ya bi daha olur Alllahin izniyle. Dualarim seninle. Rabbim kimseni kucagini bos birakmasin kimseyi evlat hasretiyle sinamasin. Yasadigim gunleri unutmadim unutamamda hep duacinizim arkadasim.
Jel hakkindada keske bi bilgim olsaydi.yumurtlama gunlerini tam biliyornusun canim ??

Canım öncelikle evladını ve seni Allah esirgesin korusun sağlıklı tosun gibi bir yavrun olsun inşallah..arkasinda nda yenisi bekletmeden tez rahmine yuvalanmış olsun..
Ovulasyon almıştım onlarla takip ettim hep 28 günde bir oluyorum genelde saat gibi hep dakik ama şimdiye kadar geçen ay hariç hiç gebe kalan adım .
Esimde sperm sorunu vardı keçiboynuzu yemişti o ..dua iyi dileklerin için çok sağol buna ihtiyacım var.inanıyorum anne ol ucak evlatlarını taşıyan kadınların duaları kabul olur.
Allah (c.c) mutluluguna mutluluk katsin canım inşallah.

Canım öncelikle evladını ve seni Allah esirgesin korusun sağlıklı tosun gibi bir yavrun olsun inşallah..arkasinda nda yenisi bekletmeden tez rahmine yuvalanmış olsun..
Ovulasyon almıştım onlarla takip ettim hep 28 günde bir oluyorum genelde saat gibi hep dakik ama şimdiye kadar geçen ay hariç hiç gebe kalan adım .
Esimde sperm sorunu vardı keçiboynuzu yemişti o ..dua iyi dileklerin için çok sağol buna ihtiyacım var.inanıyorum anne ol ucak evlatlarını taşıyan kadınların duaları kabul olur.
Allah (c.c) mutluluguna mutluluk katsin canım inşallah.
Amin canim saolasin. Surekli duamdasiniz arkadasim. Bende pcos hipotroif bide inslin direnci esimdede sperm azligi vardi. Cok sukur oldu. Seninde olur yine uzulme canim bi defa olmus ya artik olur gozunle bakıyorum. Adetlerin falanda duzenliymis cok sukur. Tez zamanda olucak insallah canim

Inşallah canım Allah (c.c) dua edip bekliyorum..bide elimden geldigince vesile bulmaya calisip herseyden medet umuyorum yas ilerledi 34 :cry:
sen yumurtlam gunlerini hesap liyormuydun canım.

suzansu suzansu bu jel eczanelerde satiliyo o An eczanede yoksa bile ki genelde olmuyor eczaneden deposundan sipariş veriolar internetten preseed yazıp kendi sitesine girip eczaneden depolarıyla ilgilide bilgi alabilirsin hangi depolarda var diye

Çok teşekkür ederim...
Evet 3 tane eczane dolaştım dün yok dediler biri de innetneten siparişle getiririm dedi ona da güvenip kabul edemedim.
Yabancı dilim yok o yüzden sitesinden hiç birşey anlamadım canım.

Yabancı dile gerek yok Google preseed yaz muhtemelen 3.sırada fln cikio PRESEED Türkiye Distribütörü yazio orda hatta tam adresi verim www.preseed.com.tr ye girersen orda tüm eczanelerde nasıl satın alırım dio tıkla gir hangi eczaneden depolarında hangi ürün koduyla olduğu yazio onu söyle eczaneye o d3podan 1 gü de getirttiriyolar

Eczaneye depoları ürün kodlarını yollicam foto cektm ama gelmedi yukarda yazılanları yap halledersn

Canım Allah razı olsun şimdi haledicem inşallah..
Çok sağol takıldığım yer olursa sana dönerim .deneyim hemen:KK200:

Ewettt buldum burdan sipariş vereyim üye oluyum .Cok iyi oldi sayende direk guvenilir yerden al cam çok sağ ol canım ınş vesile olur.

Ordan sipariş verirsen kaç günde gelir bilmiyorum ama eczaneden deposunun bilgilerini eczaneye verirsen 1 güne getirtiyolar

Back
X