• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7. Takım Tombul Amazonlar

anam fiyatı uygunmuş ta kıs...
sen kullan hele bende bakayım bi....
ben geçen sene hoddia aldım netten sipariş ettim 4 kutu indirimli oluyodu,
neyse 2 kutu içtim adamları aradım yerlerinde yeller esiyodu he sahteymiş :roflol:...

neden kimse yok hee :kızgın:
öğle yemeği vakti bittii
aaa herkes görevinin basına gelsin
motive edin beni
0183vx1mm5.gif

baa bakın helekiii msn de yakalarsam sizi
701dw7.gif

ay cok haset gördüm kendimi :jeyyar:

msnde yoklar en azından beni almadılar july betüş hanımın burnu büyüdüya beni almıyo artık ayrı konuşuyolarsa bilemem hıh...:)

ay sizde olmasanız bilmeyerekten işlediğim günaharımı kim alırdı:Saruboceq: ne güzel günahımı almışınız :sm_confused: işim vardı şimdi geldim msn m de açık kalmış:dilcikar: burda olsam senle konuşmuyommu nan hayal:mymeka: serserim nerdesin dopik dopik gezceğine ekiz eşine iftira atıyorlar savunsana :oklava: hasba boşamı aşem dedik:asigim:

sananee nan hayalet ben gelırım betusum benı kabul edıyı sen hıc karısaman:)))))) betusum bende tombul kervanındayım artık :)

kuzular siz derin derin muabbet ederkene ben faks ve telefonlarla uğraşıyodum:delphin:bitti ama mesaide bitti:roflol:yarına devam inşallah hadi öperim hepiniziŞeniz

kuzular siz derin derin muabbet ederkene ben faks ve telefonlarla uğraşıyodum:delphin:bitti ama mesaide bitti:roflol:yarına devam inşallah hadi öperim hepiniziŞeniz

sirseri mayınım :delphin:
insallah bugün tel le faxla uğrasmassın
yoksa gelip basarım orayı :delphin:
hep sen calısıyon
almiş cadısıda hep yatıyoo :mymeka:
kaçmıyo gözümden :jeyyar:

sirseri mayınım :delphin:
insallah bugün tel le faxla uğrasmassın
yoksa gelip basarım orayı :delphin:
hep sen calısıyon
almiş cadısıda hep yatıyoo :mymeka:
kaçmıyo gözümden :jeyyar: