Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümü de koyayım şuraya aus demişken:KK66:

10.00 2yumurta
2çeri domates
1salatalık
Lor
Dereotu+maydanoz
Yeşil çay
1ısırık dietik yulaflı çikolatadan(yeni aldım bauntyden iyidir.kahvaltıda çayla alırım.miktar sabahkl fotoda var)

17.30 kreşten koştur koştur geldim ve 17.30da bitmişdi artık yemeyim.acıkmasam iyidir
2kepçe yeşllikli yoğurt çorbası
2salam(et yerine yedim.aslında çok nadir alırız eve bu defa da bitmedi bi türlü:KK70:)
Yeşillik salata
Lor

3litre su tamamdır
2yeşil çay.birini de içerim...

Gerçekten şu salamlar bitsin evinizde ... işlenmiş et ...:(

Menü güzel ... çeri muhabbeti yapılmış bugün takımda ? sende kilosu kaça :confused: rekor banu da 10 tl ile ... bende en son 9 a aldım ..

Bu hafta çok üzgünüm aslında...ne güzel verecektim 1.1kiloyu...doğrultacaktım kaptanın hedefini...ama işte yasak yemesemde garip garip şeyler oldu...geç saatte yemeler falan...yarını iple çekiyorum...bir şeye seviniyorum ki e herşeyden birşey öyreniyoruz...kendimi keşiftyim şu an;)

Güzelmiş...benim de bu durumlarda tek silahım tok olmam...bi de leptini düşünmem...yoksa amman bi lokmadan bi şey olmaz der yerdim yarısını...ama çok tokum...nefsim bile istemiyo:KK70:

Leptin mantığını oturtman cidden senin fren sistemin oldu ... çok da mantıklı :super: leptin 1 lokma ile yıkılabilir o yüzden en güzel durma mantığı ...

Gerçekten şu salamlar bitsin evinizde ... işlenmiş et ...:(

Menü güzel ... çeri muhabbeti yapılmış bugün takımda ? sende kilosu kaça :confused: rekor banu da 10 tl ile ... bende en son 9 a aldım ..
Dünki sendviçlerden kalma zaten.salam da domates de.yoksa çok pahalı burada da...bizim parayla 5manat..sizin parayla 9-10lira olmalı

Selamlar herkese =)

90+ emziren anne diyeti

Bugünki menüm Ausencia Ausencia

Sabah 1 dl ekmek, peynir zeytin salatalık

Ara 2 kare bitter, 2si bir arada kahve

Öğle 1 kase çorba, ton balıklı salata

Akşam 4 çilek, 10 tane kadar fıstık

1 kase çorba, 1 kurabiye yedim. Salatalık yerim belki birazdan. Kurabiye dediğim Osmaniye de kömbe deniyor. Annem lere götürmek için de aldım. Yarın yola çıkıyoruz. Ankara 7 saat falan sürüyor ada81 ada81 sen mi sormuştun canım. Söylemiş miydim =) otobüsle 8. inşallah çabuk geçer, bir an önce kavuşuruz. Ailesini kaybetmiş olanlara Rabbim sabır versin, ahirette kavuştursun inşallah
Ahu060812 Ahu060812 canım bugün Spor 1 saat belki de fazlaydı, tempolu yürüyüş

Bu hafta çok üzgünüm aslında...ne güzel verecektim 1.1kiloyu...doğrultacaktım kaptanın hedefini...ama işte yasak yemesemde garip garip şeyler oldu...geç saatte yemeler falan...yarını iple çekiyorum...bir şeye seviniyorum ki e herşeyden birşey öyreniyoruz...kendimi keşiftyim şu an:KK66:

Bu hafta ki bugün ve yarın ki menünle ... ben güzel sonuç alacağına eminim ...

Tabii hafta sonundan sıkı tutmak en iyisi ... bu stresi yaşamaya değmiyor biliyorsun

Leptin mantığını oturtman cidden senin fren sistemin oldu ... çok da mantıklı :super: leptin 1 lokma ile yıkılabilir o yüzden en güzel durma mantığı ...
Aynen canım...iyiki keşf etmişim kendimde...bi de bence çok işe yarıyor...7saat açlık vardı bugün.ama hiç aç hiss etmiyordum...yani tam 3saat yak yaktığımı düşündükce mutlu oluyorummm...16saat da gece aç kalıyorum...12saat da o zaman yakıyorum;)

Selamlar herkese =)

90+ emziren anne diyeti

Bugünki menüm

Sabah 1 dl ekmek, peynir zeytin salatalık

Ara 2 kare bitter, 2si bir arada kahve

Öğle 1 kase çorba, ton balıklı salata

Akşam 4 çilek, 10 tane kadar fıstık

1 kase çorba, 1 kurabiye yedim. Salatalık yerim belki birazdan. Kurabiye dediğim Osmaniye de kömbe deniyor. Annem lere götürmek için de aldım. Yarın yola çıkıyoruz. Ankara 7 saat falan sürüyor ada81 ada81 sen mi sormuştun canım. Söylemiş miydim =) otobüsle 8. inşallah çabuk geçer, bir an önce kavuşuruz. Ailesini kaybetmiş olanlara Rabbim sabır versin, ahirette kavuştursun inşallah

Aminnnnn .:KK200:

Sana da hayırlı yolculuklar olsun ... gittiğin yere de 90 + anne diyetini yanına almayı unutma :)

Menün senin kilona göre az .. o yüzden eller kömbeye , çikolataya gidiyor .

Ama kötü mü ? hayıt tabii ki de .

Bu hafta ki bugün ve yarın ki menünle ... ben güzel sonuç alacağına eminim ...

Tabii hafta sonundan sıkı tutmak en iyisi ... bu stresi yaşamaya değmiyor biliyorsun
Ama kaptanım biliyosun çok iyi gitmiştim...bi tek turşu ve geç yemeler mahv etti herşeyi...yoksa yasak yoktukiiii...bu iki güne güveniyorummm...

Bakaaarlaaar niiiil bakaaarlaaar :cool:

Bende sevmem de ... işe yarıyor .. zehir de değil .. :KK58:
Ben çok seviyorum. Ama ne işe yarıyor ben bilmiyor :D:D
ay çok güzel olmuş elinize sağlık ahuu

ayyy okurken boğazıma sarılmışlarda sıkıyolar gibi hisse kapıldım,kolay gelsin,bitmeyen iş yapmışlar:işsiz:

kaçamaklar motiveyi tutuyor,made in nehir nil:mapus:sevdim bu lafı:halay:

ben hiç yemedim avakado,neye benziyo tadı:dondurma:merak ettim acıcık:KK45:
Aynen Begüm ben de ona bayıldım, kaçamaklar motiveyi tutuyor :D:D
Ayy bende hiç avokado yemedim merakta etmedim

Ay abla biz de merak edip aldık bi kere. Çok acı bişidi. Sertti de bayağı. Meğer olmamışını almışız. Çöpe attık, bir sürü de para vermiştik =) Sonra yumuşak olması gerekiyor diye okuyunca, öyle aldım. Muhteşem Di tadı. Domates zeytinyağı tuz limonla çok güzel salatası oluyor. Sadesi de güzel

Sana da hayırlı yolculuklar olsun ... gittiğin yere de 90 + anne diyetini yanına almayı unutma :)

Amin, Alıcam inşallah canım, kızkardeşimle yürüyüş de yaparım bol bol. Bi de kutlama yapıcaz ama bi günlük. Ve 98i görürsem tabi ki =) aslında onu gaza getirmek için yapıcam. Çünkü benim öyle her 10 kiloda birşey yapayım isteğim yok ama o istiyordu. Sağlıklı birşeyler düşünüyorum ben bakalım. Bir de elbise aldım ona m beden. Spor bişey. Zayıflayınca giysin, şimdiden heves etsin diye

Bitter çiko ara öğün olarak 2 kare fazla mı kaptanım yoksa sık olduğu için mi diyorsun. Haftada 2 oluyor bazen

Kaptanım ben kafa olarak devamlı yemeyi çıkarmak istiyorum aklımdan. İnşallah nasip olur. Az yiyip doyunca da abartmayayım deyip kalkmak istiyorum. Elhamdülillah başardım bu hafta biraz

Kaptanım ben kafa olarak devamlı yemeyi çıkarmak istiyorum aklımdan. İnşallah nasip olur. Az yiyip doyunca da abartmayayım deyip kalkmak istiyorum. Elhamdülillah başardım bu hafta biraz
Canım birzaman sonra alışıyorsun gerçekten...artık çok kolay oluyor cıslara karşı koymak...en önemlisi başa dönmemek...kaldğın yerden devam üzümüm...

Amin, Alıcam inşallah canım, kızkardeşimle yürüyüş de yaparım bol bol. Bi de kutlama yapıcaz ama bi günlük. Ve 98i görürsem tabi ki =) aslında onu gaza getirmek için yapıcam. Çünkü benim öyle her 10 kiloda birşey yapayım isteğim yok ama o istiyordu. Sağlıklı birşeyler düşünüyorum ben bakalım. Bir de elbise aldım ona m beden. Spor bişey. Zayıflayınca giysin, şimdiden heves etsin diye

Bitter çiko ara öğün olarak 2 kare fazla mı kaptanım yoksa sık olduğu için mi diyorsun. Haftada 2 oluyor bazen

Canım sık olduğu için evet ..
Kutlamayı da abartma :)))

MENÜ 19.04.2017

kahvaltı
az peynir
mantarlı omlet
maydonoz

ögle
ton balıklı salata
1 peksimet
1 portakal
ara
türk kahvesi, az kuruyemiş,1 hurma

akşam
zeytinyaglı kabak yemeği
dereotlu yoğurt
su : 2000 ml

:super::super::super::super::super::super:

Şerim nasılsın güzelim ?

Hamdolsun canım ... ya bunu söyleme nedenim 90 lı kilolarda bu az yemeye alışan bünye ... 70 80 lerde duraksamaya girince (ki girmeyedebilir , bende girmedi mesela ) elinde azaltacak , yeni uygulamaya sokacak bir silahın olsun diye .
Vücut kendini daha baştan kıtlığa sokmasın diye .

canım tekrar baktım yok kalkmış video, sana mail ile atmaya çalışırım, bana özelden mail adresini at canım
Yarın aticam sarayca

Kaptanım aman Begüş duymasın azıcık stresli cumadan:sus::KK70:
Duymadım sen konuş konuş:ukala:

BU Cuma onun şovu olacaaaak ..hissediyorummmm :KK71:
:ıslık::ıslık::ıslık:
İnşallah bende kutumda büyük hissediyorum:KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70:

Seni zaten kesin listesine aldımmm ...koruma güzelleri :süslü: bakalım begüm mücverim ne zaman gelecek oraya :halay:
Ben maalesef listesiz mezun olucam:işsiz:

1
Canım sık olduğu için evet ..
Kutlamayı da abartma :)))

:super::super::super::super::super::super:

Şerim nasılsın güzelim ?

Hamdolsun canım ... ya bunu söyleme nedenim 90 lı kilolarda bu az yemeye alışan bünye ... 70 80 lerde duraksamaya girince (ki girmeyedebilir , bende girmedi mesela ) elinde azaltacak , yeni uygulamaya sokacak bir silahın olsun diye .
Vücut kendini daha baştan kıtlığa sokmasın diye .
Haklısın canım sen her ihtimali düşünüyorsun. Bu haftalık böyle gibi aslında, şu 98 i bi görsem göremedim ona uğraşıyorum. Sonra biraz artırıp devam ederim. Dediğin gibi daha ileriki zamanlarda da günde 2-3 dl ekmeğe düşerim heralde

Tamam abartmam kutlamayı =) zaten bir kere taviz ver. Verdiğini kat kat alıyorsun hemen

1

Haklısın canım sen her ihtimali düşünüyorsun. Bu haftalık böyle gibi aslında, şu 98 i bi görsem göremedim ona uğraşıyorum. Sonra biraz artırıp devam ederim. Dediğin gibi daha ileriki zamanlarda da günde 2-3 dl ekmeğe düşerim heralde

Tamam abartmam kutlamayı =) zaten bir kere taviz ver. Verdiğini kat kat alıyorsun hemen

:confused::confused::confused::confused:

Suan çok gerginim yemek yedim doymadım aklıma sürekli yeme istegim geliyo :KK42:

Huuu huuuuu aklına neee gelioooor mücverimmmm ..... :confused:

Back
X