Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

A arselka hoş geldin canım :KK200: bu şekilde aynen devam ... sen diyet yapınca gayet güzel verebiliyorsunnn . bu şansını değerlendir.

koza16 koza16 azıcık büyükmüymüş o börek :))

Ahu060812 Ahu060812 yaaaaaa .... çoook tatlı ama bu foto tam daha kızacam sana gortlak koyuyorsun :KK49: gortlak eşimin köyünde yarusu etrafında tavuklara denir :KK48:

ecemavi ecemavi rahat ol canım ... bildirim için bekleriz abla kardeş .. ama sabah tartılmayı unutmayın :)) yiyip tartılmayın .
Sanki azıcıık :oops: Ama sonra dikkat ettim çok yemeği de erken yedim :KK54: Umarım yarın iyi bir sonuç görürüm :KK200:

Sabahları soğuk suyla duş alicam .butun kaslar kasilip acayip enerji harcaniyormus ve sarı yağ hücreleri kahverengi oluyormus
Aman deyim soğuk suyla duş alacaz diye zatürre falan olmayın havaların sağı solu belli değil kaptan seninki daha mı tehlikeli bir sıcak bir soğuk hem de kahverengi olunca ne faydası var yağ yağ degil mi

Sabahları soğuk suyla duş alicam .butun kaslar kasilip acayip enerji harcaniyormus ve sarı yağ hücreleri kahverengi oluyormus
Aman deyim soğuk suyla duş alacaz diye zatürre falan olmayın havaların sağı solu belli değil kaptan seninki daha mı tehlikeli bir sıcak bir soğuk hem de kahverengi olunca ne faydası var yağ yağ degil mi

kelebekolacam kelebekolacam anlat hele şu iki öğünü
Banucum kilodan çok sağlık için.
Ben zaten sık yemeğe ara o güne karşıyım.ama o sistemi oturtmak kolay değil.
Bi kere yediklerinde çok önemli.glisemik indeksi yüksek gıdalar olmamalı.
Bence ara ogünlü sık yemek metabolizmayı bozuyor.
Sürekli kilo al ver yapıyor.
Bugün dr bey tecrübelerini paylaşıma cesaret geldi.
Hem kilo vermiş hem sağlığına kavuşmuş.

Back
X