Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzummmm aynurammm yine ye, hiç çekinme ye ye, bı lokmada tatlı aldın mı tamamdırAh nanam ahhh...sabahkı tartımı görsen mutluluktan diyeti bırakır yaslanırdın kanepenehem ovulyasyon hem dün lahana yedim diye felaket şiştim...amaaa 4koca günüm var ve şişlik+eksiyle ineeeerrrr...sen rahat ol kasma kendini
kızlar selam ben geldiimmm
aşırı yorgun ve yoğun bir pazartesiye başladım uçak şişlerimle...
haftasonu adanadaydık gözünü sevdiğimin memleketim cennet cennet az uyku full koşturma az su olunca ben bayaa ödem oldum parmaklarımdan hissediyorum..
geçmişi okumaya kalksam yıllar sürer ben en iyisi burdan devam edeyim :)
N Nana canımmm rakip miyiz :) ay ben şu ödemleri nasıl indiricem eyvah eyvah sabah bi maydonoz kürü yaptım başka da bişi yemedim...
Sakin ol panpa , herşey yolunda
Kuzummmm ne zaman 23 çünkü haftaya geldin ne çabuk geçmiş zamanAleyküm selam cnm voronestemi bebek bekiyor hayırlı olsun hepsine
öğretmenin gerçekten çok iyi bir öğretmenmiş,keşke herbiri böyle olsada çocukları doğru yönlendirseben ortaokulda okul birincisiydim fen lisesi sınavlarına girmedim.aklıma bile gelmedi.okul müdürü çağırdı dedi neden girmedin dedim ne bileyim.baktım pek sınav kalmamış ebelik sınavına girdim kazandım.müdür tekrar çağırdı ne yapacaksın ebe olayım dedim.dediki sen dr olacak öğrencisin hemen gidip süper liseye yazılıyorsun.Allah razı olsun müdürden onun öngörüsüyle dr oldum.
imkansızı başarıyoruz desenebegümm ptesileri artı olmak imkansız cnm
bunu bana diyetisyenimde demişti
çalışırkenn ptesileri tartılma demişti
sanırım uyku degişikligi, yeme düzeni filan degişiyor ondan oluyor
bende cumaya göre +400
fiyatını bilmiyorum sanırım reklam yaptığı bi firmabegum75 eceninki hangisi bilmiyorum
ama çok pahalı diye hatırlıyorum onu
o kız iyiydi ama son zmanlarda takip etmiyorum pekk
ayy nasıl soguk ankaraaaa
bi kase mercimek çorbasımı içsemm
ton balıklı salatamın yanındaaa![]()
Niye kızzz?hadi inşallah cumaya galip biz oluruz...bende artıyım ama nedenini biliyorum.seninki neden olurki?yalnış hatırlamıyorsam fasulye bamya kısır vardı.onların seni şişirme ihtimalleri nedir?
cnm sabah tartıldımm her pazartesi oldugu gibi yine +
yazdıkalrımın dışında birşey yemedimmm
çok üşüyorumm
Niye kızzz?hadi inşallah cumaya galip biz oluruz...bende artıyım ama nedenini biliyorum.seninki neden olurki?yalnış hatırlamıyorsam fasulye bamya kısır vardı.onların seni şişirme ihtimalleri nedir?
Kuzummmm aynurammm yine ye, hiç çekinme ye ye, bı lokmada tatlı aldın mı tamamdır
Sakin ol panpa , herşey yolundacumaya kadar su hariç hiç bir şey yemek içmek yok, sıkı yönetim ilan ediyoruz , böylece kimse bizi yenemez
Kuzummmm ne zaman 23 çünkü haftaya geldin ne çabuk geçmiş zamaneks kaptan nananais ben
![]()
Tamam şimdi yiiiiii, ondan sonra açlık diyetine girerizbirz daha birşey yemezsem bayilazaaaaaaam panpaaaaa ay ben seni hiç üzmek istemiyorum bu haftaaaa yaaa![]()
Aaaa poğaçanın yağı az kekinde tıkışık mı olmuş neeee bi tadına bak şimdi bide soğuyunca bak bence olmaz öylee ya senin gibi anneye yakışıyor mu hiç bak sen tadına bak da düzelt eksikleri çocuklar gelmeden
Öhöm öhöm sporumu bildiriyorum
60 dk interval eliptik
45 dk da bacak kol karın kalça hareketleri lastik çember vs ile sonracımaaa
3 set 1 dakika plank
225 ip
Akşamada 45 dk leslie yaparsam 30 point cepte
Aaa bende yeni 33 oldum benimde 3 çocuk en büyük kız 11,ortanca oğlan 9,en küçük kızda 5 yaşında bende 94 kilo ile ekim sonu geldim ama tam adaptasyon 15 Kasım'da başladı bu hafta 74 leri görüp -20 hedefim inşallah ulaşırız hep birlikteEvliyim. 32 yas ettim uç çocuk :) 13 yasinda oglum 2 ve 4,5 yasinda kizlarim var.
Kız daktır sen ye onları artı 800 dün zaten battı balık yan gideröğle içli köfte akşama künefe gömecen.
Geçmiş olsun bego ne zaman yiyecen ki yemekayy başım hala sersem gibi
hala gidişi migren gelişimi,leptin bekleme açlık sonucumu bilmiyorum ama sendromlu pazartesimin sendrom seviyesini artırdı![]()
12 de yedimde düzelemedim ahuu,dün en son 5 te yedim sonra sabah baş ağrısıyla uyandım kahvaltı yaptım öğlen yedim ama hala sersem gibi kafa,açlıktanmı bu kadar etkilendim migrenden mi bilemedimGeçmiş olsun bego ne zaman yiyecen ki yemek