• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy ben artik sitedeki cocuklarla kanka oldum onlarla yakan top oynuyorum :KK66:) bide teyze iyiki aşağıdasın kendimizi guvende hissediyoruz diyorlar :KK66:) mecbur kizim oynasin diye iniyorum.. hepsine korumalik yapiyorum :KK66:))

canım benim senin prenses daha küçük ...
2 sene öncesine kadar bende parklarda bahçelerde idim ... ne oyunlar yarabbim ... yusufun çılgın annesi geldi derlerdi :KK49::KK49::KK49:
:KK49::KK49::KK49:

artık büyüdü , sene sonu geldi mi oldu 8 yaşında .
benle değil de arkadaşları ile oynama zamanı .
hani artık parkta kesmiyor ki , deli dana gibi koşuyorlar sitede .
güvencem şu , önce Allaha emanet tabii ki , sonrada güvenlik sistemi yüksek sitemizde ... baş savcı da dahil tüm adli üst makam bu sitede .. o yüzen giriş çıkışlar kimlikle vs ...
Ama şu an dışarda ve 10 dk da bir hindi gibi kafam camlarda :KK70:

Olayın içine dinler de girdiiii :confused: Beynim yanıyor :confused:
Ahmet Ümit - Kavim ..

hemen bakıyorummm .

Yanlız ada olaylara yaklaşımın superde iste herkese gore degil biri bana oyle yaklaşınca bende kaptan gibi cok rahatsiz olurum bide kötü bir huy kendimi anlatma ihtiyaci hissederim

aynen ece .. yanlış anlaşılma durumu karnımı feci ağrıtır . doğruyu bilsinler yine kınasınlar ama beni kimse yanlış anlamasın , illa ki aslını anlatmak isterim .

Zaten ben bir burda derdimi anlatiyorum terapi gibi

buna da aynen .:KK19:

Dünkü menumu vereyim
Peynir galata yeşillik
Meyve yoğurt ceviz

Tavuk ızgara salata ayran

Kahve Yeşilçay madensuyu

İki top dondurma
2 ye yakın su
45 dk spor
Ausencia Ausencia @Ahu060812

menü güzel sade öz canım .
grup içi yarışlara adını yazdım .
aktif olabilecek misin bu hafta ?
yoksa çıkarayım haksızlık olmasın ortine , mortine canım :KK19:

Son düzenleme:
Güzeller ben çıkıyorum ... ütülerim var :KK12:

sonra market ve gram yemeğim yok ..mutfağa giriş ....

artık ya iftar öncesi .. ya iftar sonrası burdayım nasipse ..

herkes yediğine içtiğine dikkat etsin ...
güzel menüler geliyor , gelmeye devam etsin :halay:

yediklerinizden zaten pişman oluyorsunuz ... ne gerek var ?

hadi öpüldünüz :KK15:

Kolay gelsin ablacım :KK200:

Kimi diyor frenleri patlamış , kimi diyor kalp krizi geçirmiş direksiyon başında , hız ve yük ama olayın seyri onu gösteriyor .
Valla bi foto var , arabalar ters düz olmuş hep .. ölü yoksa bu bir mucize , şükür ki .
Netten baktım şimdi yaralılar hastanede diyor .

Tırların yüklerinden ve hızlarından çok korkarım ben .

cok feci Allah korusun herkesi cok kotu olmus:(

Kv tek olunca günahını alma öyle düşünme diyorum ama 2 li muhabetlerde dediğin gibi olmuyor zaten sıkıldığım an ortam degiştiririm
Gelemem öyle fazla canım eltimin annesi her yerde olur ben benim ailemi pek bizim ilişkilere karıştırmam sevmen eltim bu konuda benden daha rahattır...

İste tepkide bir yere kadar

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

En güzeliii :halay::halay::halay:

Allah şükür dert anlatacak arkadaş çok ...

Benim en büyük kankam hamdolsun eşim zaten ... akmaz , kokmaz , arkamdan dedikodumu yapmaz:KK70::KK70::KK70:kötü günde sıvışmaz , iyi günde şımartmaz :confused::confused::confused::confused:daha ne ola .

Yarışır , yarışır .... :KK49: benim bildiğim kaptan _AYNURA_ _AYNURA_ bu hafta takımını yarı yolda komaz ... güzel bir netice ile , şov yaparak ayrılır :KK28::KK28::KK28:

Çıkarmak mı ?

benim işim :süslü::süslü::süslü:

evet canım , oğlum çok sever sürekli vardır evde ... bol yağlıdır ... hatta ısıtılarak yenmesi tavsiye edilir :KK70::KK70::KK70:

canım benim , demek bu hafta neyi öğrendik ... regl haftası sende ödem yapıyor ..
Şanslısın ki günlerden pazar .
regl nin 1 kilo civarı ödem yaptığı arkadaşların hemen hepsinde 2.-3. gün sonu foooos diye ödem gider ... hatta sonrasında ekstra eksiler de gelir . çünkü senin bu cuma yaptığın bildirimde de aslında regl ödemi mevcuttu ... yani o da gider ...
sen menülerine kaldığın yerden devam edeceksin .
hiç stres yapmayacaksın .
ve göreceksin ki bu cuma sana pon pon sallamaktan elleri kopan bir kaptanın olacak :KK19::KK19::KK19:

he he he ... yahu benimki daha beter ..dert var icraat yok :KK70::KK70::KK70::KK70:

canım ne güzel telaşlar:KK200:

rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin .

hamilelik haberleri coşuyor ...aklımdayken şurda ekimden beri varım , gelip geçen tüm gebelere bi selam yollayayıp hal hatır sorayım :KK68:

asfarovski asfarovski
ervahafsa ervahafsa
@vorones

sen ve son havadis _AYNURA_ _AYNURA_ ile 5 oldu ... :KK19:

aynen canım .. sıkıntı yok ... kafa kurcalanma var o da geçecek ...

tarifi not alıyorum ...

sende sıkma canını , düzelecek

hadi hayırlı yolculuklar şimdiden koloni ile:KK70: ... ne kadar kalacaksın efserim ... bildirimi perşembe yaparsın istersen ... sabah sabah yazmak zor olur :KK19:

Allah kavuştursun canım ... sınavlar nasıl geçti ?

@aeben sen ne yaptın sınavları bacım ?

sen vicdan azabına devam et ... bir dahakine bu kadar tatliş olmam :cool::cool::cool: ilk elin günahı olmaz dedik bunda

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Baya hamile olan olmus herlde cnm bnm az kaldi gelicem bir kac ay sonra aranıza

Geçmişten çıktım ancak ...
Alıntılarımı heybeme koydum :)
Onları cevaplayana kadar en az bir 20 dk geçer :KK51:

Yok oldum sanmayın diye ön mesaj bu :KK49:

Bizim dün gece kafanızda soru işareti kalmış , olayı detaylı anlatamadığım için .

Şunu söyleyeyim canlar , biz iki elti ..iki görümce..bir kv den oluşan ailenin kadınlar grubu olarak ... ben daha dışarıda elemanımdır .. 2 görümcem ve eltim kankadır ... ama aslen eltim arkalarından sürekli konuşur :deli: onlarda eltimin arkasından konuşur :skandal: bir araya gelince de can ciğer kuzu sarmasıdırlar .
geçtiğimiz ay bir olay yaşandı . benim kulağıma eltim vasıtası ile geldi . Görümcem ve kv ile ilgili ... yani öyle dinleyip heee tamam denilecek şeyler değil . eşime anlattım , hop oturdu hooop kalktı , gece gece annesine kardeşine gidecekti hatta (olay o kadar çirkin ) durdurdum .. zor sakinleştirdim .. bekle dedim , ben öğrenirim işi ... sen o zaman sakince gidip konuşursun annenle .

bir iki hafta sonra sadece kadın grubu bir araya geldik . görümcem ve kv olayı anlatıyor , bize dert yanıyor ama benim eltimden duyduğumla uzaktan yakından alakası yok . Yani dönüp bana yenge ne yapayım diyor görümcem ama anlattığı şeyle benim duyduğumun alakası yok .. bu anlatılanda görümcem haklı ..eltimin anlattığında tövbe yarabbim de cidden dayaklık ..
eltimde ordan olanları dinleyip , görümceme hak veriyor ..kocasına sövüyor o gün .. bana dönüp haksız mıyım aus diyince eltim o gün ... yani şu an burad duyduklarıma göre haklısın ..ama senden duyduğum şekli ile haksızsın demiştim .
İşte görümcemler sen ne duydun ki falan dediler ... eltim hemen yook yook , öyle değil o .. tamam yok bir şey yoook falan diye kapamaya çalıştı .
Bende dedim yani o zaman bana fikir sormayın . ben daha olayın ne olduğunu anlamadım ama herkes bana şimdi ne yapalım diye fikir soruyor .
Tabii orda sen duydun kısmı uzatıldı .
Bende anlattım .
Eltim de kabul etti.
Boş boğazlığıma geldi , öyle sanmışım dedi.
Yahu bunun boş boğazlığımı var , eşim o gün gidip kardeşini annesini elinden zor alacağım hale geldi .(cidden çok çirkin şeyler anlatıldı anne kızla ilgili)
kem kümmm ..
Bu arada görümcelerim de hesap sormadı ... öyle sanmışım lafına ... olur ya kötü niyetin yoktur dediler eltime .
İyi madem dedim bende , sizin için sorun değilse ... bana amenna ..
O gün ordan görümcemi , eltimi , kv yi evlerine bıraktım .
Yani suratlar düşük olsa da normal ayrıldık .
Eşimle de konuştuk . sen zaten mesafeli din , bundan sonra daha dikkat dedi . Bizim ailede bir şizofren varmış ve herkese göre bu gayet normalmiş demek . Bırak herkes 3 maymunu oynasın dedi.

Öyle kaldı ... eşim annesine gitti bir gün ..hakkını helal et , biz bunları duyduk , ben delirdim .. senin için çok kötü konuştum .. aus zor tuttu beni dedi . o da oğlum ben hiç yapar mıyım öyle şey nasıl inandınız demiş .. ama olayı çıkarına hesap soran yok ...

Dün gece de eltim selam dahi vermedi .. yüzüme bakmadı .
Görümceler onunla da benimle de gayet iyiydi .

Hayırdır ? görünmez oldum da haberim mi yok desem ... gel bakayım ne senin karın ağrın desem .. mübarek ramazan .. erkekler evde ..tartışmanın boyutu nereye varır bilinmez diye hi ses etmedim . saçma sapan bir şekilde o beni ben onu görmeden geceyi geçirdik .

ayyyy ne uzun anlattım ...

şimdi ne yapacağım ? soracağım tabii ki .. doğru bir zamanda .

sonra onları yine aynı kaba .... ortamda ..ben uzaktan takiple bir arada bırakacağım ...
Off entrikalar entrikalar
Ağlama seviyesinde uyandım bu sabah sinirlerim bozuldu şimdi fırsatını buldum. Ausencia Ausencia kaptanım dünle 1 kilo artıda çıktım sabah. Kaçamak falan yapmadım, ben ilaç kullanıyorum onun bu ayki son tableti bugün alıcam ve bir haftalık malum ara döneme gireceğim. Zaten ağrıyla da uyandım da uzun zamandır hiç böyle bir ödem ile girmemiştim. Daha başlamadığı için oruca devam ediyorum o yüzden daha ödem attırıcı birşeye başlayamadım akşam iftardan sonra içeceğim de başka ne yapayım ay çok sinirlerim bozuldu bu nasıl ödem ya. :KK43:

Ortiiim çok kötü bir artı ile başladım ben güne çok moralim bozuk valla :KK43: inşallah haftanın kalanında güzel geçiririz de eksiyla kapatırız birlikte. :dua:

Teşekkür ederim. :) tavuğa gelince normalde kızartılarak yapılan bir yemek aslında ama ben sağlıklı olması için tavuğu önden bir ızgarada pişirdim yumurta ve yulaf kepeği ile kaplayıp sonrasında havuç, soğan ve iki dilim ananası büyük büyük dilimledim. Tavukla birlikte fırın poşetine koydum. Üzerine de sos olarak soya sosu, bal, zencefil ve nar ekşisini karıştırıp ekledim fırında pişirdim. Eşimle ben uzakdoğu yemeklerini çok seferiz, bir dönem o taraflarda çalıştık ikimizde. O yüzden evde sağlıklı uydurmasyonlarını yapıyorum ben. Hem tatlı hem ekşi bir değişik bir tadı oluyor.

Ailevi konuları da kafaya takma, herkesin olaylarla değişik bir başa çıkma mekanizması var. Onlar da bazı şeyleri hiç olmamış sayarak başa çıkıyor demek ki. Sağlıklı bir durum değil ama yapılabilecek de bir şey yok. Sen istediğin kadar iyi ol, doğruyu göster bi noktadan sonra insanları değiştiremez ya da tedavi edemezsin. Enerjini bunları görmezden gelmeye çalışmaya harca. Kendini üzdüğünü sıktığına değmiyor hayat..:KK68:

Canım üzülme hemen rgel şişliğidir ;)

Yanlız ada olaylara yaklaşımın superde iste herkese gore degil biri bana oyle yaklaşınca bende kaptan gibi cok rahatsiz olurum bide kötü bir huy kendimi anlatma ihtiyaci hissederim
Huy meselesi canim.. bendeki mantik kirildiysan gel yuzume soyle oyle trip ne atiyor diye dusunurum madem trip atiyorsa benden de trip gorur ;)))

IMG_20170604_184102_362.webp

Küçücük bi kasaba
IMG_20170604_180236_705.webp

Buranın kirazına az kalmış daha tam tatlı degil

En güzeliii :halay::halay::halay:

Allah şükür dert anlatacak arkadaş çok ...

Benim en büyük kankam hamdolsun eşim zaten ... akmaz , kokmaz , arkamdan dedikodumu yapmaz:KK70::KK70::KK70:kötü günde sıvışmaz , iyi günde şımartmaz :confused::confused::confused::confused:daha ne ola .

Yarışır , yarışır .... :KK49: benim bildiğim kaptan _AYNURA_ _AYNURA_ bu hafta takımını yarı yolda komaz ... güzel bir netice ile , şov yaparak ayrılır :KK28::KK28::KK28:

Çıkarmak mı ?

benim işim :süslü::süslü::süslü:

evet canım , oğlum çok sever sürekli vardır evde ... bol yağlıdır ... hatta ısıtılarak yenmesi tavsiye edilir :KK70::KK70::KK70:

canım benim , demek bu hafta neyi öğrendik ... regl haftası sende ödem yapıyor ..
Şanslısın ki günlerden pazar .
regl nin 1 kilo civarı ödem yaptığı arkadaşların hemen hepsinde 2.-3. gün sonu foooos diye ödem gider ... hatta sonrasında ekstra eksiler de gelir . çünkü senin bu cuma yaptığın bildirimde de aslında regl ödemi mevcuttu ... yani o da gider ...
sen menülerine kaldığın yerden devam edeceksin .
hiç stres yapmayacaksın .
ve göreceksin ki bu cuma sana pon pon sallamaktan elleri kopan bir kaptanın olacak :KK19::KK19::KK19:

he he he ... yahu benimki daha beter ..dert var icraat yok :KK70::KK70::KK70::KK70:

canım ne güzel telaşlar:KK200:

rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin .

hamilelik haberleri coşuyor ...aklımdayken şurda ekimden beri varım , gelip geçen tüm gebelere bi selam yollayayıp hal hatır sorayım :KK68:

asfarovski asfarovski
ervahafsa ervahafsa
@vorones

sen ve son havadis _AYNURA_ _AYNURA_ ile 5 oldu ... :KK19:

aynen canım .. sıkıntı yok ... kafa kurcalanma var o da geçecek ...

tarifi not alıyorum ...

sende sıkma canını , düzelecek

hadi hayırlı yolculuklar şimdiden koloni ile:KK70: ... ne kadar kalacaksın efserim ... bildirimi perşembe yaparsın istersen ... sabah sabah yazmak zor olur :KK19:

Allah kavuştursun canım ... sınavlar nasıl geçti ?

@aeben sen ne yaptın sınavları bacım ?

sen vicdan azabına devam et ... bir dahakine bu kadar tatliş olmam :cool::cool::cool: ilk elin günahı olmaz dedik bunda

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Aleyküm selam diyeyim canım. Şükür iyiyiz son kulvara girdik biz. Geçtiğimiz perşembe ayrıldım doğum iznine. Evde bir ton iş birikmiş onları yapıyorum. Oruç tutamıyorum maalesef. Kardeşim de geldi birlikte yaptık işleri biraz sağ olsun o olmasa halim harap olurdu eşim kardeşim takılıyoruz bu ramazan

Canlarım,güzel kalpli arkadaşlarım çok teşükkür ederim güzel dilekleriniz tebrikleriniz için.şimdi geldim piknikten.daha kendim bile olayın şokundayım yaa...toplayıp kafamı yazıcam...ama takımımı zararda bırakmıycam inşallah...

Rus salatasına ne zaman veda edeceksin saydınım ?
hesaplamalarıma göre pzt ye 59.6 ile girmen lazım ki ..cumaya hedefi görelim ..:halay::halay:

artık ustalarla beraber fayans döşeyip kalori mi yakarsın :KK70: ne yaparsın bilemem kuzum ... bu hafta tam yool ileriyiz ...

Öğlenin geçiştirilmesi dışında uyduruk değil güzel menü bence gayet ...
Harekette var :spor:

Hadi bakalım , ilk haftalar takımdakilere adapte olana kadar bu hafta bilerek eski demirbaşlardan hülya ile eşleştirdim sizi .. esip geçeceğinize eminim :KK55::KK55::KK55::KK55:

Menü gayeeeeet rejimsel :confused::confused::confused: hatta ekmek hiç mi yok , yazmadın mı ?
benim bildiğim sarayca ya bu menü gece de -600 getirir :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

helal sana efserimmmm .... dolma yemeden de doyduğuna eminim .
menün çok iyi , ortini yamacına ..mortilerini karşına al ve çılgınca şov yap bu hafta :KK71:
:KK71::KK71:

ay bu arada iftar arasına bir gün yazmışsın :confused::confused::confused:

aynuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

haberi de verdin ... spagetti de yazdınnnnnnnn... ay kek börekte geliyor bugün :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

napcaz senle bu hafta ?

bence psikilojik aş ermelerini bir kenara bırak bu hafta ve seni mezun edelim , önümüzdeki haftayı beklemeden ..ne dersin ?

7 köfte için köftelerin ciddi küçük olduğunu düşünüyorum bende :confused::confused:

şimdi merdane bekliyormuşsun ama henüz diyetinin ilk haftaları ve kilo fazlanı düşünüp tabii ki de iftardaki bir dlm böreği normal karşılıyorum .
ha olmasaydı .. yerine 1 tb ekmek olaydı olur muydu olurdu .. ama bu da kötü değil :KK15:

canım olunmamış regl ve çıkılmamış wc den artı 100 gr ile geliyorsan inan bana bu iyi haber :KK19:

:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Olay şu hali ile tamamen şekil değiştirdi .
Yapacağım tek yorum da ..alnında öpmek :KK9::KK9::KK9::KK9:

ben yapamazdım .

:super::super::super::super::super::super::super:

Allahım parkeleri eskittin ada :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

aynen güzeller , listenin sonuna eklerim ..sizin ikili yarışınız da ayrıca devam eder :KK19:

Bazlamalar booooool tereyağlı ... bir parça bazlama yerine 1 koca dlm kepekli tb vs ..ekmek yesen keşke ...

Ekmeğin hayırlı ola :) bakalım siyez mucizesinden sonra tb ekmeği ne yapacak ?
Sağlıklı ekmekleri diyet boyunca dönşümlü yemek çok çook doğru bir hareket .
menünde güzel.
herkes gibi bende tavuğu bende merak ettim :KK69:

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Hmmm eksi 200 ... :KK9::KK9::KK9::KK9: hemen ekleyeyim de orada 58.5 la kalma :rolleyes:

ersesi canım amaaaan dikkat , regl gelmiş aslında bu iyi haber .. çünkü regl sonrası hafta kilo kaybı fazla olur .
ama seni en çok tutan oruçtu .. bu haftayı mümkün mertebe iradeli geçirmelisin .
Listeyi ve takımı hatırla aklına cız gelince .
bir de kontrol amaçlı tartılmanı tavsiye ederim .
cumaya süpriz olmasın .

bu hafta @igdedali nı sana ...seni @igdedali na emanet ettim canım .
ablandaki tartının gösterdiğini kendi evinde görene kadar aynen devam :KK60:

sahur eşime kaldı gece valla ... o migrenle :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:super::super::super::super::super::super::super:

sen sünnette 65 olacaksın balım kuzum ...
yüzünün tüm saklanmış güzelliği , gençliği ortaya çıkıyor :KK68::KK68:

menü de süper olmuş ..hiç bozma ..bak doydun mu doydun :KK71:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:tekrar kocamaaaaaaaaaaaaaan tebriklerimi yazayım .

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

dün etli pide mi :KK57::KK57::KK57: ben niye görmedim onu ?

ayran çorbası
patlıcan kebabı
yoğurt
salata ile geceni tamamla .. tavuklu pilavda , tavuk ayrı ise .... sen pilava hiiiiiiiiiç dokunmadan tavuklarından al .

yarında hadi bakalım 20 gün başlasın demeyiz değil mi banum :KK70::KK70::KK70:

hadi bakalım , ben bu planla çok güvendin sana ... her şey çok güzel sonuçlanacak uyarsan .. bayrama kadar .:KK19:

Hahaaa ay hiç güleceğim yoktu:D :D :D

bugünde olmadı 20. gün den başlarım

Back
X