Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu kaptan ben bişey soracam. İlk buraya geldiğimde millete sopa sallayıp duruyordun. Gözümü de epey korkuttun haaaa. Giderek minnoşlaştın mı sen naptınSarmalar tatlılar kimseyi de kıramıyor
Sopalı kaptan oldu minnoş kaptan
![]()
İyi kiii varsınızzz güzelimm veee güzellerrimm yaa cana cansınızzz hepiciğiniziii ayrıı ayrıı çokk seviyorummmm![]()
Bence de banu ... sonuçta If çok iyi giderken , bi sıkıldın aralara bir şeyler serpiştirdin de ondan durdu .. kaçamakların oldu yani ..yokda iyi kötü güzel idare ediyordu o seni ...
Şimdi aynen IF le devam bencede ...
Mübarek ramazan etkisi o .![]()
Hele bir geçsin sopalar sırada ...
benden sıksan da minnnoş bi şey çıkmaz canım ... bir de eflal verebiliyordur ona ye derim ... X yerse veremiyordur ona sopam çıkar
Ramazan gerçekten mübarek bir ay. Bir kez daha anlamış olduk
Mübarek ramazan etkisi o .![]()
Hele bir geçsin sopalar sırada ...
benden sıksan da minnnoş bi şey çıkmaz canım ... bir de eflal verebiliyordur ona ye derim ... X yerse veremiyordur ona sopam çıkar
ay ben hep oruç tutuyorummm minnoş kaptan ol bana ozman olmaz mı![]()
çarşamba günü bi iftar yemegi var
biz oruç tutmuyoruz ama katılmamaız gerekiyor ona
ee oraya gidincede yemek gerekiyor
ifi nasıl ayarlarım bilemedim ..
çarşamba günü orda yersem
perşembe kahvaltı yapmayıp direk öglen yemegi yersem ife uyarım
yalnız şu beyaz ekmek nasıl migdemi agrıtıyor yaaa
Geldi şükür bu sabah..Ve aleyküm selaaaaaam ....
geldi mi oğlun canım ?
Bana artık al ye kilo yapmıyor deseler yemem ... o kadar unuttum ve canım istemiyor tadını ...
Sende gördün işte yiyince hiç bir özel keyfi ..ohhh be ne kadar özlemişim duygusu yok .. ne yedin de boş yere ağırttın mideni ... sonra tartı oynamıyor ... oyanamaz tabii ... nasıl oynayacak ?
Nare83 Banummm diyeti hayatina uydur hayatini diyete degil..iftara gideceksen yiyeceksin tabi ölçülü..bence hicte birsey olmaz if e..hem vucudunu sasirt artik..