Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2021973
Burası da benim balkonum. Ben diktim kırlentleri minder yüzlerini
öhömmm öhömmm şarkımı yazdımmmm :)Ausencia
Her KAÇAMAĞIN bedeli var
Bunu zaten ödedim
Her ŞİŞMANIN bir sebebi var
Bunu zaten söyledim
İçindeki YAĞLARIN zinciri
ERİR ERİR durur
Ama AUS böyledir
Önce İNCELTİR
Sonra sopa sopa vurur
Günaydın
Geç uyandın
Ama bitti
Aslında geç bile kaldım
Zor uyandım
Ama geçti
LEPTİNİN ETKİSİ
Yeni haftalık iniş çıkışları saymazsak 3 kilo. 2 si zaten direk mezun olduktan sonra tatilde geri geldi ,1 kiloda bayramda .. Hiç diyet yapmadım ama önceki haftaya kadar .
dogrudur hiç degştirme geregide duymadım aynenn
aben abla sen ne kadar kilo aldın ?
kaçla mezun olmuştun ki![]()
Abla İnternetim bitti de giremedim siteyeO seni rahatsız etmekten vaz geçtimi , kurtuldun dimi ?
Oy yettim gayrı ....
Valla totonuzu kaşıyın ama yine çok enerjiğim
Şimdiiiiii @Betulina kuzum hibiskus bağışıklık güçlendiriyor ... diyette de tavsiye edilen bir bitki çayı ...
menülerin güzel ...yani senin için ..dondurma bileneden 80 gördün yine anlamadım ...
yeni mortiliklerinizi gördüm kaydedeceğim şimdi ....
aeben ne yaptın bacım sen ? saydın cuma bildiriminden sonra fena kilo verdi
o yüzden yana yakıla morti arıyor
neyse benden günah gitti , saydın / aeben ve saydın/betül yazdım gitti .. .
senin de kilonu cuma kilon almak zorundayım canım ... onlarınsaydin78 da cuma çünkü
saydın canım sende çrş. bildirim yapabilirsin ... böylece aebenin 2 günü kalır .... adil olur ... çünkü artılarından almıyorum onun kilosunu .
White Lily selam diyip yok olmaaaaaaaaaaaaaaa
ne alemdesin , neler yaptın ?
motive düşüşü görüyorum sende ve hemen adaptasyon bekliyorum .
bu hafta coşma haftan sen ortalarda yoksun .....
Başkaaa...
@kelebekolacam acayip sinir bozucu ...
Şikayet etme durumu yok mu ?
@eflalim evin ne günahı var yavrum ... ev diyip geçme ... duvarları bile anı .... kalk sil süpür hadi .... al kahveni gel ..
hiç bir şeyi de bu kadar takma kafana ...
bizimkilerde 7 torun var ... o dönem hangisi işlerine geliyorsa ona düşkünlük ..çünkü ilk 4 torun iş düşecek yaşta :)))
mimu88 ne 59 u anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem ne 59 u ? sen bu hafta 64.0 ol yeter
hehMor Vampirella canım kasırgam .... sporun neye göre puanlandığı ilk sayfada var ... spor salonunda ne yaptığını yaz ki ahu ona göre çarpsın bölsün
@Bonus içten olmayan barınamıyor zaten bu diyardabarınma dirayeti gösterirse de kovarım valla
![]()
Abla bir sürü hareket yaptım hepsinin spor dilinde terimleri var hatırlayamıyorum ki 10 tur düz koşu 10 tur yan koşu 10 tur ters koşu 100 ip atlama 10 dk koşu bandı ardın da ağırlık ile kalça bacak karın ve kol göğüs sırt çalışmaları yaptık hocayla 2 saat 15 dk sürdüAhu060812
Fırtınalar kasirgalar fena geliyor haberiniz ola hemen tedbir alınaÖnceEfser in menüsü telden göndermişti bana ...
Kazület formun menüsü
Sabah
1 k.k peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek (yanıma aldım )
1 çay ,türk kahvesi
Ara yok
Öglen
1 adana
1 büyük bardak ayran
Ara: kiraz sapı çayı 1 avuc karışık cerez
Akşam
Kaşık salata üzerinde ceviz vardı
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee flash flash flash .... sporda geldi ...
Koşu bandında 30 dk tempolu ... bacakları yanıyormuş :)))Ahu060812
ben de diyordum rakibem nerde. Aus bu hafta hatta birkaç saat önce bana yeni rakibe atadı.White Lily sana layık bir rakibe olamadım biliyorum hep internetin azizliği
gel bu hafta kapışalım ne dersin
![]()