Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Adamin suana kadar calmadigi bolge yok Burdurdan girdi Antepten çıktı..aralarada cd den yabanci muzik giriyor :))suan ic anadoludayiz.

bedava spor ayağına gelmiş evde 2 döktüreydin spor niyetine :halay::halay::halay:

Veeee Bonus Bonus Un mücverlerini.de eş zamanlı :duduk:

Kaç taneydi bonus günahını yazdın mı ilerleyen sayfalarda :sopa:

mücver dedikçe beni andınız sanıyorum :110::confused::KK70:

Hani vizontelede bi replik var ya serrefsizim benim aklima gelmisti diye :))
Hah aynisi gecerli bana.

Benzer bisey yaziyodum kapi yemek derken yarim kaldi biraktim.

ahaa ahaaa bayılıyorum bu filme :KK9::KK9::KK9:

Ininnnnn beee sizden mi.korkacammmm ?:halay:
Bol miktar alıp koluma bilezik gibi taktığım simitleri ve elimde poğaçalar gören nb öğretmen ...
Aferinnnn ne güzel düşünmüşsünüz .. hepiniz kantine inmek yerine ... biriniz inmişsiniz demişti .

Bende ağlamaklı bi sesle bwnim onların hepsi demiştim :KK70:

küçükken çok iyi anlaşırmışız bir an yakın hissettim seni kendime:KK19::KK70:

Bütün takım yemege çıksak simdi cok yedi bu demesinler diye hepimiz aç kalkarız :KK8:

duruşumdan ödün vermezdim,gömerdim :KK70::KK70::KK70:

Ahhhh ahhhh yoktum buralarda bugün yoksa kırk kere sorardımmm nefsimmm nerdeee diye :KK200:

Güzel menü canım .

Mücvere kadar yine az yemişsin de ondan o sapıtmalar ...
Gündüz bi doy ki gece saldırma .

ahaanda gene ben:confused::KK70:
ayarlarımla oynadınız yahuu,ben kimim begüm mü mücver mi:confused::KK70:

He yaaaa lokum kadar kurabiye için ...foto yükletiyorlar adama .... ben mücverlerin fotosunu istedim mi :deli:

yete artuk :bicak:mücver yemeyi yasaklarmısın kaptanım:duduk::KK70:

Bu arada parkta arkadaşlarla buluştuk beni tanımadılar hatta biri ben bu kadını bi yerden tanıyorum ya nerden demiş kadın 30 dk sonra anaaa senmiydin dedi :KK70: :KK70: :KK70:

:oha:harbimi,30 dakikada çözmeye çalışmış zarr,sorsaymış ya kimsiniz diye niye o kadar beklemiş ki :KK70::KK70:

Bikmadan izlerim

:KK70::KK70::KK70:

Arkadaşlar uzun zamandır uzaktan takımımızı bilen bir arkadaş gelecek ...
@Triplimelek Megi ...
O da kilo verme maratonunda bizimle olacak inşallah
Haberiniz ola :KK15:

megi kime tripli peki?o_O
AHUNUN FIRTINALARI :halay:

@Ahu060812 300/320/195
@igdedali 210/350/274/231/194
@Nefs 150/120/90
@60kiloyum 90/240/120/90
@Antepia27 60/60
Bonus Bonus 25/121/40
@koza16
@ecemavi 160/120/60/176
Nego Nego 60/60/120/120/120

@irmae 170/300
@White Lily 140/126
@kuzularinannesi
@DelyDoly
@Betulina
@kelebekolacam90/90

AUSUN KASIRGALARI :halay:

Ausencia Ausencia 230/255/342/144
@suspushanimcim 150/110
Sarayca Sarayca 180/60/120
@ada81 150/160
@Efser 60
@ErSeSi
Nare83 Nare83 90/180
@saydin78150

@Sherrysherrylady 72
@MorVampirella 270
mimu88 mimu88
begum75 begum75
@Lunya 120/306/366/255
@nehirnil111
@Daydream- 90/130/150/190/120

kaptanım beni şu listeden çıkarsanız diyorum
hani evde dursam yine 3 -5 spor yaparımda akşamları evde değilim
misal bu akşam yokum,perşembe varım cuma cumartesi yine yokum
yani yazın spor yapamıyorum ben:KK43:

aa bu arada cuma gecesi samsuna günü birlik gezmeye gidiyorum:KK73:

Günaydın geçmişe dalmadan selam bırakayım. Az önce tartıldım ve artı çıktım, neyi yanlış yapıyorum ben ya, kaç gecedir uykum düzenli değil ondan mı, dün ki barbunyadan mı?
Kaç gündür tartılmıyorum ki strese girmiyim diye. Üzüntü insanı şişirir mi diye kafamda deli sorular :KK43:

stres ten şişersin,barbunyayı akşam yediysen şişersin,wc ye çıkamadıysan yine artıda olabilirsin,hemen moralini bozma:KK19:

Hangisini yedin? :KK70::KK70::KK70::

Bilmiyorum da bi yorumda okumustum dogrumu bilmem sonunda bir yakinlasma oluyormus +18 cinsinden :))

ne diyosun:oha::olamaz::KK70:
çokta yakışırlar:confused::KK70:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK3::KK3::KK3:

Gece geç yatıldı ...sabah erken kakıldı görevi tamam :cool:

Uyanınca 30 days sh. şeysi tamam :cool:

Kahvaltı tamam :cool:

Wc nanay :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

şimdilik bu kadar sabah raporum güzeller ....geçmişte neler neler kaynattınız ..şurda sabahın 2 saatinde ona bakayım :KK55:

Canım buzluğa atmak için domatesle beraber fasulyeyi biraz rengi dönene kadar kavuruyorum, soğuyunca poşetlere koyup buzluğa atıyorum.
Yemek olarak da , hasla sarımsaklı yoğurt dök ye mis oluyor, birde ince ince kıyıyorum ben şöyle yandan yandan :) sonra soğanı kavur fasulyeyi de at iyice kavur, çok az su ekle kapağını kapat, yumuşayana kaşar pissin, suyu biterse şu ekle pişene kadar. Piştikten sonra domates ekle kavrulusun en son yumurta kır, çok lezzetli oluyor

:KK70:

Ah sizin düşündüğünüz gibi olsa. Küçük arabaya bindi büyük oğlumu yanıma indirdi, beni çocuksuz görüp bekar sanırlar mazallah :KK62: tamamen baskıdan romantiklik değil, eve bizi bırakıp hiç bir şey söylemeden çekti gitti, küçük bir saat peşine ağladı,yani burnumdan getirdi :KK11:
Eflalim senin bakış açını degiştirmemiz lazım ;).
Bak şimdi aynı durumu ben eşimle yaşamış olsam; benim adam teklif eder ben yok dersem ikiletmeden çeker eve gider yani :-).
Seninki senle arabaynan yürümüş resmen . Ne şekilde olursa olsun benim hoşuma giderdi ama sen veryansın ediyorsun :(.
Eşin seni gözden çıkarmış olsa sevmiyor olsa kıskanırmıydı bu kadar ?

Biliyorum bu kıskançlıgı seni yoruyor ama bunu farklı düşünmek senin elinde . O kadar dolmuşsunki Yada kendini doldurmuş ! Adam kaşıyın üstünde gözün var dese kızacaksın ...

Bunu kendine yapma lütfen !

günaydınnnn

nerden başlayıp nasıl yazacagım bilmiyorum ,
bütün irademi istegimi,azmimi kaybettim
eskiden oldugu gibi yarın başlarım diyip kendimi mutfakta buluyorum yemek ve sonrası pişmanlık

63 lere gelmişken , 66-67 lerde geziyorumm
adna ister şımarıklık diyin , ister iradesizlik diyin
yazıp yazmamak konusunda kararsızdım ama yazmaya karar verdim
tek başıma yenemiyorum bunu

daha 20 gn önceki iradem yok
kh yediigm için simitleirm göbegim çıktı :KK43:

hergün söz verip , akşama dogru bozuyorum diyetimi
bu böyle bir illlet işt bir kez bozdunmu toparlaması , adepte olması çok zor
ben biliyordum yazın böyle olacagını ama aniden bukadar abartıca, bir hale gelecegimi akıl edemezdim
64 ten 78 e çıktıgım hal gibiyim şuanda
akşam karar verip, eve gelince gimbürtüye gidiyor diyetimm

beni sizlerin çok iyi anlayacagını bildigim için buradayım
keşke aeben aeben ablamın sözünü dinleyip listeden çıkmasaydımm
diyorum
akşam Ausencia Ausencia ile konuştumm herzmanki destegini verdi bana sagolsun
yazıp sizi meşgul etmek , oyalamak istemedim günlerdir ama tek başımada çıkamaıyorum bu işin içinden :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

masum asla meşgul etmek gibi düşünme,burası sadece yediğini içtiğini yaz cuma kilo bildir grubu değil,asıl böyle düşünürsen üzersin bizi,tabikide yazacaksın paylaşacaksınki çare bulalım:KK19::KK60:

her yaz senin durumuna bende düşüyorum,uzun süren diyetlerde malesef bu durum olabiliyo,bıkkınlık,yılgınlıkmı adı her neyse....

işyerindeki üzücü olaylarda seni etkiledi diye düşünüyorum,olumsuz bir durumda benimde hemen iştahım açılır ve yemeğe yönlendirirm kendimi :KK43:

bu durum ne kadar sürer bilmem ama sen yediğini içtiğini burda yazmaya devam et,çünkü yazdıkça,yediğini gördükçe insan kendini frenlemeye çalışıyor,bu uzun sürsede tekrardan diyet psikolojisine bürünüyosun ve bir süre sonra bakmışsınki, bu diyet psikolojisi sağlıklı yemek yeme olayına dönüşmüş....biz daha o noktaya gelemedik :KK43:ama gelicez yılmak yok:KK12:

birde sana tavsiyem şu metfor...li ilacını almaya devam et,yani bunu söylemek istemezdim ama o ilaç iştahı azaltıyor,kilo verdikten sonrada miden zaten küçülüyo o zaman ne ilaca nede fazla yemeğe ihtiyaç duyuyosun,ama o zamana kadar destek lazımsa almalıyız gibi düşünüyorum,tabi senin tercihin yine

moralini bozma lütfen,menü yazmaya devam et

günaydınnnn

eskiden oldugu gibi yarın başlarım diyip kendimi mutfakta buluyorum yemek ve sonrası pişmanlık

ben biliyordum yazın böyle olacagını ama aniden bukadar abartıca, bir hale gelecegimi akıl edemezdim

diyorum
yazıp sizi meşgul etmek , oyalamak istemedim günlerdir ama tek başımada çıkamaıyorum bu işin içinden :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Anaaaa mesgul etmek nedir yaa dunden beri ikidir bunu duyuyik şivem kaydi :D

Giz gizim bak ben burda 105 kiloluk bunyeyle yemeye bagimli hallerimle ugrasiyorum sen 67 kilonla depresyonami girmeye calisiyon de hele :confused:

If falan yapma farkli bir diyet listesi uygula istersen benimki gibi sık yedirenlerden belki o atistirma istegini bastirir.

Birde o kadar kilo vermissin basarmissin ustune aldigin ne ki diye dusun gozunde buyutme. :anne::anne:

günaydınnnn

kh yediigm için simitleirm göbegim çıktı :(

diyorum
Seni çok iyi tanıdıgım için listeden ayrılmaman konusunda bu yüzden ısrar etmiştim banum ama şimdi bunları boş ver ...

Yazmakla iyi etmisin çünki yanlız değilsin bir çogumuz aynı yoldan hep geçiyoruz ...

Yarın yok şu an var ve sen başlıyorsun !!!

Bu akşam menü bekliyorum ne yemiş olursan ol ...

63 ü unut şindilik yeni başlıyormuşsun gibi düşün ;)

Biliyorsunki bu kısır döngünün sonu yok ..
Burda daha sık olmalısın ;)

Son düzenleme:
günaydınnnn

diyorum
canım aylar önce bende aynısını yaşadım, her gün diyete başlayıp, akşam görmemiş gibi yiyordum ve bu beni rahatsız ediyordu, yediklerimden keyif almıyordum ama kilo alıyordum, seni çok iyi anlıyorum, buraya yazmaya başlayınca toparladım kendimi, umarım sende tez zamanda toparlarsın,

günaydın hanımlar, dün moral bozukluğu nedeniyle azıcık kaçırdım, bu gün ayran aşı başladı.:kızgın:
Hıh tamda bende seni etiketleyecektim saraycam dünki ruh halinin kaçamaga musaid oldugu belliydi .
Hadi önünde iki gün var saraycam atarsın sen o kiloları ;)

masum asla meşgul etmek gibi düşünme,burası sadece yediğini içtiğini yaz cuma kilo bildir grubu değil,asıl böyle düşünürsen üzersin bizi,tabikide yazacaksın paylaşacaksınki çare bulalım:KK19::KK60:

her yaz senin durumuna bende düşüyorum,uzun süren diyetlerde malesef bu durum olabiliyo,bıkkınlık,yılgınlıkmı adı her neyse....

işyerindeki üzücü olaylarda seni etkiledi diye düşünüyorum,olumsuz bir durumda benimde hemen iştahım açılır ve yemeğe yönlendirirm kendimi :KK43:

bu durum ne kadar sürer bilmem ama sen yediğini içtiğini burda yazmaya devam et,çünkü yazdıkça,yediğini gördükçe insan kendini frenlemeye çalışıyor,bu uzun sürsede tekrardan diyet psikolojisine bürünüyosun ve bir süre sonra bakmışsınki, bu diyet psikolojisi sağlıklı yemek yeme olayına dönüşmüş....biz daha o noktaya gelemedik :KK43:ama gelicez yılmak yok:KK12:

birde sana tavsiyem şu metfor...li ilacını almaya devam et,yani bunu söylemek istemezdim ama o ilaç iştahı azaltıyor,kilo verdikten sonrada miden zaten küçülüyo o zaman ne ilaca nede fazla yemeğe ihtiyaç duyuyosun,ama o zamana kadar destek lazımsa almalıyız gibi düşünüyorum,tabi senin tercihin yine

moralini bozma lütfen,menü yazmaya devam et

evet begüm , moral bozuklugu beni yemeye itiyor
dün ben başladım metformine tekrardan
buraya yazamadıgımız sorunlarımızda oluyor , baş etmek zor gelebiliyor bazen
kaçısı yemekte buluyorum işte :(
teşekür ederim destegin içinnn :KK68::KK68: buraya yazamadımm ama işten çıkarılma durumumuzda vardı
konuşup canımıda sıkmak istemedm

Anaaaa mesgul etmek nedir yaa dunden beri ikidir bunu duyuyik şivem kaydi :KK70:

Giz gizim bak ben burda 105 kiloluk bunyeyle yemeye bagimli hallerimle ugrasiyorum sen 67 kilonla depresyonami girmeye calisiyon de hele :confused:

If falan yapma farkli bir diyet listesi uygula istersen benimki gibi sık yedirenlerden belki o atistirma istegini bastirir.

Birde o kadar kilo vermissin basarmissin ustune aldigin ne ki diye dusun gozunde buyutme. :anne::anne:

çok tatlısınn bonuss... evet depresyona girecek bir kilo deggil
ama kilo almak beni direk depresyona sokuyo
bulundugun kiloyu sevmiyorsannn mutsuz oluyorsun

az ve sık yemeli diyetler beni daha çok yemeye itiyor cnm çok denedim bunu

Seni çok iyi tanıdıgım için listeden ayrılmaman konusunda bu yüzden ısrar etmiştim banum ama şimdi bunları boş ver ...

Yazmakla iyi etmisin çünki yanlız değilsin bir çogumuz aynı yokdan hep geçiyoruz ...

Yarın yok şu an var ve sen başlıyorsun !!!

Bu akşam menü bekliyorum ne yemiş olursan ol ...

63 ü unut şindilik yeni başlıyormuşsun gibi düşün :KK66:

Biliyorsunki bu kısır döngünün sonu yok ..
Burda daha sık olmalısın :KK66:

ahhh aben abla ah abla sözü dinlemeidm işte :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
ne yapsam , naısl etsem bilemeidm
sabah çantama peynir attım kahve ile peynir yeidm en sevdigim ikili :)
simit alacaktım banu saçmalama dedmm , löp löp hallerim geldi aklıma
yemekte pilav üstü et varmış sadece et salata yerim
sorun eve girince başlıyor abla iş yerinde degil :(
aynı eskisi gibi oldum

canım aylar önce bende aynısını yaşadım, her gün diyete başlayıp, akşam görmemiş gibi yiyordum ve bu beni rahatsız ediyordu, yediklerimden keyif almıyordum ama kilo alıyordum, seni çok iyi anlıyorum, buraya yazmaya başlayınca toparladım kendimi, umarım sende tez zamanda toparlarsın,

bir girdinmi çıkamıyorsun bu döngüden saraycam :(

Hıh tamda bende seni etiketleyecektim saraycam dünki ruh halinin kaçamaga musaid oldugu belliydi .
Hadi önünde iki gün var saraycam atarsın sen o kiloları :KK66:
detoks yapmıycam dediydim ama görüyorsun mecbur kalıyorum. bu detokslar bana iyi geliyor, kendimi toparlıyorum en azından

Nego Nego durup durup aklima geliyorsun.

Bir sure once cok dar yollardan gectim neler hissettigini cok iyi anliyorum.

Her turlu olumsuzluk mevcut su an.
Sen yinede hayatindaki artilari gormeye calis. Buna mecbursun.

Ilac kullaniyormussun simdiki aklim olsaydi bi tane bile almazdim diyorum ama o zamanda ben mecbur hissettim.
Ille disari gidip bisey yapmana gerek yok KK bile buyuk nimet bazen.
Sevgiyle cikilan yola egolar giriyor.
Askin ilk zamanlari insan egosunu bile hissetmiyorki karsidakine gostersin.
Ask ayri bir suursuzluk zaten.
Yazmistinki benden vazgecmis gibi artik onceligi ben degilim diye.
Bi yokla kendini sen vazgectinmi?
Yasadiklarin cok kotu hissettirsede gecebilcek seyler.
Yol ayni yolcular ayni ama bakis acisi degisicek.

Klişenin dibi ama zaman gerek. Ustune gitme bu durumun beklentin varsa bile belli etme.
Yuksek egoda beklentiler sevgiyle algilanmiyo aksine muhtacmis gibi gorunuyorsun karsidan.
Ayrilmayi dusundugun zaman butun sorunlar dag gibi buyur bir gecede hersey sana dahada batar.
Kirgin oldugun halde seviyorsan esini beklemeye sabretmeye deger.
Ayrilmak cok zor eger ailenin sartlari belliyse temelli aklindan cikar bunu ki onune bakabilesin.
Kendi eksiklerine odaklanki onunkiler batmasin gozune.

Samimiyetinden ve gercekten uzuldugumden yaziyorum ins yanlis anlamazsin beni.
:KK19: ya hiç yanlış anlarmıyım hepinizin düşüncesi çok önemli hepinizi çok sevdim. Tavsiyelerinizi dikkate alıcam merak etme canım ;) Allah seninde yüzünü bundan sonra hep güldürsün
Iyi geceler herkese :KK25:

ADINIZ: Özlem

YAŞINIZ: 27

BOYUNUZ:1.65

KİLONUZ: 67.5

HEDEF KİLONUZ:60

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik abur cuburlar sağolsun :KK43:

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Başta sağlığım için çok istiyorum ailemde kilo yüzünden çok fazla hastalık yaşayan var malesef :KK43:

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 9 senelik evliyim :nazar: 7 yaşında oğlum ve 17 aylık bir kızım var. Ev hanimiyim.
Esiminde desteğiyle kilo verme maratonuma 7 ay öncesinde başladım.
85 kilo ile başladım şuan 67.5 kiloyum.
1 aydır bıraktım kendimi iyice :KK43: malesef yürüyüşümü diyetimi herseyimi bıraktım neden bıraktım bilmiyorum.
Tekrardan aynı kiloya dönmeyi asla istemiyorum.
Sizleri bayadir takip ediyorum aranızdaki sohbet arkadaşlık bana daha yakın hissettirdi takımınızı. Giden motivasyonumu tekrar canlandirmaya yettiniz.
Inşallah benlede iyi iletişim kurar sohbetlerinize dahil edersiniz.
Sizlerinde desteğiyle olacak inşallah.
Sevgiler
Hoş geldin aramıza. Çok güzel kilo vermişsin ;)
Ne güzel yazmışsın canım...
Deli dolu dobra ve komiksinn senn :KK36: :KK36: :KK36:

Nego Nego giremedim bugün ama gerçekten bonus cokkk doğru söylüyor sadece kk bile yetiyor insana.
Bdv değil sen yasaklisin oraya..
Herşey Güzel olacak sabır canım mutlaka Rabbim herkese bir kolaylık verdiği gibi sana da verecek..
Sağol canım inşaallah :KK19:
Tabiki barbunyadan birazda uykudan :KK200:
Ay inşaallah
A ha ha tıpkı ben
Bence barbunya canım diyet boyunca karbonlardan uzak dursak bizim için o kadar iyi benim de diyette kurubaklagil var diyetisyen tavsiyeside var ama ben yemiyorum eğer yemek istersen haftanın en başınta yani cumartesine yesen haftaya yansıması az olur :KK66:

Sıkıntılarını az çok okudum kuzum burdaki arkadaşlar sana çok güzel ve olumlu cevap vermiş ...
Ben hayat hikayemi anlatsam şuraya sen nasıl yanı diyecegin çok şey var.özet ile eşim 20 sene bana degil ailesine inandı benimin canımın yandıgı halde onun umrunda degildi ,bende yaşca küçük insanlara beni ezdirdi...hep sabır dedim vadır hikmeti RAbbim ben bilmiyorum galiba dedim..
Sonuda eşimin ailesi konusu ben olmayan bir konuda hayatlarının botlarını kırdı ve benim eşim gözünü actı bundan10 sene önce şuraya gelmem imkazsızdı gecen kv ve eltimin yaptıgı o cirkinlikten sonra tepki icin beni aldı geldi hava al uzaklaş dedi hata ben olmaz dedigim halde geleceksin dedi
Demem o ki kuzum sabırlı ol önce tüm yolları dene burdaki arkadaşlar çok güzel tavsiyelerni bıkmadan uygula ćok bunalırsan vardır hikmeti de ayrılmak işin en kolayı sen zor olanı seç nekadar güclü oldugunu göster
Canım evde sebze ey hiç bir şey kalmadı eşime de söylemek istemedim sinirden. Sabah sordu bugün alır. Mecburen yedim tabi.
Sağol canım ya senin adına çok sevindim gerçekten inşaallah daha iyi olursunuz.
Düşüncelerini yazdım aklıma ;)
günaydınnnn

diyorum
Canım ne meşgul etmesi. Uzun süredir diyet yapıyorsun bıkkınlık geldi tabi. Benim tavsiyem ıf yerine az az sık sık beslenmen, böylece yeme krizlerinin önüne geçersin
bedava spor ayağına gelmiş evde 2 döktüreydin spor niyetine :halay::halay::halay:

mücver dedikçe beni andınız sanıyorum :110::confused::KK70:

ahaa ahaaa bayılıyorum bu filme :KK9::KK9::KK9:

küçükken çok iyi anlaşırmışız bir an yakın hissettim seni kendime:KK19::KK70:

duruşumdan ödün vermezdim,gömerdim :KK70::KK70::KK70:

ahaanda gene ben:confused::KK70:
ayarlarımla oynadınız yahuu,ben kimim begüm mü mücver mi:confused::KK70:

yete artuk :bicak:mücver yemeyi yasaklarmısın kaptanım:duduk::KK70:

:oha:harbimi,30 dakikada çözmeye çalışmış zarr,sorsaymış ya kimsiniz diye niye o kadar beklemiş ki :KK70::KK70:

megi kime tripli peki?o_O

kaptanım beni şu listeden çıkarsanız diyorum
hani evde dursam yine 3 -5 spor yaparımda akşamları evde değilim
misal bu akşam yokum,perşembe varım cuma cumartesi yine yokum
yani yazın spor yapamıyorum ben:KK43:

aa bu arada cuma gecesi samsuna günü birlik gezmeye gidiyorum:KK73:

stres ten şişersin,barbunyayı akşam yediysen şişersin,wc ye çıkamadıysan yine artıda olabilirsin,hemen moralini bozma:KK19:

ne diyosun:oha::olamaz::KK70:
çokta yakışırlar:confused::KK70:
Sağol canım inşallah öyledir ;)
Eflalim senin bakış açını degiştirmemiz lazım :KK66:.
Bak şimdi aynı durumu ben eşimle yaşamış olsam; benim adam teklif eder ben yok dersem ikiletmeden çeker eve gider yani :-).
Seninki senle arabaynan yürümüş resmen . Ne şekilde olursa olsun benim hoşuma giderdi ama sen veryansın ediyorsun :KK43:.
Eşin seni gözden çıkarmış olsa sevmiyor olsa kıskanırmıydı bu kadar ?

Biliyorum bu kıskançlıgı seni yoruyor ama bunu farklı düşünmek senin elinde . O kadar dolmuşsunki Yada kendini doldurmuş ! Adam kaşıyın üstünde gözün var dese kızacaksın ...

Bunu kendine yapma lütfen !
Ah canım her şeyi yazsam beni saha iyi anlarsın, emin ol benimde hoşuma giderdi ama derdi bana baskı kurmak, beni sevse iki laf etmeden kapıyı çarpıp gitmezdi

kaçısı yemekte buluyorum işte :KK43:
teşekür ederim destegin içinnn :KK68::KK68: buraya yazamadımm ama işten çıkarılma durumumuzda vardı

ahhh aben abla ah abla sözü dinlemeidm işte :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
sorun eve girince başlıyor abla iş yerinde degil :KK43:
aynı eskisi gibi oldum

bir girdinmi çıkamıyorsun bu döngüden saraycam :KK43:

Masumcum bak sık yemeliler beni cok yemeye itiyo diyosun ama su an sık yemeli bir diyet yapmadigin halde kilo almis durumdasin dimi?

Bende cogu kez aynisini yapiyorum.

kaçısı yemekte buluyorum işte :KK43:

sorun eve girince başlıyor abla iş yerinde degil :KK43:
aynı eskisi gibi oldum

bir girdinmi çıkamıyorsun bu döngüden saraycam :KK43:
çıkmak bizim elimizde kuzum, ben çıktım, sende çıkacaksın.

Back
X