Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

En kısa sürede tanışmalıyız

ömürsünüz:KK70:

Aşkolsun ne demek istiyorsun kaptanım surda 40yaşındaki ben spordan zor yuruyorum puanlarımı hic ettirmem
Vampirin puanlarında gözüm yok AllahSabhibine bağışlasın:KK70:

Bende tam bunu yazacaktım isinize karismak istemedim kaptan ve senin bak bende mezun oldum ama hala motiveyim bir morti bul iğde gibi kıyasıya yarış

Kaptan o fairplay ödülünü daha onceden bizede verdiydi ama iğnelisinden:KK61::confused:

İğde mortim beni unuttun mi burdayım hazır ve nazır
Canım motivasyonumda hiç bir sıkıntı yok, ben rakip de secsem canımı disime de taksam verdiğim 500 gr anca . O da ite kaka oluyor
Bakarıııız ...hemen bir liste dışı ...
sen şu iki gün elinden geleni yap hele .

BU arada valla durup durup aynı konuyu açmak istemiyorum ama ... eşine bir kez farklı bir pencereden bak...
Hastanede dün yalnız ameliyata giren arkadaşımı düşün ... bir de yürürken kıskançlıktan yanından araba ile gelen eşini ...
Tamam canım tabi ki yapıcam, karpuz yoğurt diyorum ne dersin? Ya canım bakıyorum inan bakıyorum ama ben yaklaştıkça kaçıyor, kendini bir şey sanıyor, kaçan kovalanır çok doğru bir söz

igdedali igdedali kuzum geçmiş olsun bu arada ... dinlen biraz ... spora ara ver .canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm
:deli:

Triplimelek Megi Triplimelek Megi canım ... yok yapman gereken bir şey kalmadı ... menü yazacaksın , menüleri eleştirebilirsin ...
gerisi sohbet motivasyon ....

spor olayı da puanla yarışan iki takıma ayrıldık , bu hafta girenler çıkanlar bir toparlansın ... hangi takım eksikse aebenle seni oraya iliştireceğim .

nehirnil111 nehirnil111 kesinlikle başlayınnnnnn jillian 30 days shred level 1

Daydream- Daydream- canım aeben bence de sen nerdeysen orada olmak ister ...yüzerde o şimdi lokalde :KK53:

igdedali igdedali kuzum geçmiş olsun bu arada ... dinlen biraz ... spora ara ver .canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Triplimelek Megi Triplimelek Megi canım ... yok yapman gereken bir şey kalmadı ... menü yazacaksın , menüleri eleştirebilirsin ...

spor olayı da puanla yarışan iki takıma ayrıldık , bu hafta girenler çıkanlar bir toparlansın ... hangi takım eksikse aebenle seni oraya iliştireceğim .

Daydream- Daydream- canım aeben bence de sen nerdeysen orada olmak ister ...yüzerde o şimdi lokalde :KK53:
İzlesene sitesinden mi you tubeden mi bakıyorsun :KK53:

Canım motivasyonumda hiç bir sıkıntı yok, ben rakip de secsem canımı disime de taksam verdiğim 500 gr anca . O da ite kaka oluyor
Tamam canım tabi ki yapıcam, karpuz yoğurt diyorum ne dersin? Ya canım bakıyorum inan bakıyorum ama ben yaklaştıkça kaçıyor, kendini bir şey sanıyor, kaçan kovalanır çok doğru bir söz

bir sanar iki sanar ... sonra rayına oturur .

bak cidden söylüyorum bunu ..azıcık kompleksli eşiin , biraz höt höt gözükmek istiyor ama .... gözükmek sadece ...
Hiç bir astığım astık kestiğim kestik adam , öyle yandan yandan araba ile gelmez ..sen yürümek isteyince ...

o arabaya binersin yani...

sen artı alma ... 500 gr gayet iyi haftada daha ne istiyorsun ?

Spor yaptıkça iyileştiğimi hissediyorumm. Şimdi yatarsam hasta psikolojisine girecem. Yerimden kalkmam. Çok düşüncelisin gözlerim yaşardı. anne şefkatine gel:deli:

İzlesene sitesinden mi you tubeden mi bakıyorsun :KK53:

https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/9918609

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Tripli meg ne kadan kibarsin oyle. Hep boylemisin yoksa yeni geldigin icinmi?

Yeni geldigi listeye bile giremedigi halde arsiz olanlar varda :tokat:

Aaaaa aaaaaa kim onlar :deli:

kilo veremediğimiz tıkandığımız şiştiğimiz dönemleri dedim kaptanım :)

bi de ben dün 1 saat yürüdüm ekleyiniz efenim

ya bende şunu duydum ... bu hafta öyle bir gelecekmişsin ki .. o kötü anıların hepsi silenecekmiş hafızalardan ... :KK76::KK76::KK76:

Hah iste bekledigim cumle ben yaklastikca kaciyor....
Kardes gibi gorerek soyluyorum yaklasma bir sure senin hissettigini o hissetsin.
Yanasmiyosun desin. Ayni evin icinde sen degil o sensiz kalsin bir sure.

Sonra yaklasmak icin bir caban olmasada o gelicek zaten. Hersey yazilmiyor tabiki burda :)) ama yani ozetle kendini yavasca cek.

Kiskanclikta kilo vermen etkili oldumu acaba?

Spor yaptıkça iyileştiğimi hissediyorumm. Şimdi yatarsam hasta psikolojisine girecem. Yerimden kalkmam. Çok düşüncelisin gözlerim yaşardı. anne şefkatine gel:deli:

canım tabii ki de tamamen şefkatten :KK61::KK61::KK61::KK61:

bir tas çorba yapanım yok diye gelsen buraya , naparım ben :KK61: dinlen annem dinlen ... terlemeden ... soğuk su içmeden ...

bak çok üzülürüm , spor yapasım kesilir :KK53:

Ayy bu arada Ausencia Ausencia araya laf girdi ne altacaktım sana. Dün akşam bizim takımdan bahsettim anneme. Senden falan konuştuk. Yaşını sordu senden 2-3 yaş küçük dedim. Utanmıyor musun anan yaşındaki kadınla yarışmaya dedi. Anne o kadın beni her hafta baskülde eziyor diyemedimmmm:KK70:

Ayy bu arada Ausencia Ausencia araya laf girdi ne altacaktım sana. Dün akşam bizim takımdan bahsettim anneme. Senden falan konuştuk. Yaşını sordu senden 2-3 yaş küçük dedim. Utanmıyor musun anan yaşındaki kadınla yarışmaya dedi. Anne o kadın beni her hafta baskülde eziyor diyemedimmmm:KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

İşte ahhh ahhhhhhh yeni nesil böyle arkadaşım ... utanmazlar hiçççç ... koca kadın bir önünden çekileyim, alsın hevesini demezler ...

varsa yoksa kaptanı geçecemmm kaptanı geçeceeeem :confused::confused::confused::confused:

selamlar çok annene ... takıma da beklerim :KK68:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

İşte ahhh ahhhhhhh yeni nesil böyle arkadaşım ... utanmazlar hiçççç ... koca kadın bir önünden çekileyim, alsın hevesini demezler ...

varsa yoksa kaptanı geçecemmm kaptanı geçeceeeem :confused::confused::confused::confused:

selamlar çok annene ... takıma da beklerim :KK68:
Onun da hepinize çooook selamı var. Özellikle de Antepia27 Antepia27 Fatma ablaya. Gelmeye niyeti varmış da vakti yokmuş. Buraya gelirse ev gezmelerine kim gidecek sonra :deli:

Onun da hepinize çooook selamı var. Özellikle de Antepia27 Antepia27 Fatma ablaya. Gelmeye niyeti varmış da vakti yokmuş. Buraya gelirse ev gezmelerine kim gidecek sonra :deli:

Yalnız fatmanın son mesajı çok umutsuz gördüm ben ... ne dersin hocam ?

Yani öyle ..bakacağız ... karşımda da çok spor yapan bir @Lunya var falan demeler :KK12: böyle ilk günün havası yok gibi .

yahu o ev gezmelerinden men etme lokal açacağım , 35 yaş üstü arkadaşlarımla ...

Back
X