Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım geçen yazmistin yaa o hatun ne alemde...
Sana Ya Muntekim esmasını oku demiştim gördün mü?
Bu arada hoşgeldin :KK19::KK19:
Canim sagolasin hosbuldum.
Okudum hep.
Olumlama da yaptim.
Niyetimi Rabbime sundum.
Cokca da dua ettim.
Bayanla gorusmuyoruz.
Yukarda da yazdim ya enerjimi alan insanlarla muhabbet etmiyorum.
Sadece "selam "

Nego Nego öpücükler ... ıslık çaldı sağolsun da o araya hemen değnek gelmeden ütü sıkıştırmıştım , yerleştirdim de geldim :21::21::21:

alıntılarım var da ... önce genel ruh hallerine bi parmak basayım .

@masumm genel olarak yaşadığın sıkıntıları da , şu son olayı da detaylı biliyorum ...
Diğerleri için sözüm yok ama ... şu bayramdaki misafir olayı var ya ... tek kelime ile ... et misali ... çok afferdesiniz hanımlar da :KK53: olayın bilseniz sizde aynı yorumu yapardınız .

Bunlara takılma ... sadece kendini yorarsan ... tıpkı Nego Nego in çocuğun kakasına bu kadar taktığı gibi ... he onunda tek derdi mıçma değil ama zaten dertler derya olmuşken bir de mışmayı takmak nedir yahu :sinirli: isterse salonun ortasına yapsın :rolleyes: Nefs Nefs güzel demiş ... çocuk ohhhh beeee diyecek kreşte :KK71:

Bonus Bonus senin olay da benim tatil sonu babamla yaşadığıma benziyor .. 100 kişiye sorsan , babam haksız çıkar ama ben öyle bir fevrileştim ki ... yani anlatamam ... öyle seninkine benzemez emin ol ... :confused: eşim diyor keşke o raddeye gelmese idin ... Len geliyor işte ... getiyorlar tepeme tepeme ... sonra özür ... en nefret ettiğim şey ... yapma arkadaş yapma ... neyse ...

demem o ki , sıkıcı şeyler yaşanıyor ... arada güzellikler edalıp oyalanmaksak , hamd ve şükürü beyne yerleştirmezsek ve ara ara hayatımızdaki ayrık otlarını temizleyip , suspushanimcim suspushanimcim nisanın dediği gibi sadece ''selam'' mertebesine erişmeksek ... hayat b... sarar ...

takmayın demiyorum ... gamsız ... dünya yansa hasırı yanmaz olun da demiyorum ... ya çözün .... ya öteleyin ... uzak olan can yakmaz ... uzaklaşamayanlarda çözüme odaklansın please :KK51::KK51:

Bence de kalin kaptan. Armut tipi var ne yazikki. =( neyse zamanla gider kendileri geldikleri gibi=D bu olculer burada kalsin simdilik 1 ay sonra ne olacak bakalim
u

İncelir incelir , ben de ters armudum ... ne ölçülerden geldim buralara ...incelirken en istediğimden yerden gitti ilk zamanlar , armut iyice tepetaklak oldu :rolleyes::rolleyes::rolleyes: resmen üçgen vücut dolaştım ... Kollar 40 cm leri gördüydü beee ... 35 falandı derken 26 oldu ... insan çıktı içimden nar çiçeğim insan :rolleyes:

Bugun bayramin 5.gunu dimi?

Yani 2 porsiyon et yememin bu gormemisligimin baska aciklamasi olamaz

bonus hala yemek diyorsun ya ... valla sonra aus kızıyor ...
yahu 3 gün dur hele 3 gün !!

66 mı :eek::skandal::skandal:
Elimizi versek kolumuzu talep ediyon be kaptaniçem aaa:silah:

olurrrrrrrrrrrrrrrrrr sen bi gece de 1.600 vermiştin ...unutmam :KK70:

Senden kolunu istemis ahu benden 1,5 kilomu istedi 3 gunde. Bi organimi istese anca boyle etkilenirdim :deli:

gidecek o 1.5 ... 800 de cepte idi ... onsuz 1.5 heee ...yanlış hesap yapma

Ausencia Ausencia senle kusunce ben :KK70: yada sen kizinca ben :KK70:

şimdi kim kedi kim kuş ona göre yorumlayacağım da :KK59::KK59::KK59:

Menüm:

Kahvaltı-7.30

2 yumurtalı biberli omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
yarım domates
1 kk light peynir

Öğlen-13.00

1 yemek kaşığı pazı yemeği
2 yemek kaşığı kuru fasulye (iğrençti :kusmuk:)

Akşam-17.00

3 köfte
yarım domates
yarım dilim tam buğday ekmeği
1 kase yoğurt (pul biberli) Ausencia Ausencia

Spor yok. Su 1.5 litre

menü epey toparlanmış güneşim .
ayağın nasıl oldu ?

Selamlar.
Nego Nego Bonus Bonus canim Nefs Nefs ime katiliyorum.
Meseleleri bakis acimizi degistirerek yorumlamaliyiz.
Kisi enerjisini kendi icinden almali.
Kendini tanimali.
Mesela sevmedigim birini yada bana zarari olan birini dusununce ofke duygusu oluyor icimd ve o anda kim varsa yanimda onu kiriyorum.
O yuzden benim icin boyle insanlari hayatimdan ve duygu dunyamdan cikardim.

:super::super::super::super::super::super::super::super:

Evvvettt menum gelsin.
Sabah
Bi el ayasi kadar koy yufkasi
Yumurtali kiyma
Domates aci biber

Aksam 16.30
Bi kase iskembe corbasi
Kavurma
Salata

Simdi de kahve

Su yu maalesef takip edemedim.
Spor 1saat normal yuruyus

buna da :super::super::super::super::super:

Ausencia Ausencia takıntı işte napıyım bu törpülenmis halim. Titiz annelerin çocukların da kabızlık wc sorunu görülürmüş, sayemde ikisinde de var sorun :KK61:

yemişim titiz anneleri ? biz de gaitamızla oynamıyoruz herhalde :KK70:

ama sana da çocuğu da kabusa çevirme yahu ...yazıktır günahtır ..

Ausencia Ausencia takıntı işte napıyım bu törpülenmis halim. Titiz annelerin çocukların da kabızlık wc sorunu görülürmüş, sayemde ikisinde de var sorun :KK61:

Hahhh işte böyle aglarsin kuzu..
Tabii ki iyi niyetle yapıyorsun korumak amaçlı ama zarar veriyorsun ki kabızlık geçer gider yeter ki ruhları zedelenmesin..
Rahat bırak harbii ..
Ausencia Ausencia dediği gibi kimse mokuyla oynamıyor :D :D :D :D

Hahhh işte böyle aglarsin kuzu..
Tabii ki iyi niyetle yapıyorsun korumak amaçlı ama zarar veriyorsun ki kabızlık geçer gider yeter ki ruhları zedelenmesin..
Rahat bırak harbii ..
Ausencia Ausencia dediği gibi kimse mokuyla oynamıyor :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
:KK70: amaaan ben beni hiç sevmiyorum ya:confused: ne gıcık huylarım var:KK70:

İyi akşamlar bugün felaket bir halsizlik var o kadar tatilin üstüne ilk iş günü olmasından sanırsam menümu paylaşayım

Sabah 2 yumurta 1 kk peynir domates salatalık

Öğlen kabak yemeği yoğurt salata 1 kaşe mercimek çorbası

Ara 1 türk kahvesi 3 hurma

Akşam kavurma et salata ayran

Spor yok maaleşef enerjim de yok Ausencia Ausencia

İyi akşamlar bugün felaket bir halsizlik var o kadar tatilin üstüne ilk iş günü olmasından sanırsam menümu paylaşayım

Sabah 2 yumurta 1 kk peynir domates salatalık

Öğlen kabak yemeği yoğurt salata 1 kaşe mercimek çorbası

Ara 1 türk kahvesi 3 hurma

Akşam kavurma et salata ayran

Spor yok maaleşef enerjim de yok Ausencia Ausencia

Canım güzel menü .... o enerji sendromunu eşimde de gördüm bu öğlen ... gerçi işten çıkıp spor salonuna gitti o :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ama işe adaptasyon öyle yapıyor biraz .

Back
X