- 11 Nisan 2007
- 87.663
- 515.207
- 1.223
Ne açıdan

Yapmadigin sey degil elin alisik zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam
Kabak yemeği
Salata
Su 2 lt
Kiraz sapı çayı
Yeşil çay
Birazdanda hibiskus artık ödemler şişkinlikler hapı yuttu :))) yarına güzel sonuçlar alırız inşallah hepimiz.
Spor
1 saat yürüyüş 120 puan
Selamlar kızlar gelebildim şükür herkes iyidir inşallah
Menü yazayım bismillah deyip
Sabah
2dil ekmek yumurta peynir zeytin domates biber biraz tereyağ
Öğleyin
Çorba fırında tavuk
Akşam
Kabak yemeği ve biraz bulgur pilavı, salata ,yoğurt
Spor
2saat te.polu yürüyüş 240 puan
Dün de 240 puan tempolu yürüyüş vardi
ben beğendim menünü .Sabah 09.30
1 haslanmis yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
2 adet yulaf pogaca
Aksam
1 tabak kabak yemegi
1 kase yoğurt
2 adet bayram şekerikendi sopamı kendim koyayim...
2.5 lt su icildi ... 1.5 saat parkta yavas tempoda yürüdüm....Ausencia ve @Ahu060812
Canım oturmayacağım diye yaygarayi basıyor otursa yapacak belki bemde hikaye falan anlatiyorum nasip.ya simdi olmazsa.sonra olurben ilk çiş öğrenmesinde 45 dakika falan oturmuştuk klozette hikaye okumuştum , biraz tabletten sayıları öğrenip tekrar etmiştik , tuvalet şarkıları dinlemiştik böylece ilk çiş tuvalete denk gelince artık öğrenmişti....
Sakin yoksa.daha uzar benim büyük.kızınki 3ay surdu hep mahalle baskısı cocukla aramızı bozmuş tuBiz de utanma cekinme yok kuzum.
Gayet guzel duzenli yapiyor.
Yapiyor ama yere donuna yapiyor.
Sonra da cagiriyor .
Cildiriciiimmmm
Oda güzel.eşin baya yardımcı MaaşallahHaha) zor bi süreç bilirim esim bir hafta izin almisti bana yardim icin daha dogrusu ben cildirdigim anda nefes almak icin balkona cikardim o devir alirdi kizimi
)) esimin dairesi dalga geciyordu oo müdürüm tuvalet egitimi icin izin almis diyorlardi haha
))
Beni markette gorunce arkadaşları takiliyorlardi bana bende pek gıcık oluyordum)(
Kolay gelsin afiyetle yeyinçok acıktım bende öglen yemeigni şimdi yiyecegim
sabah 8 de kahvaltı yapmıştım
akşama 6 kilo kırmızı biber
25 tane patlıcan közlüycem
25 tanede kızartıcammm çocuklar yokken yapayım
Gelisme.olmasaydı ara verin.derdimBide diyorlar ki cis egitimi ne kadar basarili gecerse yani kizmadan siddet uygulaman cocukta ilerde kisilik problemi olmaz derler.
Bence tam tersi annelikte level atlanilacak bi durum.:)))
Ne dis ne memeden kesme ne ek gida hicbirinde bu kadar zorlanmamistim.
Ama umudum var.
Ilk zamanlara gore bayagi yol aldik.
Simdi kucuk cisini soylemeye basladi.
Ilk gunler şarıl şarıl altina yapiyordu. :)))
O nasıl.işPopom yanmış benim bebekcikken onuda gördün mü![]()
Her açıdan... mükemmel biri
Ne açıdan
Ausencia agzim var dilim yok enseme vur lokmami al.
Yapmadigin sey degil elin alisik zaten![]()
Ben yarindan hic umutlu degilim kaptan yeterince spor yapamadim bu hafta ise guce basladik.canim sıkkın moralim bozuk karnim sis. Bi sabah 67.9 bi sabah 68.2 bu nasil bi gel git.
Evde yerfıstıgı fındık bulamayınca çok az kaysı cekirdegi yedim o ara herşeye saldırabilirdim neyseki açlığımı kesti...İnşallah3 gündür aç geziyorum halen tık yok yarın spora gitmiyecegim beklerim artık
![]()
Ne açıdan
Ausencia agzim var dilim yok enseme vur lokmami al.
Yapmadigin sey degil elin alisik zaten![]()
Hayırlı geceler arkadaşlar.
Ilk 2 günü atlattim sayilir bozacagimi sanmiyorum yuvarlanmaktan yoruldum düzen kurmayi bekleyip 100 kiloya dayanmaktansa düzensiz cizsiz saat 6 dan sonra yemeyerekde verecegimi düsünüyorum,deneyip görecegiz :)bamya günü olmuş canım , gayette güzel olmuş .
Görümcenle ilgili gelişmeleri yaz , merak ederiz
Son ödem bükücü olarak beyaz çay iyi gider :)
menü gayeeeet güzel
seninde alıştırma sürecin güzel mumu , bozmamam için gözünün içine baktığımı bir bilsen.
kilonu yazmışsın ama onu hiç elleşmedim :)) cuma yazarsın ..başlangıç alırız yine yeni yeniden ...
Alıntı yaptığım üst taraf sabah ve öğle de vardı. Sözünü tuttum akşam kabak yedim:)BU menü niye akşamdan başlayıp akşamla bitmiş ördekim ?
Ödem miiiii ? o da ne
eşini de okudum ... hiç bir şey abimin 30 küsür kilo verdiğimde hııı süzülmüşsün demesinin üzerine geçemez bence![]()
kızlar eve geldim kıyafetimi
çıkardım tartıldım, 68.8 geldim
demekki şişlik ti , şimdi komşuya gidicem birde orda tartilirim
içtiğim onca su var birde , sabah olsun göreceğiz bakalım
Hoşbuldum kuzucumumarım dediğin gibidir
aksi ise durum vahim
Netim yok Sabah bildirim yapamaz isem merak etmeyin cumartesi sabahı yaparım sanıyorum
Kaptanim ben simdi beyaz cayimi iceyim, saat erken sayilir bi de streching pilates yapayim 40-50 dk iyi gelir bana dacanını sıkma hiç ... sen zaten güzel kilo verdin şu haftada .
300 gr git gel de bir şey değil ... yarın puff diye yeni bir 300 gr la gider o da gör bak .
hedefini de revize etmiştik ayrıca ... geçen hafta ki şovunu görünce ... her şey yolunda çiçeğim
bende heyecanla bekleyeceğim
lokmanı almaken sevdiğim
![]()
Ilk 2 günü atlattim sayilir bozacagimi sanmiyorum yuvarlanmaktan yoruldum düzen kurmayi bekleyip 100 kiloya dayanmaktansa düzensiz cizsiz saat 6 dan sonra yemeyerekde verecegimi düsünüyorum,deneyip görecegiz :)
Alıntı yaptığım üst taraf sabah ve öğle de vardı. Sözünü tuttum akşam kabak yedim:)
Abin de efsaneymişBenim yanaklarım var aus ikisi bi 20 kilo eder en az:)) Elmacık kemiklerim yanaklarım
Eşim beni ilk gördüğünde yanaklarımı sıkıp kafamı iki yana sallamak istemiş o derece
![]()
Kız seni takip ediyorum ben herkesle tek tek ilgileniyorsun.. en sevdiğim ♡♡♡oh beeee ... 67 falansın o zaman banucum .
ama sen yine de sinbona kavuş bence .
bu tartı seni yarı yolda bırakacak .
bana yazabilirsen telden yaz canım ya da cumartesi ekleriz
tatlı dedi ....
bana dedi ....
Bonus sende beni uazaktan severken tatlı buluyordun değil mi annem
![]()
Kaptanim ben simdi beyaz cayimi iceyim, saat erken sayilir bi de streching pilates yapayim 40-50 dk iyi gelir bana da
Kız seni takip ediyorum ben herkesle tek tek ilgileniyorsun.. en sevdiğim ♡♡♡
Midem gurulduyorinşaallah bu gece uyuyabilirim, eşim ankara yolcusu yine
Ne seninle ne sensiz olabilir miAus sana olan hislerimin hala tarifi yok :))
Arada gel bize de uygula..Valla benden büyüğü küçüğü çocuklarım onlar benimana şefkati ile yaklaşıyorum hep .... en çok ta analar hem sever hem döver kısmını uyguluyorum
![]()