Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşam
Kabak yemeği
Salata
Su 2 lt
Kiraz sapı çayı
Yeşil çay
Birazdanda hibiskus artık ödemler şişkinlikler hapı yuttu :))) yarına güzel sonuçlar alırız inşallah hepimiz.

Spor
1 saat yürüyüş 120 puan

BU menü niye akşamdan başlayıp akşamla bitmiş ördekim ?
Ödem miiiii ? o da ne :deli:

eşini de okudum ... hiç bir şey abimin 30 küsür kilo verdiğimde hııı süzülmüşsün demesinin üzerine geçemez bence :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Selamlar kızlar gelebildim şükür herkes iyidir inşallah
Menü yazayım bismillah deyip
Sabah
2dil ekmek yumurta peynir zeytin domates biber biraz tereyağ
Öğleyin
Çorba fırında tavuk
Akşam
Kabak yemeği ve biraz bulgur pilavı, salata ,yoğurt

Spor
2saat te.polu yürüyüş 240 puan
Dün de 240 puan tempolu yürüyüş vardi

perşembe akşamı bulgur pilavı ne allasen ?
sonra yarın süpriiiz :skandal:

zaten kayıptın koca hafta ... o 60 bi gelmemiş olsun :sinirli::sinirli::sinirli: zopamı özlemişsin ya ..al ben şimdiden koydum ki ... yarına sadece :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: pon pon vereyim sana .....

Sabah 09.30
1 haslanmis yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
2 adet yulaf pogaca

Aksam
1 tabak kabak yemegi
1 kase yoğurt

2 adet bayram şekeri :sinirli:kendi sopamı kendim koyayim...

2.5 lt su icildi ... 1.5 saat parkta yavas tempoda yürüdüm.... Ausencia Ausencia ve @Ahu060812
ben beğendim menünü .
2 adet şeker olması iyiymiş evet ama öyle bir yeme düzeninden çıktınız ki :KK12: şu an bu menüler kilo kaybı için yeterli .
devam adacım devam ....:KK200:

ben ilk çiş öğrenmesinde 45 dakika falan oturmuştuk klozette hikaye okumuştum , biraz tabletten sayıları öğrenip tekrar etmiştik , tuvalet şarkıları dinlemiştik böylece ilk çiş tuvalete denk gelince artık öğrenmişti....
Canım oturmayacağım diye yaygarayi basıyor otursa yapacak belki bemde hikaye falan anlatiyorum nasip.ya simdi olmazsa.sonra olur

Biz de utanma cekinme yok kuzum.
Gayet guzel duzenli yapiyor.
Yapiyor ama yere donuna yapiyor.
Sonra da cagiriyor .
Cildiriciiimmmm
Sakin yoksa.daha uzar benim büyük.kızınki 3ay surdu hep mahalle baskısı cocukla aramızı bozmuş tu
Haha:KK66:) zor bi süreç bilirim esim bir hafta izin almisti bana yardim icin daha dogrusu ben cildirdigim anda nefes almak icin balkona cikardim o devir alirdi kizimi :KK66:)) esimin dairesi dalga geciyordu oo müdürüm tuvalet egitimi icin izin almis diyorlardi haha :KK66:))
Beni markette gorunce arkadaşları takiliyorlardi bana bende pek gıcık oluyordum :KK66:)(
Oda güzel.eşin baya yardımcı Maaşallah
Bizde.öyle.yardımlar yok

çok acıktım bende öglen yemeigni şimdi yiyecegim
sabah 8 de kahvaltı yapmıştım

akşama 6 kilo kırmızı biber
25 tane patlıcan közlüycem

25 tanede kızartıcammm çocuklar yokken yapayım
Kolay gelsin afiyetle yeyin

Bide diyorlar ki cis egitimi ne kadar basarili gecerse yani kizmadan siddet uygulaman cocukta ilerde kisilik problemi olmaz derler.
Bence tam tersi annelikte level atlanilacak bi durum.:)))
Ne dis ne memeden kesme ne ek gida hicbirinde bu kadar zorlanmamistim.
Ama umudum var.
Ilk zamanlara gore bayagi yol aldik.
Simdi kucuk cisini soylemeye basladi.
Ilk gunler şarıl şarıl altina yapiyordu. :)))
Gelisme.olmasaydı ara verin.derdim
Popom yanmış benim bebekcikken onuda gördün mü :skandal::KK70:
O nasıl.iş

Ben yarindan hic umutlu degilim kaptan yeterince spor yapamadim bu hafta ise guce basladik. :cry: canim sıkkın moralim bozuk karnim sis. Bi sabah 67.9 bi sabah 68.2 bu nasil bi gel git.

canını sıkma hiç ... sen zaten güzel kilo verdin şu haftada .
300 gr git gel de bir şey değil ... yarın puff diye yeni bir 300 gr la gider o da gör bak .
hedefini de revize etmiştik ayrıca ... geçen hafta ki şovunu görünce ... her şey yolunda çiçeğim :KK200:

Evde yerfıstıgı fındık bulamayınca çok az kaysı cekirdegi yedim o ara herşeye saldırabilirdim neyseki açlığımı kesti...İnşallah :dua: 3 gündür aç geziyorum halen tık yok yarın spora gitmiyecegim beklerim artık:işsiz:

bende heyecanla bekleyeceğim :işsiz::işsiz::işsiz:

Ne açıdan :KK53:

Ausencia Ausencia agzim var dilim yok enseme vur lokmami al.
Yapmadigin sey degil elin alisik zaten:KK53:

lokmanı almak :deli: en sevdiğim :KK70:

Hayırlı geceler arkadaşlar.

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

bamya günü olmuş canım , gayette güzel olmuş .
Görümcenle ilgili gelişmeleri yaz , merak ederiz

Son ödem bükücü olarak beyaz çay iyi gider :)
menü gayeeeet güzel

seninde alıştırma sürecin güzel mumu , bozmamam için gözünün içine baktığımı bir bilsen.
kilonu yazmışsın ama onu hiç elleşmedim :)) cuma yazarsın ..başlangıç alırız yine yeni yeniden ...
Ilk 2 günü atlattim sayilir bozacagimi sanmiyorum yuvarlanmaktan yoruldum düzen kurmayi bekleyip 100 kiloya dayanmaktansa düzensiz cizsiz saat 6 dan sonra yemeyerekde verecegimi düsünüyorum,deneyip görecegiz :)

BU menü niye akşamdan başlayıp akşamla bitmiş ördekim ?
Ödem miiiii ? o da ne :deli:

eşini de okudum ... hiç bir şey abimin 30 küsür kilo verdiğimde hııı süzülmüşsün demesinin üzerine geçemez bence :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Alıntı yaptığım üst taraf sabah ve öğle de vardı. Sözünü tuttum akşam kabak yedim:)
Abin de efsaneymiş :deli: Benim yanaklarım var aus ikisi bi 20 kilo eder en az:)) Elmacık kemiklerim yanaklarım :KK48: Eşim beni ilk gördüğünde yanaklarımı sıkıp kafamı iki yana sallamak istemiş o derece :oops::KK48:

kızlar eve geldim kıyafetimi
çıkardım tartıldım, 68.8 geldim

demekki şişlik ti , şimdi komşuya gidicem birde orda tartilirim

içtiğim onca su var birde , sabah olsun göreceğiz bakalım

oh beeee ... 67 falansın o zaman banucum .
ama sen yine de sinbona kavuş bence .
bu tartı seni yarı yolda bırakacak .

Hoşbuldum kuzucum :KK200: umarım dediğin gibidir:KK35: aksi ise durum vahim:işsiz:
Netim yok Sabah bildirim yapamaz isem merak etmeyin cumartesi sabahı yaparım sanıyorum

bana yazabilirsen telden yaz canım ya da cumartesi ekleriz

Ausencia Ausencia kaptan. .. sen ne tatlısın ya ♡♡ kıymetini bilin kızlar :KK66:

:KK200::KK200::KK200::KK200:

tatlı dedi ....
bana dedi ....:oops::oops::oops:

Bonus Bonus sende beni uazaktan severken tatlı buluyordun değil mi annem :KK70::KK70::KK70:

canını sıkma hiç ... sen zaten güzel kilo verdin şu haftada .
300 gr git gel de bir şey değil ... yarın puff diye yeni bir 300 gr la gider o da gör bak .
hedefini de revize etmiştik ayrıca ... geçen hafta ki şovunu görünce ... her şey yolunda çiçeğim :KK200:

bende heyecanla bekleyeceğim :işsiz::işsiz::işsiz:

lokmanı almak :deli: en sevdiğim :KK70:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Kaptanim ben simdi beyaz cayimi iceyim, saat erken sayilir bi de streching pilates yapayim 40-50 dk iyi gelir bana da

Ilk 2 günü atlattim sayilir bozacagimi sanmiyorum yuvarlanmaktan yoruldum düzen kurmayi bekleyip 100 kiloya dayanmaktansa düzensiz cizsiz saat 6 dan sonra yemeyerekde verecegimi düsünüyorum,deneyip görecegiz :)

tabii ki de mantık bu zaten ...
diyetsiz gelecek 10 kilo yerine ... en azından az diyetle :)) 5 gitsin ..... 15 kilo kardayız demektir :confused::confused::confused:

Alıntı yaptığım üst taraf sabah ve öğle de vardı. Sözünü tuttum akşam kabak yedim:)
Abin de efsaneymiş :deli: Benim yanaklarım var aus ikisi bi 20 kilo eder en az:)) Elmacık kemiklerim yanaklarım :KK48: Eşim beni ilk gördüğünde yanaklarımı sıkıp kafamı iki yana sallamak istemiş o derece :oops::KK48:

oyyy mıncırırım o yanakları :KK19:

benimde fena değildir yanaklar :confused::confused::confused::confused:

oh beeee ... 67 falansın o zaman banucum .
ama sen yine de sinbona kavuş bence .
bu tartı seni yarı yolda bırakacak .

bana yazabilirsen telden yaz canım ya da cumartesi ekleriz

:KK200::KK200::KK200::KK200:

tatlı dedi ....
bana dedi ....:oops::oops::oops:

Bonus Bonus sende beni uazaktan severken tatlı buluyordun değil mi annem :KK70::KK70::KK70:
Kız seni takip ediyorum ben herkesle tek tek ilgileniyorsun.. en sevdiğim ♡♡♡

Kaptanim ben simdi beyaz cayimi iceyim, saat erken sayilir bi de streching pilates yapayim 40-50 dk iyi gelir bana da

gelir gelir ... pilates şişirmez ... beni hangi spor olursa olsun tartıda eksi gösterir zaten . seni de öyledir bence , inşallah , amin ...çok amin :confused:

Kız seni takip ediyorum ben herkesle tek tek ilgileniyorsun.. en sevdiğim ♡♡♡

Valla benden büyüğü küçüğü çocuklarım onlar benim :KK70: ana şefkati ile yaklaşıyorum hep .... en çok ta analar hem sever hem döver kısmını uyguluyorum :confused::confused:

Back
X