Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben çıkayım yavastan. Yarın çok işim var. Akdeniz sahilleri beni bekler :süslü:
Herkese leptinli ve hayırlı geceler... yarına ponponlarımız bol yağlarımız en az 1 kg eksilmiş olsun inşallah:KK55:

Geldik bir şarzın sonuna daha :KK53:keten tohumunuda ictik artık gerisi Allaha havele ettim bakalım tartı ne diyecek...
Herkese iyi bol eksili geceler diliyorum :KK36:

Tabii ki deeeee hemi deeeee en az :deli::deli:

anaaaaam nettin bi de koştun muuuu :sinirli:

ayağın ne durumda ?

menün sporun şahane de ... özledik be seni :KK200:

şu an üzerindeki kıyafeti de söylerim de .... tırsıp kaçmayın benden :KK53::KK53::KK53::KK53:

göz ucuynan uykulu bakıyorum bende özledim ama malum miniklerin hazırlıkları ölebilirim bide sedef yada dermatit tarzında bişeyler çıktı bacağımda çarşambaya eandevu aldım doktor bi tanıdığımız söyledi sedef yada dermatit olabilir diye off kötüyüm ya size de söylemiştim biliyorsunuz :KK14:

Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Akşam a doğru antebin bı ilçesi ne başsağlığı na gittik cenaze evinde az kuru fasulye pilav yedim tartı arifesinde hiç olmadı
Arkadaşa yiyemem diyemedim
Yarın sabit bile gelsem svinicem
Diyeteyken herhalde hiç düzenin sasmamali
Hayırlı geceler hanımlar

Antepia27 Antepia27 canım benim yumurtalıkta kist var. Onun için içiyorum bakalım ne olacak. Gerçi doktorlar dermoid kist dedi yani ilaçla filan gitmeyen ameliyat gereken cinsten ama ben nedense gideceğine inanıyorum.
4 ay boyunca yapmam lazım bakalm. Daha ilk ayım.

Canım bende menopoz dan dolayı düzensizlik var ondan sormuştum
ecemavi ecemavi canım inşallah mende denemeyi düşünüyorum soğan kurunun
Doktorumuz nasıl oldu

Antepia27 Antepia27 çaktırmadan yememe formüllerin olmalı en azından , diyetteyiz diye hiç evden çıkmayacak değiliz ya ...
ayrıca biraz kuru pilav tüm verdiklerini geri aldırmaz ki ... :KK51:

ada81 ada81 canım misssss gibi çamaşır kokularını hayal edip hafta sonunu bekle kuzum ...:KK200:

igdedali igdedali yarın için bol eğlenceler ...eğlenceli olacağı kesin de :halay:

GunesinKizi35 GunesinKizi35 biliyorum canım ya ..egzama diye konuşmuştuk ..bi git bakalım ... bende de var ... bazen delirtiyor kaşınırken :rolleyes:

Aus bizim eve gelse sinir harbi geçirir. Geçen gün ikisi bir olmuş benden gizli gece yemeği yiyorlar. Neyse ki suyumu yanıma almayı unutmuşum. Uyandım Bi girdim mutfağa aboo. Bi de balkonda yatıyorum ses de gelmez Diye götürüyorlar ne varsa. Sigara içerken mahmut hocaya yakalanan hababam sınıfı gibiydiler. Aus olsa sopayla uçardı:KK53::KK70:
Ay cok güldüm gözümde canlandı

Canım bende menopoz dan dolayı düzensizlik var ondan sormuştum
ecemavi ecemavi canım inşallah mende denemeyi düşünüyorum soğan kurunun
Doktorumuz nasıl oldu
Dene dene ama atlamadan tam yap faydasını görürsün İnşaAllah ben de devam edeceğim 1ay sonra15gun daha

Kizi uyuturken dalmisim biraz kalktim burayi okuyunca cok gerildim ya bekledigim olmazsa diye.
Midemide agrittim aferin bana.

Bir kerede kafaya takmanin suyunu cikarmasam olmazdi zaten.

Grip iyice yerlesiyor vucuduma onun verdigi bir yorgunluk halsizlikte var.

Taktim kulakligi sakinlesmeye calisiyorum.

Persembe gecesinin ruhuna azcik ters olmus olabilirim neydim patliyimmi yazmiyimde :))

Kizi uyuturken dalmisim biraz kalktim burayi okuyunca cok gerildim ya bekledigim olmazsa diye.
Midemide agrittim aferin bana.

Bir kerede kafaya takmanin suyunu cikarmasam olmazdi zaten.

Grip iyice yerlesiyor vucuduma onun verdigi bir yorgunluk halsizlikte var.

Taktim kulakligi sakinlesmeye calisiyorum.

Persembe gecesinin ruhuna azcik ters olmus olabilirim neydim patliyimmi yazmiyimde :))
Kız relax elinden geleni yaptıysan sorun yok

Back
X