Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aslında anamgilin evde bi tartı vardi ama calismiyordu.belki pili bitmiştir bi bakayim bi gidince.bozuksada yaptiririm.olmadi en son care tarti alirim,veya dedigin gibi eczanede falan tartilirim.oooofff offf başıma iş açtım durduk yere begusum:/
bak çözümünü buldun bile sıkma tatlı canını :KK19::KK60:
yanlız yarın sabah ve pazartesi tartılki, kendi tartınla aradaki farkı az çok anla

Su eşim.bi acayip mevsimlik ayakkabı al diye yolladım birbirine benzeyen 4tane almış aglamak istiyorum netmis ikincisi %30indirimliymis bizde roller değişik o alır ben kızarım neymis bana ayakkabıya degistirebilirmis ne münasebet senin aldığın yerden degistirmek zorundamıyım yolladim ikisini iade etsin yada kiza oğlana ayakkabi lazım değiştirsin batıracak bizi

Yaa aksam ben valizimi hazirlamistim,20 kg lık bagaj hakkı vardı valizim cok dolmuştu.herneyse sabah ek valiz alirim yanima demiştim.memlekete de aktarmali gidiyo ucak.sabah eşim alel acele evden cikardi gec kalicaz diye uykudan kalkar kalkmaz hazirlandim,6 da ciktik yola batman otobüsüne bindik.suan istanbul havalimanindayim.tekrar ucaga binicem.az önce birden aklıma dank etti,sabah acele edeyim derken tartıyı evde unutmusum :KK42::cry::KK42::KK61::KK43: birde sabah hic bisey yiyememistim cok erken cikmistik uykusuzdum da,kahvaltida yapamamistim.ucakta beyaz peynirli sicak sandvic verdiler bildigin beyaz ekmegin içindeydi,küçüktü ama beyaz ekmekti yinede :KK43:( dün de yarim cigkofte dürüm devirmistim zaten,bu sefer miu beni kesin öldurecek:KK42::KK42::KK61:özür dilerim miuuuummmmmm:KK43:((( cok kizcan biliyom:KK61::KK61::KK61::KK61:
Bisey olmaz kuzum ya kiyamam.
Unutmussun sonucta bisicik olmaz insaallah.
Sen yine dikkat et masallah azmin iraden super otesi

Su eşim.bi acayip mevsimlik ayakkabı al diye yolladım birbirine benzeyen 4tane almış aglamak istiyorum netmis ikincisi %30indirimliymis bizde roller değişik o alır ben kızarım neymis bana ayakkabıya degistirebilirmis ne münasebet senin aldığın yerden degistirmek zorundamıyım yolladim ikisini iade etsin yada kiza oğlana ayakkabi lazım değiştirsin batıracak bizi
aynen ece sizde roller değişmiş ama birinin toparlayıcı olması lazım

Son düzenleme:
nar_cicegim nar_cicegim bak biz bu sayfada günlük maddeler yazıyoruz ev işleri ile ilgili. Maraton yapıyoruz. Tabi benim maddeler biraz fazla ona bakma sen. Gel istersen buraya.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kullerden-dogmak-vol-2.853679/page-3630

26 ekim maddeleri

1. 3 makine çamaşır yıkanacak , asılacak✔
2. Wc temizlenecek✔
3. Ev süpürülecek✔
4. Ev silinecek✔
5. Toz alınacak✔
6. Kitap okunacak✔
7. Küçükle etkinlik yapılacak❌
8. Büyükle ders yapılacak✔
9. Dizi veya film izlenecek✔
10. İbadetler yapılacak ✔

28 ekim maddelerim

1. Buzdolabının bir kısmı temizlenecek
2. Mutfak dolaplarının bor kısmı temizlenecek
3. Wc temizlenecek
4. 4 posta çamaşır yıkanıp asılacak
5. Ev süpürülecek
6. Kitap okunacak
7. Spor yapılacak
8. Küçükle etkinlik yapılacak
9. Büyükle ders yapılacak
10. Kendine zaman ayrılacak.

Sarayca Sarayca canım cuma kilolarda konuşacak neticeye erken varan kazanacak cuma günü seni ezikleme keyfinden mahrum kalamam:KK53:
Canım anı bir kararla karbonu kökten kestim ve spora başlıycam bu günden itibaren. Kararı şu an yeni aldım.:KK53: Seni fazla uzmeyecektim ama sen istedin :KK53:

:KK3::KK3::KK3::KK3:

Mutlu hafta sonları :KK19:

etkinlik eğlence ... bi hediye verip gelmece :)) falan derken ancak oturdum .

Herkesler iyi mi ? dün gece ben yattıktan sonra partide cozutaaaan , naralar ataaan , ayıplı klipler eşliinde masalara çıkıp dans eden olmadı di mi :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: herkes uslu uslu uyudu di miiii ?

:KK3::KK3::KK3::KK3:

Mutlu hafta sonları :KK19:

etkinlik eğlence ... bi hediye verip gelmece :)) falan derken ancak oturdum .

Herkesler iyi mi ? dün gece ben yattıktan sonra partide cozutaaaan , naralar ataaan , ayıplı klipler eşliinde masalara çıkıp dans eden olmadı di mi :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: herkes uslu uslu uyudu di miiii ?
Ayıp biseyler konuşmuşlar kaptanım. Ben öyle duydum :KK30::KK69:

Beklenen temizlik yapılıyor şükür kadin geldiiii o yapıyor ben arkasından yapiyommm delimiyim neyim kadinda bana bakıyor... halbuki temiz yapiyor herzamanki aldigim kadin yinede soyle bi elim değecek sihirli ellerim dokunmazsa icime sinmiyorrr o yuzden cook gelemiyorum aksama damlarim insallahhh hepinizi öperem özünüze mohkem bakın ;)))

Saraycalıyızzzzzzzzzzzzzzzz :halay::halay:

Fatma canom bak tahmin de yazıyorum

5-2 biter bu yarış

Kaptanim tecrübe lisin bilgilisin :kahve:güzel hedef belirlersin :mapus:ama tabii hamileliğin :anneadayı:etkisiyle sende yanlış tahmin edebilirsino_O normal hangi ata oynayacağı ni bilemedin kaptannnnn:KK3::confused:

Back
X