Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy bu hafta tüm yarışlar mı çirkef bana mı öyle geldi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Antepia27 Antepia27 Sarayca Sarayca fenaaaaaaaaaaaaaaa

Nare83 Nare83 Nego Nego fenaaaaaaaaaaaaaaa

Whiteblacklife Whiteblacklife teklifte bulunmuş Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil a fenaaaaaaaaaaaaa

Tutuşuyor buralar :halay::halay::halay::halay:

@MiuLego teklifini okudum yavrum ..sabret bi 8 - 9 ay .... bi 70 olayım 75 olayım :halay::halay:haftada %2.5 altına düşmeden yenerim seni :KK53:sen ben yarışırken hiiiiç gördün müüüüüüüüüüüüü :cool:

Geçmiş olsun kuzum sende mi ishalsin yoksa..
Sıcak tut kendini..
Iyide hastayken Ispanak neden yahuu ne kadar zor yıkanması..
Evet ishalde var. Cok kotuyum. Canim o kadar istedi ki. Ara vererek yikadim. 1 bucuk saat falan surdu yikamak:KK51:
Yemekten sonra uyudum biraz. Gece uyuyamamistim. Esim uyandirdi annesi memleketten gelmis onu gormeye gitti beni boyle birakip. O kadar uzgunum ki:KK43:
Yarin gitsen olmaz mi cok hastayim dedim, hemen gelirim dedi.
Minnosumla sarildik tv izliyoruz diyecektim ki uyuyakaldi kuzum

ahahahahahahhaha ben banuyu tutuyorum demedim ki .... onları yaparsa fena gelir diye sana tüyo verdim :confused::confused::confused:

Öyle 1 hafta yapıp bırakmak olmaz. Öyle yarış mi olur. Ben dedim 55 _99 kim once varacak ha bu demek degildir aylarca sursun. Olmaz 5 hafta en gec. Ikimiz icinde ulasamayacak bir hedef degil. Yalniz 55.4 ve 99.4 hedefler. Öyle ucundan görüp yendim. Demekte yok. Matematik kuralı geçerli yani. 5 hafta sonra ikimizde hedefe ulaşamazsak eğer kaybetmiş ve ikimizde mağlup olmuşuz demektir. Antepia27 Antepia27 kabul mu şartlar. Sende ekleme yapabilirsin. Ha bu arada her türlü diyet serbest olsun. Malum ben detokscuyum :-)

Sert gibi yazmış olabilirim ama gülerek yazıyorum. şu hayin gülücük olandan

:super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super:

Benim makinada 9kilo amca yetiyor:KK53:

:)

Ne karıştırmislar de hele

Ben.deg esim 4tane.birini kiza ayakkabiya değiştirdik bizde roller.ters

Kalbimin en.derin.yerinden kırdın biz.sana ne.ettik.de hele.centilmence yarıştık bidr kazandık

Sen pek.fenasın

İyi gidiyorsun iyi Maaşallah

ece yavrum neye kırıldın sen bu kadar ? :KK15:

2 olan dendi .... şimdi 1-0 kazanıldı bitti oldu ...sen adaletli kadınsın ..yarış devam etmeliydi :KK19:

Evet ishalde var. Cok kotuyum. Canim o kadar istedi ki. Ara vererek yikadim. 1 bucuk saat falan surdu yikamak:KK51:
Yemekten sonra uyudum biraz. Gece uyuyamamistim. Esim uyandirdi annesi memleketten gelmis onu gormeye gitti beni boyle birakip. O kadar uzgunum ki:KK43:
Minnosumla saril

Oyy Kıyamam boşver kocayi yat dinlen üzme kendini :anne: :anne:

Minnosumla saril
Canım geçmiş olsun. Ispanak ishali arttırır yalnız
ahahahahahahhaha ben banuyu tutuyorum demedim ki .... onları yaparsa fena gelir diye sana tüyo verdim :confused::confused::confused:

:super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super:

2 olan dendi .... şimdi 1-0 kazanıldı bitti oldu ...sen adaletli kadınsın ..yarış devam etmeliydi :KK19:
Bak şimdi yaaaa:oops:

Yok yürümüyorum. Saydin yok diye boynu bükük kalmış, yeni morti bul diyorum. O da ihanet edemem diyor :deli:
muhabbete ortadan girince ona yuruyon zannettim (: (:
Hadi ben derse:KK8:

Na kadan çirkin bir simley bu ya:KK8::KK8::KK8::KK8:ayyyyyy:KK8:
Cok sinsi bilmiş ukala çirkin degil de...
YAHUUUUU

ANKARA MALATYA YARIŞI DEVAM EDİYOR HUUUUUUU

DEVAM DEVAMMMMMM

ONA GÖRE
Nasıl yani 1 defalik degilmiydi yarışo_Oo_Oo_Oo_O

Ausumm hamisim 1 defalik olarak biliyordum ben yahuu..
Kizlarrr ne diyonuzz :KK35::KK35::KK35::KK35::KK35:

Öyle 1 hafta yapıp bırakmak olmaz. Öyle yarış mi olur. Ben dedim 55 _99 kim once varacak ha bu demek degildir aylarca sursun. Olmaz 5 hafta en gec. Ikimiz icinde ulasamayacak bir hedef degil. Yalniz 55.4 ve 99.4 hedefler. Öyle ucundan görüp yendim. Demekte yok. Matematik kuralı geçerli yani. 5 hafta sonra ikimizde hedefe ulaşamazsak eğer kaybetmiş ve ikimizde mağlup olmuşuz demektir. Antepia27 Antepia27 kabul mu şartlar. Sende ekleme yapabilirsin. Ha bu arada her türlü diyet serbest olsun. Malum ben detokscuyum :-)

Sert gibi yazmış olabilirim ama gülerek yazıyorum. şu hayin gülücük olandan

He he bütün kuralları koy kabulum:KK14:
İstediğin serlikle gel firtinamin karşında meltemin lafımı olur:KK53:

Her kelimesine katılıyorum saraycam

Kaptan rakibe katılmakta neymiş:silah::KK53:

Bende size güveniyorum hemşom. Sen Antepia27 Antepia27 ile yarışımızda kimi tutuyorsun de hele :deli:

Nevreste @Nevreste hemşom sakin saraycam i tutmak gibi hata yapma otobüse atlar evini basarim:confused:

Nevreste fatmadir demi canım bak nakadan şirinin kibarim tatliyim güzel Antep yemekleri yaparım seni kahveye davet ederim:KK200::KK200:
FATMACIYIIIIIIZZZZZZZ

YÜRÜ BE ANTEPİAAAA
TAŞINA TOPRAĞINAAAA KURBAAAN

ÖLÜMÜNE FATMAAA OLLLLEEEYYYYYYY:eğlence:

İşte kaptan işte zaferin ayak sesleri

Fual var hakem taraftara karışıyor yarismaci:duduk:

Ben seni tutuyorum sarayca:KK60: bende Ausencia Ausencia çizdim :KK12:

Anlaşıldı oysa senin listeni yapmıştım tamam öyleyse bende madumcuyum hih:KK19:

Kuyruğu yokken bile atar yapıyor:-)

Hee donsunde kuyruğuna baksın kuyruk acısını ne çabuk unutmus:KK70:

Antepia27 Antepia27 mortim yemeğe mi gomuldun:KK70:

Dedim ve ciktim

Her yemeğe gömüldü akşama kadar mutfaktaydim yemek için değil ama yedirmek icin :KK28:

:skandal::skandal::skandal::skandal:
Noldu senin cizgilerine kizz kötü adamlardan kaçıp kimlik degistirenler gibi olmuş...
Oysa ben senin kuyruğu bagislamistim kesmeyecem dedim görmedin mi:KK53::KK53::KK53::KK53:

Anaaa Fatmayla mı morti oldunuz..
Hadi bakalım kolay gelsin en iradeliniz kim olacak gorek :KK66: :KK66:

Beni tut kankam beni tut:KK4:sarayca kuyruksuz:confused:

Saraycaya en.derin muhabbet ve saygılarımı sunaraktan izninizle dünkü güzel kazanma tebriginide göz önünde tutaraktan fatmayı tutuyorum Antepia27 Antepia27
Hakkımda yazdıklarına pek mest oldum tekrar teşekkürü bir borç bilirim ver kiloları coştur buraları:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Yaa su kibarliga inceliğe bak :KK60:dur opucem canim

He he bütün kuralları koy kabulum:KK14:
İstediğin serlikle gel firtinamin karşında meltemin lafımı olur:KK53:

Kaptan rakibe katılmakta neymiş:silah::KK53:

Nevreste @Nevreste hemşom sakin saraycam i tutmak gibi hata yapma otobüse atlar evini basarim:confused:

Nevreste fatmadir demi canım bak nakadan şirinin kibarim tatliyim güzel Antep yemekleri yaparım seni kahveye davet ederim:KK200::KK200:

İşte kaptan işte zaferin ayak sesleri

Fual var hakem taraftara karışıyor yarismaci:duduk:

Anlaşıldı oysa senin listeni yapmıştım tamam öyleyse bende madumcuyum hih:KK19:

Hee donsunde kuyruğuna baksın kuyruk acısını ne çabuk unutmus:KK70:

Her yemeğe gömüldü akşama kadar mutfaktaydim yemek için değil ama yedirmek icin :KK28:

Beni tut kankam beni tut:KK4:sarayca kuyruksuz:confused:

Yaa su kibarliga inceliğe bak :KK60:dur opucem canim
Vallahi billahi senin mesajı görmeden yazdım:KK45:Gel başımın üstünde yerin var..:KK19:Ama ben seni tutuyorum:halay:

geldim kendimi attım koltuğa
bi market yapıp peynir aldım, yeşil zeytin aldım

çocuklar annemde ,este yok bari temizlik yapayım

hamur mayalıyıp, patatesli açma yapayım tabi patateste haslayim :D

birde kurabiye mi yapsam ne yapsam bilemedim, hazır yalnızken beslenme hazırlığı olur

Mortiiiim bak yenerim seni aglarsin
Saydini çok ararsın
Mezuniyet kapıda
Gel bakalım yanıma
Yenileceksin kendini hazırla
Boş yere cikolatasiz kalma
Ye sen bu hafta
Su White ugrastirma
Ahahahahahah bu çok iyi ya hahahah buna hayır duebilecek bir morti göremiyorum ördek seni yemesin çiğ çiğ
Öerdeçiyiiizzzzzz Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil
Saraycaya en.derin muhabbet ve saygılarımı sunaraktan izninizle dünkü güzel kazanma tebriginide göz önünde tutaraktan fatmayı tutuyorum Antepia27 Antepia27
Hakkımda yazdıklarına pek mest oldum tekrar teşekkürü bir borç bilirim ver kiloları coştur buraları:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Yürü be ece işte buuuuu
Ne acayip kadınım ya , evin işini bitirdim diye spor yapıp diyete uydum diye sevindirik oldum :KK70:
Tabi sevineceksin kendine güzellik yapıyorsun hedefe koşuyorsun
Ayy bu hafta tüm yarışlar mı çirkef bana mı öyle geldi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Antepia27 Antepia27 Sarayca Sarayca fenaaaaaaaaaaaaaaa

Nare83 Nare83 Nego Nego fenaaaaaaaaaaaaaaa

Whiteblacklife Whiteblacklife teklifte bulunmuş Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil a fenaaaaaaaaaaaaa

Tutuşuyor buralar :halay::halay::halay::halay:

@MiuLego teklifini okudum yavrum ..sabret bi 8 - 9 ay .... bi 70 olayım 75 olayım :halay::halay:haftada %2.5 altına düşmeden yenerim seni :KK53:sen ben yarışırken hiiiiç gördün müüüüüüüüüüüüü :cool:
Mırtilikler efsane
Seni bilmiyorum ausum ama erak ediyorum
Dur hele ben kilo alan yavaştan :D

Sen de beni tanırsın:confused:

Şaka tabi ne kilo alması yahu:rolleyes:
Minnosumla sarildik tv izliyoruz diyecektim ki uyuyakaldi kuzum
Oy çiçeaaaam kürekle döveyim mi onu ben:KK62:
muhabbete ortadan girince ona yuruyon zannettim :-) :-)

Cok sinsi bilmiş ukala çirkin degil de...

Nasıl yani 1 defalik degilmiydi yarışo_Oo_Oo_Oo_O
1 defalık değildi en başından duyurduk balım 2 olan kazanır diye
Ausumm hamisim 1 defalik olarak biliyordum ben yahuu..
Kizlarrr ne diyonuzz :KK35::KK35::KK35::KK35::KK35:
Değil değil devam ediyor
Gecti kaptan, cok tesekkur ederim, simdi iyiyim, demek ki spor yapacagim
:KK73::KK73::KK73:
@MiuLego
Haydi spora:KK73:
Hemşom kusura bakma o yarışta seni tutamıyacağım:oops: Antepia27 Antepia27 hemşomu tutuyorum:halay:
İşte bu beeeee

Antepia27 Antepia27 klanı olarak baya büyüğüz ezer geçeriz :sampiyon:

Back
X