Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İkimiz yiyorduk en son nevo

O iş kolay sakin oooolllll

Kız yiter pasta börek çörek yapma artık

Dünü affettirme menüsü mü bu

Kızlar, beslenme olayı var bizde malesef sabah evde hafif bir kahvaltı yapıyor çocuklar 10 gibi okulda beslenme mecbur yani kolay oluyor poğaça, kek olayı

bir gün kek
birgun poğaça
birgun tost
çikolatalı ekmek mecbur yapılıyor yani

Aynen bizim de öyleBenim kızlarda okuldan pek birşey almazlar o yüzden ben de her hafta yapıyorum...Biz de tahin-pekmez ekmek var..Poğaça bitmedi ama bu hafta börek ve yarın kek yapmam lazım..

O geçen haftaydı bu hafta kimse yiyemez
Affettin mi
Yöööööö ne affetmesi yediklerin kabus gibi hep gözümün önünde
Bak sen hemen satisss haaa
La seni ne zaman tuttum
Devam ausum sabah beri duyuruyorum etiketledim de

O emoji en en en çirkinay şuna bak ayy
ya hiç kalkasım yok

nasıl temizlik yapıp poğaça yapicam
bi kahve içsem gücüm kuvvetim gelirmiki yerine
Kahve seni kendine getirir banuuu içelim

Ausencia @MiuLego biz kendi aramızda konuşurken bile rövanş teklif etsek mi diyorduk .yani kimse bu yarış kesin rövanşlı bilmiyordu.
Biz yarıştan kaçmıyoruz.amma şuan şartlar eşit değil.
Keşke sarayca başta olmak üzere asılmış olsaydı.(bu bir yargilama asla degil inanin vermis olmasini tercih ederdik)ozaman şartlar eşit olurdu.onlarin verecek hazır kiloları var.
Ben bireysel taraftarıyım.
Umarım yanlış anlaşılmam.burasi sanal .benim derdim inanın kazanıp kaybetmek değil.hep dedigim gibi.kaybedeceğim tek şey kilolarim.amma baştan kazanma ihtimali olmayan yarışa girmek beni motive etmez ki.ozaman ne anlamı var.

Yavrum masumm da sabitti bu hafta şartlar tamamen eşit aslında.. sayılar da eşit sonuç zaten yüzdeye bakar rahat ol. Devammm

Aha da gruplar

kelebekolacam daktırım nesi sana eşit gelmedi annem söyle hele .. iki grupta da hem sabitler var hem çok eksi görenler .. sağlam diyetle art arda çok iyi eksiler de gelir sağlam eksi sadece 1 haftada gelmez.. istersen yine gelir..

ben de çok halsizim. bugün supradyn aldays aldım. onu içmeye başlayacağım.

Bende alsam mı diyorum bazen
bi kullan fayda ederse alayım bende

Hadi içelim canoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…