- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
![]()
![]()
Ayyy eflalim kizmada gözümde canlanan ilk resim adamı bogacagin oldu..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
Ayyy eflalim kizmada gözümde canlanan ilk resim adamı bogacagin oldu..
Valla hatirladigim tek şey kizarip bozardigimAaaaa şöyle yapın 4 grup .... şimdi elinizde listeler var ... üç aşağı beş yukarı kim ne kadar spor yapıyor belli ...
en çok puan alan 5 kişi atıyorum bi grupta ... onları takip eden yakın puanlı 5 kişi bi grupta gibi ....
her grubunun 1.si ayrı olur .. 2 gruba sen 2 gruba nehir bakar
ayyyyy ne dedim desene çatlarım
Senin için hazırlıyorum bebegimŞimdiden alıştırmamı yapıyorsun![]()
Sağol canımAma inanmazsın babam sahiden şekerciydi
Şeker fabrikasından emekli
![]()
Öyle valla miu pamuk şeker sen kağıt helva![]()
GitmemkiYollarız belki birgün![]()
Sen den korkulurkorkma annem korkma ... ben artık tatlı minnoş köşesine çekilmiş bi topik teyzesiyimay topik teyzesi ... yazarken kahkaha attım
bi bu kadar daha![]()
bence türkan yola gelirdi![]()
Tamam canim cook sağol yapayim ..
Ben Miu olur derse seferoğullarındanım sen kimlerdensinValla hatirladigim tek şey kizarip bozardigim![]()
![]()
Ama Allah razı olsun şu an tartıda gördüğüm rakamlar hayal gibiydi sayende bakk hala da rüya gibi rakamlar görüyor bu kul![]()
Senin için hazırlıyorum bebegim![]()
![]()
![]()
Ne kadar ayıp ablaların bakkala yollayacak sen gitmeyeceksinanammm şekerci imiş babasi
Gitmemki
Sen den korkulur
Beni kayinvalide yola getirememis![]()
Sende ağzının tadını biliyorsunbende tencere dibi yemesini çok seviyorum
Hele kek yaptiysam![]()
Isyankar ruhuma tersNe kadar ayıp ablaların bakkala yollayacak sen gitmeyeceksin![]()
Sağol canimmmGeçmiş olsun canım
Ben Miu olur derse seferoğullarındanım sen kimlerdensin![]()
Bu devir de bakkal mı kaldı zatenIsyankar ruhuma ters![]()
O zaman sen tellioğullarındansın![]()
Ayyy bende merak ediyorum bu hafta hangi yarislar ne olacak bi deyin heleeee...Ayyy kim var telliogularinda huuu biliyon mu?
Yetisemiyorum ben takımın hızına![]()
![]()
![]()
Var var kaldı gorumceler hep yollamak ister bendeki ay benim suram ağrıyor bu ağrıyor ay diyorum gitmiyorumBu devir de bakkal mı kaldı zaten![]()
Gitme tabi ne işin var,kendileri gitsinVar var kaldı gorumceler hep yollamak ister bendeki ay benim suram ağrıyor bu ağrıyor ay diyorum gitmiyorum![]()