- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Ya neden ki diyet ürün bu 90 kalori. Gerçek çikolata değil kiBugğn kaçamaksız değil o zamankoy çarpı benim yerime
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya neden ki diyet ürün bu 90 kalori. Gerçek çikolata değil kiBugğn kaçamaksız değil o zamankoy çarpı benim yerime
![]()
Tecrübede çok önemli eflalim.sende çok güzel yazmışsin.Ayy doktorum yazmış zaten . Bana gerek kalmamıs![]()
Çok mu anlasiyorKız sen ne dadlısın ya![]()
Hem de ne tecrübe, lavmana rağmen tutabilen bir oğlum vardıTecrübede çok önemli eflalim.sende çok güzel yazmışsin.![]()
Delisi de benPolitikaci
Belliydi zaten
Allahım çok mutluyum spor konusunda @MiuLego yemek @Nevreste psikolog @igdedali doktorkelebekolacam
Daha yokmu![]()
Tam lahmacun yiyordum o aralarda sanıırmPortakalim kaçışta yemek yiyor kesin ye balım ye lop lop et olsun emiiMunzevi Zencefil
Yemin ederim içime oturmuştu eşime diyorum ay sen ye ben yemeyeyim ama eline bakıyorum limonu sıkmasına yeşillik koymasınaHarika menü bu neden kızayım ördekimmm
Lahmacun yasak değil ki diyette
En sağlıklısı
Arada olur. Zaten saati erken günü uygun porsiyonu güzel aynı zamanda bol pro da almış oldun.
Çook güzel menü ördeğim gel yamacıma![]()
Nasıl korkuyosam sopandanYa hahahahah ördek yaaaa
Hahahahahhaa
Bi de 10 satır açıklama yazmış lahmacun için
Kıyamam ya hahahahahah
Kim dedi uygun gğn erken saat 1 küçük lahmacuna yasak diye ya hahahah
Ay evet ya beni ve çocukları süt kabız yapıyorSütü mümkünse kes canım.biogaia diye probiyotik var insan kullanabilirsin.kakasi çok sertse mutlaka duphalac vb.barsak düzenleyici kullan.
Duphalac bağımlılık yapmaz.cocuklar için uygun.ama sıkıntı giderir sadece.sebebe yönelik de bir şey yapmak lazım.
Sebep genelde süt olabiliyor.
Yok balım almayayim Miss gibi köfte yaptım onu yiyeceğim sporumda varAyy diyette değilken yiyemem ben o kadar ama senin canın çok istiosa ye kuzum ye ohh misss![]()
Günde 8 tatlı kaşığı demi canimmDuphalac gün de 4 kere 2ser tatlı kaşığı ile başla kakasini yapıp rastlayınca tek sefer akşam olmak üzere devam et .en az 1 hafta kadar daha.hemen bırakma.
Kiminide ishal yapar.Ay evet ya beni ve çocukları süt kabız yapıyor
Evet .barsak kaslarını etkilemiyor.direkli lifli gıda etkisi yapıyor oyuuz den sıkıntı yapmazGünde 8 tatlı kaşığı demi canimm
Çok zor kabızlık, çocuklarda ayrı bir zorKiminide ishal yapar.
Bi ara kv bizde kaldı.benim.kucuk sürekli kabız oluyordu.asm eve yakındı öğle arası gider çorba yapardım.aksam gelirdim çorba icirilmemis.tok tutmazmis. Beni ve çocukları da süt ürünleri kabız yapıyor.cocuga sürekli kuymak yedirmiş.doktor olmama rağmen kv ye o yüzden kabız olduğunu kabul ettiremedim.cocugum ne çekti.artik bi profa götürdük inek eti de dahil tüm ürünlerini kestirdi.
Çok zor şimdi birde korkuyor yapamıyorum diye altına azar azar kaçırıyor durmadan tam.siyirmalik oldu evde ki halimizKiminide ishal yapar.
Bi ara kv bizde kaldı.benim.kucuk sürekli kabız oluyordu.asm eve yakındı öğle arası gider çorba yapardım.aksam gelirdim çorba icirilmemis.tok tutmazmis. Beni ve çocukları da süt ürünleri kabız yapıyor.cocuga sürekli kuymak yedirmiş.doktor olmama rağmen kv ye o yüzden kabız olduğunu kabul ettiremedim.cocugum ne çekti.artik bi profa götürdük inek eti de dahil tüm ürünlerini kestirdi.
Çok sağol canım ya yarın hemen alıyorumEvet .barsak kaslarını etkilemiyor.direkli lifli gıda etkisi yapıyor oyuuz den sıkıntı yapmaz
İcimemi doğdu diyeyim ama az yemissin kolasiz olur mu be lahmacun çık çık hiic damak zevkide yok sendeTam lahmacun yiyordum o aralarda sanıırm
Yemin ederim içime oturmuştu eşime diyorum ay sen ye ben yemeyeyim ama eline bakıyorum limonu sıkmasına yeşillik koymasınadayanamadı ye hadi bişey olmaz dedi aslında ama
Nasıl korkuyosam sopandanay bilsem böyle olacağını vicdan azabıyla değil keyifli keyifli yerdim be yaaaa
![]()
Bu konu çok sık karşılaşılıyor.cocuklar çok hassas.insallah kolay atlatirsiniz.Çok zor şimdi birde korkuyor yapamıyorum diye altına azar azar kaçırıyor durmadan tam.siyirmalik oldu evde ki halimiz
İnşallah canım ya bugüne kadar başıma gelmeyince ne oluyoruz dedim ne yapacagimi bilemedim valla zeytinyaği ile cozduk 3 gün önce 3 gündür yine yapmıyor bunu alışkanlık haline de getirdi kendini kasıyor sıkıyor yapmamak icinBu konu çok sık karşılaşılıyor.cocuklar çok hassas.insallah kolay atlatirsiniz.
Sağol canımgeçmiş olsun canım. hatmi çiçeği çayı demle. bir de keçiboynuzu özü iç.