Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kimsede merak etmemiş ki bu kadın nerde kaçamak mı yapıyo da gelmiyo deyuu :KK45:saka saka valla bu hafta az serbest bırakacağım kendimi..uzun zamandır bu kadar istikrarım olmadı bu hafta kafama göre takılayım diyorum..tabi her önüme geleni yemeyeceğim şu diyet bu diyet olmayacak sadece..isimsiz takılacağım..o yüzden @MiuLego mium bu hafta menü yazmayacağım kuzum..

Benim bi sıradışı oğlum var onunla uğraşıyorum.sabahtan bu yana bana girdaplari soruyor.deniz içinde olunca hareketin yonu ne tarafa olur diyor.asagindan yukarıya diyorum isbat istiyor.:confused:

Portakalim kaçışta yemek yiyor kesin ye balım ye lop lop et olsun emii Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil
Tam lahmacun yiyordum o aralarda sanıırm:D

Harika menü bu neden kızayım ördekimmm

Lahmacun yasak değil ki diyette

En sağlıklısı

Arada olur. Zaten saati erken günü uygun porsiyonu güzel aynı zamanda bol pro da almış oldun.

Çook güzel menü ördeğim gel yamacıma:anne::KK200::KK60:
Yemin ederim içime oturmuştu eşime diyorum ay sen ye ben yemeyeyim ama eline bakıyorum limonu sıkmasına yeşillik koymasına :D dayanamadı ye hadi bişey olmaz dedi aslında ama :D

Ya hahahahah ördek yaaaa

Hahahahahhaa

Bi de 10 satır açıklama yazmış lahmacun için :KK70:

Kıyamam ya hahahahahah

Kim dedi uygun gğn erken saat 1 küçük lahmacuna yasak diye ya hahahah
Nasıl korkuyosam sopandan :D ay bilsem böyle olacağını vicdan azabıyla değil keyifli keyifli yerdim be yaaaa :D

Sütü mümkünse kes canım.biogaia diye probiyotik var insan kullanabilirsin.kakasi çok sertse mutlaka duphalac vb.barsak düzenleyici kullan.
Duphalac bağımlılık yapmaz.cocuklar için uygun.ama sıkıntı giderir sadece.sebebe yönelik de bir şey yapmak lazım.
Sebep genelde süt olabiliyor.
Ay evet ya beni ve çocukları süt kabız yapıyor

Ay evet ya beni ve çocukları süt kabız yapıyor
Kiminide ishal yapar.
Bi ara kv bizde kaldı.benim.kucuk sürekli kabız oluyordu.asm eve yakındı öğle arası gider çorba yapardım.aksam gelirdim çorba icirilmemis.tok tutmazmis. Beni ve çocukları da süt ürünleri kabız yapıyor.cocuga sürekli kuymak yedirmiş.doktor olmama rağmen kv ye o yüzden kabız olduğunu kabul ettiremedim.cocugum ne çekti.artik bi profa götürdük inek eti de dahil tüm ürünlerini kestirdi.

Kiminide ishal yapar.
Bi ara kv bizde kaldı.benim.kucuk sürekli kabız oluyordu.asm eve yakındı öğle arası gider çorba yapardım.aksam gelirdim çorba icirilmemis.tok tutmazmis. Beni ve çocukları da süt ürünleri kabız yapıyor.cocuga sürekli kuymak yedirmiş.doktor olmama rağmen kv ye o yüzden kabız olduğunu kabul ettiremedim.cocugum ne çekti.artik bi profa götürdük inek eti de dahil tüm ürünlerini kestirdi.
Çok zor kabızlık, çocuklarda ayrı bir zor

Kiminide ishal yapar.
Çok zor şimdi birde korkuyor yapamıyorum diye altına azar azar kaçırıyor durmadan tam.siyirmalik oldu evde ki halimiz

Tam lahmacun yiyordum o aralarda sanıırm:KK70:

Yemin ederim içime oturmuştu eşime diyorum ay sen ye ben yemeyeyim ama eline bakıyorum limonu sıkmasına yeşillik koymasına :KK70: dayanamadı ye hadi bişey olmaz dedi aslında ama :KK70:

Nasıl korkuyosam sopandan :KK70: ay bilsem böyle olacağını vicdan azabıyla değil keyifli keyifli yerdim be yaaaa :KK70:
İcimemi doğdu diyeyim ama az yemissin kolasiz olur mu be lahmacun çık çık hiic damak zevkide yok sende

Bu konu çok sık karşılaşılıyor.cocuklar çok hassas.insallah kolay atlatirsiniz.
İnşallah canım ya bugüne kadar başıma gelmeyince ne oluyoruz dedim ne yapacagimi bilemedim valla zeytinyaği ile cozduk 3 gün önce 3 gündür yine yapmıyor bunu alışkanlık haline de getirdi kendini kasıyor sıkıyor yapmamak icin

Back
X