Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kaptan seni daha gruplara almamışki ama şöyle günlük sporunu yapıyosun sonra hangi takımdaysan onun spor kaptanını etiketliyosun,her grup kendi içerisinde yarışıyor, grup içerisinde o hafta 1. olan,bir üst puanlı gruba geçmeye hak kazanıyor
sen sadece günlük sporunu yap etiketini yap gerisini bize bırak
anladım canım kıskandım şimdi:63:

-1,8 demek hıh nedir sanki sanki verememde :63::63: ne yemisim sanki 2 tane tost biraz kuruyemis :63::63:

Ben sevgi gosteriyorum bi kere:63:

Istemiyorum nane limon falan :63::63::63:

Dil cikarmaktan agzim kurudu :63:
bugün de mi 2 tost yedin :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

bugün mü o yoksa eskisi olan mı :sinirli::sinirli:

745466_od845.webp

çıkar çıkar dilini kanla ıslatıcam ben onu bu çiviliyle:sinirli:

Cok pis gaza geldim Türkan
Acayip hirslandim geçeceğim senii :-) :-)
Buyur burdan yakk
nefs senin hırslanıp geçemeceğin birini tanımıyorum bebeğim
@masumm @ErSeSi Antepia27 Antepia27 @60kiloyum @nar_cicegim @Stepbystephappiness Çıtırlar birlikteyiz sporlar kapışacak ben hııttt cardio yapmaya da başladım hadi baaaalım :deli::halay:
sen ne ara hiit e başladın nil :skandal:
çok kıskandım şuanda ben:skandal:
keşke benim olsa hiit ler:skandal:
:KK12::KK12::KK12:

biz niye yokuz ama
ben oluşturdum grupları var olan spor gruplarından.. haftasonu da epey duyurdum katılmak isteyen var mı ekstra diye sporuna güvenen?????? yazmadın bir şey canım çünkü yoktun.
2018 senesi yeter insallah :)) @MiuLego da Ausencia Ausencia gibi sac bas yolup kacmazsa tabi :110:
ne yolacam ki saç baş..

illa yolacaksam seninkini yolarım evet :rapci:
Selam bacılarım.,bu hafta kafama göre takılacaktım vücut alışmış diyete..daha kahvaltı bile yapmadım :cool:
işte bu beee ne o öyle kafama göre takılcamlar falan filan inter milan :KK70:

Olsun az daha bekle canım bi test yapar öyle icersin bitki çayını :KK66: :KK66:
Aynen öyle yapacağım kuzum sağol biraz ağrılarım yine var üşütmediysem geliyordur :KK53:
kıyma kendine bonus sen bize lazımsın
daha seni çıtır yapacağuduk :KK9:

benim gruplarda değil ki,kaptana söyliyeylim
kapatnım @MiuLego sevgili8284 sevgili8284 spor takımlarında değil oda katılmak istiyor,sen uygun bir takıma koyarmısın?
Tamam kuzucum:KK68:
Bi pcos hastasi olarak reglimin gecikmesinden 13. Gun ogrendim hamile olduğumu 8. Gunu yapmistim negatifti 13. Gun pozitifti... bende adet olamıyorum diye iciyordum sogan suyunu cikiyordum yuruyus bandinin ustune :KK66:) bayram için dolap sildim ev temizledim ve bi bayram sabahi pozitifti :KK66:))ayy nasıl duygulandim o gun esim bayram namazina gitti bende namaz kıldım dua ettim yattim sonra biri beni durttu sanki kalk test yap diye kalktim yaptim pozitifff esim geldiii kapida ben hamileyim dedimmm hadii beeee dedi :KK70::KK70: testi gosterdim ayyy sarildik aglastik :KK61:
Sen anlattın ben duygulandım kuzum:cry:Rabbim sağlıcak versin:nazar:Ne güzel bir günde öğrenmişsiniz büyük sürpriz yapmış size :KK200:Hastalığımdan dolayı bende hiç yormuyorum bir de yumurtlama döneminde genelde hamile kalındığı için zor ihtimal gözüyle bakıyorum ama Rabbim tabi bilir :KK60: Normalde henüz düşünmüyoruz ama hamile çıkmayınca içimizde bir tuhaf oluyor ruhen hazırız kafa olarak değiliz herhalde :KK70:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yani bu demek oluyor ki cumaya kadar 4 günde 1.8 eksiye düşmen lazım

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

çok zevk alıyorum şuanda harikaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:spor yap:KK62:

geçmiş olsun bonusum aman dikkat et kendine kuzum hastalık kapınca geçmiyor da bir türlü. Nae limon kaynatam mı sana :KK19:

yakınımda da değil:KK34:kimseye furmadım bile daha :KK34:

sevmeyi unuttular pazartesi yoğunluğundan galiba sadece:cry:

maşallah de banu hart hurt poponu kaşı bişey yap 100 tl bizim olacaaak :21:

inme değildir o gelen spor yapma isteğidir bonusum. cumadan hedef belliydi bebeeem hafta sonu yerken inme geleydi de artı çıkmayaydın.

ellerine sağlık kuzum

ellerine sağlık oh misss

:KK33:bakıyım
du bidaha bakıyım:KK33:
olmadı bidaha bakıyım:KK33:

bonus bana sevgi mi gösteriyor?

kim oynadı ulan bonusun ayarlarıyla:KK62:

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

sen adın gibi ne dadlısın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK74:
:KK200::KK200:
ben 15 gün geçiktikten sonra gördüm kanda
15 gün boyunca 2-3 günde bir hamilelik testi yaptılar doktorlar ben istemediğim halde ama hiç bir şey çıkmadı 15.gün troit değerlerime bakan doktor da istedi hamilelik testi yeni yaptırdım bir şey yok dedim:ukala:
olsun ben işimi garantiye alayım dedi :kahve:
iyi ki de almış 4 haftalık mış paşam :KK71:
antibiyotik aldığım için çıkmamış hamilelik :KK8::KK57::KK70:

Maşallah geç nazlanarak göstermiş kendini paşa :nazar:Ne kadar şimdi :KK200: Hasta olacak gibi belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor ama gelen giden yok 1 hafta daha bekleyeyim bakalım olmadı yine test yaparım gelmezse olmazsa kan yaparım ya da hastalığım ilerlemiştir diyip yine kürlere başlarım :kahve:

26. TUR / İKİNCİ HAFTA

1. TAKIM

540. Etap => %0,009 => 1. NOTA
541.Etap => %0.220 => 2.NOTA SARI KART

2. TAKIM
540.Etap => %0.284 => 1.NOTA

3. TAKIM

BAŞARILI :nazar:

4. TAKIM

5. TAKIM

6. TAKIM

540.Etap => %0.111 => 1.NOTA

7. TAKIM

8. TAKIM
541.Etap =>- %0.225 => 1.NOTA

9. TAKIM

12. TAKIM

13. TAKIM

541.Etap => %0.016 => 1.NOTA

14. TAKIM

cınım nazar boncuğumuz var hiç öpmeyelim:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tünaydınlar her birinize .... geçmişe bakmadım da şu çivili sopayı görünce .... dedim Bonus Bonus yine artı ... @MiuLego tatlı tatlı kızıyor ...kendini sinirli sanıyor ama bal bal :KK49::KK49:

bende gece hiç uyumadım ... pek kusmalar geldi gece gece ... bi ateş ...yanıyorummmmmmm :halay:
anaammm

geçmiş olsun anam benim.. kıyamam.. hemen geçsin hele nohutun yaptıklarına bak boyu ne yaptığı ne yaaa:emir_bebek::KK74:

Benimmm bide:anneadayı: Ausencia Ausencia vardi o nerdekiiiii :KK200:

:KK200::KK200::KK200::KK200:

ay şimdi nehirin alıntıda gördüm senin hikayeyi ...
ağladım beee .. bak hassas kadın oldum ben .. sabahta siyah pantalona ağladım .. bugün 3 kez güldürmelisin beni :deli:

ve bi de anladığım nehirnil111 nehirnil111 balımın reglsi gecikmiş ... hadi inşallah ya :KK200:

sen ne ara hiit e başladın nil :skandal:
çok kıskandım şuanda ben:skandal:
keşke benim olsa hiit ler:skandal:
Sen Nili ne sandın :cool:Şuan 20 dakika falan yapıyorum ama çoğaltacağım:sampiyon::KK70:
nehirnil111 nehirnil111 kuzum bendede

Ahu060812 Ahu060812 nun; cuma günü 265 puanı
@eflalim in; cuma 80 puan, cumartesi 180, pazar 90 puanı
Antepia27 Antepia27 nın; cuma 172,5 puanı
Nevreste Nevreste nin; cuma 210 puan, cumartesi 120 puan, pazar 150 puanı

vardı sen yine teyit edersin,bendekiler bunlar

Teşekkürler ballı çörekim :KK60:

:KK200::KK200::KK200::KK200:

ay şimdi nehirin alıntıda gördüm senin hikayeyi ...
ağladım beee .. bak hassas kadın oldum ben .. sabahta siyah pantalona ağladım .. bugün 3 kez güldürmelisin beni :deli:

ve bi de anladığım nehirnil111 nehirnil111 balımın reglsi gecikmiş ... hadi inşallah ya :KK200:
Bir yandan bekleyen bir yandan zaman var diyen bir Nil :deli: Hayırlı zamanda inşallah diyeyim kaptanım hamilelerin de duası kabul olur yalnız :KK70::KK200:

Back
X