Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hem de nasılll
yarın da gelse güzel olur
çarşambaya bile razıyım
perşembeye kalmasın halamız yeter

o da neymiş eceye göz dağı mı verecek iki ev işi beee:rolleyes:

bana mı diyonnnn
bana mııııııııııııııııııı
ip üstadı miu ya :rolleyes:

noldu kuzuşum beline senin:KK60:

Allahtan hayırlısını isteyip dua etmek en güzeli nevom aynen..

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:neden olmasın ki:confused:
Öyle canım;)

6 kasım menüsü

Kahvaltı : Brokoli çorbası

Öğlen : Meyveli çıtır yulaf ezmesi

Ara: Brokoli çorbası, bir kepekli etimek

Akşam : Brokoli çorbası

Su : 1.5 litre, 1.5 litre iksir
Spor: 45 dk leslie, 250 ip : 135+50= 185 puan begum75 begum75

@MiuLego
@Whiteblacklife
brokoli detoksu olmuş eflal bu
He dedi.
Oglen 2de yedim yukardakileri daha da bisey yemem daha ful su icerim ful spor ahanda kalktim ip atlamaya ...
tamam:110:
Sorma harika bir sendro yaşıyorum şuanda :confused:

Eki Görüntüle 2064101
hııı çokkkk
bayılıyorum buna ya :D
Aynn şu an aynı durumdayım :KK70:
kalk spora:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Aaa deniyeyim canim nasil yapiyirsun ne kadar atiyorsun zencefil toz mu ?ne kadae surede demliyorsun ???

tazesini aldım ada,hani patates gibi olandan,onu büyük kupanın içine bıçakla kağıt gibi ince doğruyorum,sen rendeliyebilirsin,sonra üzerine sıcak su döküyorum,birazda damak tadıma göre limon sıkıyorum,üzerine çay tabağı kapatıp 5 dk sonra yudumluyorum:eğlence:

iş çıkışına kadar aynı bardağa su doldurup doldurup içiyorum,en son da zencefilleri yiyiyorum :kk77:

Sorma harika bir sendro yaşıyorum şuanda :confused:

Eki Görüntüle 2064101
ayy kıyamam sana minnoş yaaa:KK19:
sendromun bile çok tatlış :KK60:

upload_2017-11-6_16-3-20.webp

tazesini aldım ada,hani patates gibi olandan,onu büyük kupanın içine bıçakla kağıt gibi ince doğruyorum,sen rendeliyebilirsin,sonra üzerine sıcak su döküyorum,birazda damak tadıma göre limon sıkıyorum,üzerine çay tabağı kapatıp 5 dk sonra yudumluyorum:eğlence:

iş çıkışına kadar aynı bardağa su doldurup doldurup içiyorum,en son da zencefilleri yiyiyorum :kk77:

ay süper ya bende yapsam aslındaaa

Back
X