Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Doğum günün kutlu olsun ablacım. Sevdiklerinle beraber sağlıklı mutlu, huzurlu nice yaşlar gör inşallah:KK200::KK200:

:KK42:keşke benim de doğum günüm olsaydı

Daydream- Daydream- Hülya doğum günün kutlu olsun.
Rabbim sevdiklerinle beraber nice mutlu sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip eylesin...
:KK36::KK36::KK36::KK36:

Sağolun Can'larım..kız miu senin doğumgünün ne Zaman..yaz not alaşım..Alimallah unutursak mahvedersin bizi :))

çok alakasız bir şey sorucam
domeestos mu ? ace mi kullanıyorsunuz?
Domestos kullanıyorum hep..

Ausencia Ausencia minicik nohut kocaaa ausa kök söktürüyor yani :))

Sağolun Can'larım..kız miu senin doğumgünün ne Zaman..yaz not alaşım..Alimallah unutursak mahvedersin bizi :))

Hülyammmm doğum günün mü ?

Doğru anladım inşallah ... Hayırlı huzurlu yaşların olsun canım :KK200::KK200:

Sorma ... ya nohutta bi cengaverlik var ya aus artık tırt :KK70:

Bugün menü

Sabah 3 yk yulaf 10 badem 1 elma 1 bardak süt

Öğle 4 yk haşlanmış yeşil mercimek eklenmiş salata

Ara 1 cay bardağı kefir 3 yer fıstığı

Akşam brokolili 1 yumurtalı omlet 4 yk yoğurt

Ara limonlu tarçın kabuklu çay

Spor 1000 ip felaket başım agriyor başka spor yapamam herhalde bi de ben 500 atlıyorum 10 dk da yani bu 20 dk sürdü

@MiuLego kocalarla ilgili mesajını okudum da canım seni çok seviyoruz zaten ama kocamı kimseye değişmem ben ya hep destek olmuştur bana sagolsun

Bugün menü

Sabah 3 yk yulaf 10 badem 1 elma 1 bardak süt

Öğle 4 yk haşlanmış yeşil mercimek eklenmiş salata

Ara 1 cay bardağı kefir 3 yer fıstığı

Akşam brokolili 1 yumurtalı omlet 4 yk yoğurt

Ara limonlu tarçın kabuklu çay

Spor 1000 ip felaket başım agriyor başka spor yapamam herhalde bi de ben 500 atlıyorum 10 dk da yani bu 20 dk sürdü

@MiuLego kocalarla ilgili mesajını okudum da canım seni çok seviyoruz zaten ama kocamı kimseye değişmem ben ya hep destek olmuştur bana sagolsun
Demek kocan.. hmm. Ok. Menün de berbatmış o zaman. Kocan desin harika menü diye o zaman:110:
Aaaa ne ağlıyorsun hemen ...

Tabii ki eşimi seveceğim ... beni el üstünde tutan anasını seveceğim desene ..hemen bir teslimiyet :confused:
:KK67:Git de uyusana ne aklını çeliyorsun yavrucağın ausum ha hamişim :KK4:ha ausum:KK4:

Musmustlu harika yaşların olsun canım yeni yaşın sana gönlünden geçen tüm guzellikleri getirsin

B44B083F-2644-4B1B-9021-556051170224.webp

Back
X