Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hhaaahaha aklima ne geldi biz medinedeyken (ay bunu demek bile güzelmiş özlemişim) ramazanda mescidin bahcesinde sofralar kurulurdu herkes geleni buyur ederdi yemek yenipte namaz kılınınca cay sofralari kurulurdu bende arap kahvesini pek severim kahve dedimse bildigin kahve ve 8,9cesit baharat karisimi hemen hemen sofraya gider hacı kahve fi derdim yani.herkes derdi beraber oturur içerdik
deynepte diyebilir neden olmasın
Ama şöyle bir ayrıntı var orda birine bunu sormak onu onore etmek oluyor:)
:))
burda da istersen hemen buyur ederlerde ... istenmiyor işte ...

Bugünkü menüm
Sabah uyanınca
Ödem atıcı karışım
Kahvaltı (annemde)
3 kaşık melemen
1 k.k peynir
Salatalık çay
Yarım tam tahıllı simit
Ara 1 kahve 1 ceviz soda
Öglen
Yağsız 1 karnı yarık
1 kase yogurt
Ara (annemde)
3- 4 elma kursu çay
Evde 1 mandalin
Akşam (evde)
Yogurtlu karnıbahar
Araladada ödem atıcı karışımdan içtim.

Arkadaslarla disardayim yanimda hamburgerler pizzalar patateslerbtatlilar yeniyorrrrr...

Menumu vereyim ben de

Sabah 12.00
Tost
8 zeytin
Salatalik

Ara 14.00
1 salkım üzüm

Aksam 17.00
Kofteli salata

Su 2yi gecer

Spor gündüz biseyler yaptim aksama da yaparim

Arkadaslarla disardayim yanimda hamburgerler pizzalar patateslerbtatlilar yeniyorrrrr...

Menumu vereyim ben de

Sabah 12.00
Tost
8 zeytin
Salatalik

Ara 14.00
1 salkım üzüm

Aksam 17.00
Kofteli salata

Su 2yi gecer

Spor gündüz biseyler yaptim aksama da yaparim
Afiyet olsun canım Ayy başkası yiyince bakmak zor oluyor :( keşke yiyipte kilo aayanlardsn olsaydım diyorum hep ama.....

bazen İzmir'de değil de dağ başında yaşadığımı düşünüyorum yine internetim de günlerdir sorun var şükür ki bugün gelip yaptılar ve benim internetimde sorun varken ben telefondan da gelemiyorum kaptan @MiuLego ne hikmetse telefondan açılmıyor site :( Neyse bari gelmişken bi menü yazayım şuracığa

Kahvaltı-09.00

1/2 gevrek
1 kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı kadar kahvaltılık sos

Öğle Yemeği-12.00

1 yemek kaşığı kadar sebze graten
salata-yoğurt

Ara-15.30

1 orta boy armut

Akşam-17.10

1.5 porsiyon kadar haşlanmış yoğurtlu karnabahar
4 tane diyet biskivü (bu tadı tuzu olmayanlardan hani tatlı olanları değil yani bunu aslında yemicektim ama karnabahar çok geldi birden midem bulandı midemi bastırsın diye yedim)

Şu an şunların yanında oturuyorum

Eklentiler

• 20171107_175405-1.webp
    20171107_175405-1.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 41
kv dem yıllarca yaptı bunu bana,eşimle tek ortak tatil günümüz çalışma gününe denk gelen resmi tatillerdi,her tatilde gelirdi,yıllar sonra içimdeki birikmişlikler bi patladı,olay büyüdüde büyüdü,kaynım eltimde işin içine girdi,kavgalar gürültüler küslükler kırgınlıklar ......

şimdi herkes birbiriyle konuşuyo ama mesafeli,aman öylede olsun zaten,kv eskisi kadar sık olmasada gelir ama haala tek ortak tatil günümüz pazar gelmemeyi akıl edemiyor,artık usandımda bişey demiyorum
Bazilarina kotu olmak gerekiyor gercekten.

Back
X