Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim de hosuma giderdiiii

Yookk ikimiz de sevmeyiz antikaa:deli:

Himm o da guzel olabilirrrr... bi arastirayim
Eşinde sana ayraç alsın :KK66: nasıl duyursak ki enişteye :deli: sen ay hayatım ne hoş diye göstersen alma ihtimali kaç :KK64:

Son düzenleme:
Benim deeee:rolleyes::rolleyes:
Kaç gündür ayvalar da reçel olmak için bekliyor,kendim yemeyeceğim için yamak ta içimden gelmiyor :63:
Ayy deynepnaz bende öyleydim bir baktım çocuklara börek çörek pasta hiç bir şey yapmaz olmuşum :rolleyes: bu hafta acısını çıkarıcam yavrulara

Son düzenleme:
Iste bundan:KK200:

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-09-10-49-58.webp
    Screenshot_2017-11-09-10-49-58.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 33
Eltimi aradım sabah. Çok ağrısı olmuş. Bana sormuştu sezeryan nasıl diye ama korkutmak istemedim. Rahat merak etme dedim napıyım. Diyor normal doğum ne güzelmiş. Zor valla Allah yardımcısı olsun.
Hayırlı olsun canım eltinin bebeği. Ben de sezaryen oldum.O kadar rahattim ki ilk gün ayağa kalktim 2.gün tuvalete fln kendim gidip isimi gorebiliyodum.Eve gelenler sen nasil ameliyatlisin niye yatakta degilsin diyodu.Normal doğum yapsam bubkadsr rahat olmazdim heralde.Kisiye göre bünyeye göre belki ameliyati yapan anestezi ekibi ve doktora göre bile degisiyor bu durumlar.Bebek sağlıklı olsun da nasıl doğarsa dogsun.

Şimdi 2 şey sormak istiyorum kızlar. Geçmişi biraz okudum da bu vicdan nedir bir de evde nasıl ip atliyorsunuz gürültü olmuyor mu
Arkadaslar cevap vermis zaten.vicdan bi corba detoks amacli ama sen yapma.İp de ses olabiliyo tabi.Ben komsum gunduz isteyken atliyorum firsat bulunca.Ama oglum 7 aylikken atladigimda sezaryen yerlerim agrimisti.Bi de ne kadar agirsan o kadar zor ve sakatlanma ihtimali var biraz kilo verince baslayabilirsin
Bir de ben hala adet olamadım 7 aydır doktora da gittim ama 1yili bile geçebilir dedi bildiginiz yöntem var mı bitkisel sistem ben çünkü az önce corekotu okudum mesela
Doktorun dediği gibi normal.ben olsam özellikle biseyler yapmazdim dogum sonrasi.
Ben cok severim ama o yapmaz bi de minnos dagitir her yere
Sen ne güzel minnos diyon öyle yaaa kocana :D :D

Back
X