- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sansima icinde de 35 kuruş varKapatılan hesaba giremez şimdi ara musaitse kartida internet bankacılığı kapat canım ama eşine de kartı kapattim de kır gözünün önünde olmadı su dök metal.kismina bi şekilde yani
Amin kuzum insallah ❤❤❤❤❤❤Kuzum inşallah sıkıntısız atlatirsin bu durumu...
![]()
Peynir de protein balım domates varsa yumurtası melemen beyaz peynirli domatesli tost daha sayiyim balım kabak kavurmaAyyyy bugün yumurta bitmişti almayı unuttum sabh ne yixem şimdi yaaa offff![]()
Kuzum kaybettim diye kapatririrsan içinde ne meblağ olursa olsun kapatmak zorundalarSansima icinde de 35 kuruş varayagimda kötü,yarin bi sekilde çıkmaya caliscam kapattirip gelcem artık şubeden.cok sagol vaytim cok yardimci olsun Allah razi olsun
Ne demek balım yaSansima icinde de 35 kuruş varayagimda kötü,yarin bi sekilde çıkmaya caliscam kapattirip gelcem artık şubeden.cok sagol vaytim cok yardimci olsun Allah razi olsun
Ay cok iyiymis o zaman cok sagol canim vaytim benim :**❤❤❤❤Kuzum kaybettim diye kapatririrsan içinde ne meblağ olursa olsun kapatmak zorundalar
Bende aynı şeyi düşünüyorum unuttum eşim e söylemeyiAyyyy bugün yumurta bitmişti almayı unuttum sabh ne yixem şimdi yaaa offff![]()
Ben çok iyi anladım seni. Bu yüzden imkansız aşklar en güzelidir misalYok anam ölmüyor ölmüyor
Ama ben bisiy fark ettim
Misal sevdiğim bir yiyecek prft..... Diyelim diyette onu yediğimde güzel gelmiyor , uzaktan uzağa aşk yaşayınca daha bı güzel geliyor ulaşamayınca
,Umarım anlatabildim demek istedigimi![]()
Çocuklarla uģraşmadan içemedimben yeşil çay içiyorumgöndereyim sana da
yeni gördüm. şifreli yazmışsın
afiyet olsun canım. malatya peyniri beyaz teneke peyniri mi?
Gönüllü olan olmadıHem de künefeeeee
Yapan bana da yapsın la
Düzensizlikte sabit olması çok iyi donnacım
Cumaya eksiyle gelirsin![]()
Kizlaaaarrr size hemen bir soru sormak istiyorum kesin olarak bilen varsa cevaplayabilirse cok sevinirim.cok tesekkur ederim canim takimim ❤❤
Simdi iptal edilen bir hesap kartinin,internet bankacılığından dökümü incelenebilir mi? Ve musteri hizmetleri hesap kartı iptal edebilir mi?direk şubeye mi gitmek gerekiyor yoksa iptal etmek için?
Günaydın
Allahım üzerimize doğan bu güneşe şükkürler olsunnherkese haýırlı mutlu bir hafta olsun
![]()
Ben de sinir oluyorum bu konuyaGünaydınnnn aydın efserim
güneş yokzifiri karanlık
hangi akla hizmet alınmıyor saatler bilmiyorum çok aptalca ya![]()