Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kapatılan hesaba giremez şimdi ara musaitse kartida internet bankacılığı kapat canım ama eşine de kartı kapattim de kır gözünün önünde olmadı su dök metal.kismina bi şekilde yani
Sansima icinde de 35 kuruş var :( ayagimda kötü,yarin bi sekilde çıkmaya caliscam kapattirip gelcem artık şubeden.cok sagol vaytim cok yardimci olsun Allah razi olsun

Sansima icinde de 35 kuruş var :KK43: ayagimda kötü,yarin bi sekilde çıkmaya caliscam kapattirip gelcem artık şubeden.cok sagol vaytim cok yardimci olsun Allah razi olsun
Kuzum kaybettim diye kapatririrsan içinde ne meblağ olursa olsun kapatmak zorundalar

Bir egzorcıst filmi daha bitti :D herif filmin başında horlamaya başladı gene ben tek başıma izledim, utanmadan bi de film izleyek diyo her seferinde, sanki sonunu izleyebiliyomuş gibi :D erken acıktım bu sefer, koca bardak ayran içtim. suyu da 3 litreye yakın içtim, film izlerkene de yattığım yerde bisiklet çevirdim bi de çeyrek mekik 100 tane (farenin sidiği denize fayda derdi teyzem) Ay çenem düştü gece gece:ukala::ukala:

@MiuLego

Karın hareketlerine veya karın antrenmanına başlamadan 2 saat önce en son yemeği yiyin. Eğer tok karnına yaparsanız yemek dolayısıyla zaten kalbiniz idenize kan pompaladığı için , kalpte ritm artışı olabilir. Buda antrenman sırasında size sıkıntı verir , hatta kalp krizine neden olabilir.

Antrenmana aç karnına gelin.Karın çalıştığınızda karın bölgesini sıcak tutacak bir kıyafet giyer veya kuşak sararsanız , karın bölgesindeki yağların daha çabuk yakıldığını , hatta bu bölgedeki yağları hiç eritemeyenlerin bile zayıfladığını görürsünüz.

Yok anam ölmüyor ölmüyor

Ama ben bisiy fark ettim
Misal sevdiğim bir yiyecek prft..... Diyelim diyette onu yediğimde güzel gelmiyor , uzaktan uzağa aşk yaşayınca daha bı güzel geliyor ulaşamayınca

,Umarım anlatabildim demek istedigimi:deli:
Ben çok iyi anladım seni. Bu yüzden imkansız aşklar en güzelidir misal :deli:

Kizlaaaarrr size hemen bir soru sormak istiyorum kesin olarak bilen varsa cevaplayabilirse cok sevinirim.cok tesekkur ederim canim takimim ❤❤

Simdi iptal edilen bir hesap kartinin,internet bankacılığından dökümü incelenebilir mi? Ve musteri hizmetleri hesap kartı iptal edebilir mi?direk şubeye mi gitmek gerekiyor yoksa iptal etmek için?

butun işlemleri yapabilirsin cnm telefon bankacılığı ile ve dökümü internet ten takip edersin

Back
X