- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Sagoll canimin içi bideneeeeeemmmYoksa sevindim kuzummmm:)
İnşallah hayırlı olan olur pazar günü senin için emi
Bu belirtiyi bana mı soruyon coco![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagoll canimin içi bideneeeeeemmmYoksa sevindim kuzummmm:)
İnşallah hayırlı olan olur pazar günü senin için emi
Bu belirtiyi bana mı soruyon coco![]()
Kizlarrrr incir uyutmasi yaptim şimdi yiyorum enfessss bayildim yahuu
Sıfır şeker sıfır yağ
Eki Görüntüle 2078642
Okula gitmek için zorla uyandım deynephaftasonundan bilirsin 13:00 den önce uyanmamm
Ama dün gece geç uyudum çok etkisi var![]()
Yaa bi de kendime anlatabilsem değil her gün saat başı tepesindeyimhatice hergün tartılmasan mı acep
HahahahahhaSagoll canimin içi bideneeeeeemmmne bilim kuzum sana herseyi soruyoruz ya hani,cok ta guzel moral veriyon ya canımız sıkkın oldugunda,sanki herseyi bilecekmissin gibi geliyo bunu da bilir diye düşünüyor insan
![]()
![]()
Sagoll canimin içi bideneeeeeemmmne bilim kuzum sana herseyi soruyoruz ya hani,cok ta guzel moral veriyon ya canımız sıkkın oldugunda,sanki herseyi bilecekmissin gibi geliyo bunu da bilir diye düşünüyor insan
![]()
![]()
Sanki zorla tuttuk seniardarda mesaj yazan benmiydim
Günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
@MiuLego benim de tartı indi 55.8' e hadi bakalım![]()
@Ahu060812 boyle işteemimin onlardada herkes yemiyodur bizde herkesin iskembe yemedigi gibi
Tarif ver kurban olamKizlarrrr incir uyutmasi yaptim şimdi yiyorum enfessss bayildim yahuu
Sıfır şeker sıfır yağ
Eki Görüntüle 2078642
Gece muhabbeti iyiydi bonus nabalkkk
Tamam canim miuşumm benimHahahahahha
Dur düşüneyim hayal edeyim
Gögüşlerimde hassasiyet evet olurdu hamile olsam
Cocom sakince umutlanmadan beklenti içine girmeden (bunlar stres yapar çünkü) Allahın en doğru zamanda en hayırlısını vereceğini unutmadan bekleyelim emi![]()
Yeni bir rekabet listesi dogdu ellerinden @MiuLego dikkate al
Hande sakınnnnnnkızlar bişey sorayım size
şu gıda takviyeleri varya şhake çay zırt pırt
ne düşünüyosunuz onlar hakkında
komsu 4 ayda 26 kilo verdide
ben sazanda aldım
ama kullanmadım
tozlu raflarımdan çıkarsammıki
Evet bonusum yaa ama sanki bu ay farkliymis gibi geliyo insan kendinde bir sürü belirti ariyo bu psikoloji ne kadar degisik bisey :) sanki psikolojikmen basim donuyo,karnim sis gibi duruyo insan kendisini hamile gibi hissediyoCoco normal adet dongusunde de ayni belirtiler olabilir o yuzden temkinli olmak lazim :)
Psikolojik olarak ta belirtileri hissedersin Cocom.İnşallah hamile belirtileridir seninkisiTamam canim miuşumm benimtamam umutlanmiycam.nasilsa yine yoktur ama işte,insan kendinde bir sürü belirti ariyo
hayırlısı neyse o olsun.bu arada saydin den haber var mi kuşum hic gelmiyo artik nasil geciyo hamileligi iyi mi
Diyet değil de şeker orucu yapıyorum. Ama şekersiz olan herşeyi öküzlemesine yiyorum
Sen diyet yaparak mı tartıyı indiriyosun
Ben yiyerek![]()
Çayı ,kahveyi şekersiz içiyorsan kolay olur da ,aksi takdirde zor olur herhaldeDiyet değil de şeker orucu yapıyorum. Ama şekersiz olan herşeyi öküzlemesine yiyorum![]()
3.300 canım şafak bu hafta biraz giderse bakalım kaç kalacak geriye.. 67,600 ile izine ayrılmıştım ...geçen hafta kilom 70,900 idiSenin şafak kaç :))