Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yoksa sevindim kuzummmm:)

İnşallah hayırlı olan olur pazar günü senin için emi:dua:

Bu belirtiyi bana mı soruyon coco:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sagoll canimin içi bideneeeeeemmm :KK74::KK71:ne bilim kuzum sana herseyi soruyoruz ya hani,cok ta guzel moral veriyon ya canımız sıkkın oldugunda,sanki herseyi bilecekmissin gibi geliyo bunu da bilir diye düşünüyor insan :D :deli:

Sagoll canimin içi bideneeeeeemmm :KK74::KK71:ne bilim kuzum sana herseyi soruyoruz ya hani,cok ta guzel moral veriyon ya canımız sıkkın oldugunda,sanki herseyi bilecekmissin gibi geliyo bunu da bilir diye düşünüyor insan :KK70: :deli:
Hahahahahha

Dur düşüneyim hayal edeyim

Gögüşlerimde hassasiyet evet olurdu hamile olsam :D

Cocom sakince umutlanmadan beklenti içine girmeden (bunlar stres yapar çünkü) Allahın en doğru zamanda en hayırlısını vereceğini unutmadan bekleyelim emi:KK60:

Sagoll canimin içi bideneeeeeemmm :KK74::KK71:ne bilim kuzum sana herseyi soruyoruz ya hani,cok ta guzel moral veriyon ya canımız sıkkın oldugunda,sanki herseyi bilecekmissin gibi geliyo bunu da bilir diye düşünüyor insan :KK70: :deli:

Coco normal adet dongusunde de ayni belirtiler olabilir o yuzden temkinli olmak lazim :)

Günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın:halay::halay::halay::halay::halay::halay:
@MiuLego benim de tartı indi 55.8' e hadi bakalım:KK49::KK49::KK49:
:lülülü:

Sen diyet yaparak mı tartıyı indiriyosun:KK45:

Ben yiyerek :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hahahahahha

Dur düşüneyim hayal edeyim

Gögüşlerimde hassasiyet evet olurdu hamile olsam :KK70:

Cocom sakince umutlanmadan beklenti içine girmeden (bunlar stres yapar çünkü) Allahın en doğru zamanda en hayırlısını vereceğini unutmadan bekleyelim emi:KK60:
Tamam canim miuşumm benim :KK19:tamam umutlanmiycam.nasilsa yine yoktur ama işte,insan kendinde bir sürü belirti ariyo:KK48:hayırlısı neyse o olsun.bu arada saydin den haber var mi kuşum hic gelmiyo artik nasil geciyo hamileligi iyi mi

Coco normal adet dongusunde de ayni belirtiler olabilir o yuzden temkinli olmak lazim :)
Evet bonusum yaa ama sanki bu ay farkliymis gibi geliyo insan kendinde bir sürü belirti ariyo bu psikoloji ne kadar degisik bisey :) sanki psikolojikmen basim donuyo,karnim sis gibi duruyo insan kendisini hamile gibi hissediyo:D ama umutlanmak yok evet

Tamam canim miuşumm benim :KK19:tamam umutlanmiycam.nasilsa yine yoktur ama işte,insan kendinde bir sürü belirti ariyo:KK48:hayırlısı neyse o olsun.bu arada saydin den haber var mi kuşum hic gelmiyo artik nasil geciyo hamileligi iyi mi
Psikolojik olarak ta belirtileri hissedersin Cocom.İnşallah hamile belirtileridir seninkisi:dua:Saydının değeri düşmüş,hamile değilmiş:cry:

Back
X