- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Bu arada şunu da bırakayım senin içinGüzel gidiyor canım, cumayi çok merak ediyorumbi de benim saatlere bi bak derim sana
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada şunu da bırakayım senin içinGüzel gidiyor canım, cumayi çok merak ediyorumbi de benim saatlere bi bak derim sana
![]()
1 yasinda.Dogdugundan beri ilk defa cikti atesi telaslandim ben de nornalde 36 oluyo hep.Simdi dustu olcmedim ama belli keyfi de yerine geldi oynuyo icerde.
Whiteblacklife canim tekrar gecmis olsun kuzuna çabucak toparlanir inşallah.
He yaw nasıl bişey o ben de merak ediyorumMasum geçen gün Migrosa gittiğimde wasa alacaktım ,tadını çok merak ettim,sen yazınca havalı duruyor![]()
Canım ben şu anda çalışmıyorum ve çalışmaya başlamadan önce miskinlik yapıyorum, gece 2-3 gibi uyuyorum Yani 18.00 de en son yersem ölürüm gece ikiye kadar sanırım :)
Ama sporlarımı da akşam yapıyorum belki dengeler diye :)
Aynen ben de yeşil çay, normal çayŞu yeşilçayı sevemedim gitti
Sade içemiyorum diye limon dilimi koydum ,çubuk tarçın koydum yine de ı ıh
Keşke yağları kola yaksaydı
Bak şu iç sesime yaaaŞimdi de diyor ki hafta sonu yersen öyle ,şimdi tutuşursun artı çıkmayayım diye diyor.Yeşilçay ne etsin o yemelere diyor
![]()
Ben de ona bagladim kulaklarını fln da kasiyo.gerci oksurugu de cardi doktorumuz bikac gune atesi cikabilir telaslanma ates dusunce keyfi yerine geliyosa sikibti yoktur demisti simdi hatirladim :) 6 tane dis cikardi nasil ciktiklarini anlamadim bile kasiga degince farkettim o yuzden dis son ihtimaldi.günden güne değerleniyorsun fatma ben ne yapayımmmmmmmm
canım yaşını tam da bundan sordum , dişleri ile ilgili ateş olabilir .
Haklı olabilirsin de işte ay son günlerim vs diye miskinlik çok tatlı geliyor ama leptin miydi neydi o zaten çalışmıyor, o çalışırken ben burda takılıyorumCanım bence uykunu düzene sokmaya çalış, bence bu yüzden az gidiyor
Ben de ona bagladim kulaklarını fln da kasiyo.gerci oksurugu de cardi doktorumuz bikac gune atesi cikabilir telaslanma ates dusunce keyfi yerine geliyosa sikibti yoktur demisti simdi hatirladim :) 6 tane dis cikardi nasil ciktiklarini anlamadim bile kasiga degince farkettim o yuzden dis son ihtimaldi.
Evet uyduruk eflal detoksuyeni bi detoks mu
spor şahaneçatı yok mu çatı
![]()
Evet uyduruk eflal detoksuçatı ne ola ki
![]()
İnşallah canım. Bu hafta gözüm yüksekte değil 500 neyime yetmiyor
eflall yine en az 500 gidecek senden istikrar süper canım
![]()
Bugün menu
Sabah 10.00
1.5 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin