Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:KK70::KK70::KK70:bence fatma sizi 99 sonrasına saklıyor :)) şimdi bi hızlı vereyim ..adagillerde de 300-500 giderim diyor

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

fatma biz senle zamanında hiç morti olmadık di mi i:KK53:

mercimek şişirmiyorsa güzel menü coco ..perşembeye malum :KK51:
Yesil mercimek sisirir mi bilmiyom ama insallah sisirmez ablam :( sanki sisirmeyecek bi bakliyat gibi

canım Cocom kuzucum :KK200:hep hayırlısını istedim yine oyle diyorum. Biz istiyoruz elbet gonul ferman dinlemiyor tabi. Rabbimden isteyecegiz, hayirlisi ile isteyecegiz verirse de vermezse de kabulumuz.
Benim yuzum bu kez de gulmedi. Hakkimda hayirlisi.
Insallah Rabbim senin ve isteyen herkesin yuzunu guldursun nasip etsin kuzucum:KK200: Saglicakla kavuş kuzuna canım benim.
Bende sizleri cok seviyorum bitanem :KK200::KK74:
Kurban olurum sana ben:KK74:insallah sende kavusacaksin melegine bitanem benim,rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın aratmasin kimseyi insallah.cansin sen:KK19:

beni bakliyatın her türü booom yapar geçici de olsa ... yapmayanı yapmıyor tabii ...seni de yapmıyordur :dua::dua:
Insallah ablamm:( 1 haftadir tartilmadim yarın i bekliyorum bende,surpriz olcak bana da :D simdi adetim gelecek ya sali günü,ödem olmamıştır insallah:(

Insallah ablamm:KK43: 1 haftadir tartilmadim yarın i bekliyorum bende,surpriz olcak bana da :KK70: simdi adetim gelecek ya sali günü,ödem olmamıştır insallah:KK43:

öyle şüpheler varken illa ki arada bi tartılıyoruz canımcım.... neyin süprizi bu ...ya artılar varsa :rolleyes::rolleyes::rolleyes: salı çarşamba tartılır ... artı çıkarsan kaptanım kaptanımmmmmm artım var ne önerirsin iki gün dersin mesela

Uslu uslu okuyordum ben halbuki,tahrik oldum senden :skandal:
21-png.1318270
21-png.1318270
çok pis tahrik ederim .. baksana şu tipime
21-png.1318270
21-png.1318270

Back
X