Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:mezuniyet kiloları gelmişşş :halay::halay:

şu ana kadar bolca ama temiz mium ;

Sabah 08:00 dürtücü çay :KK53: kuru kayısı ( dün öğrendim bunu Floweroflife Floweroflife dan ) hiiiiiiiiiiç dürtmedi beni .... hala no wc

Kahvaltı 10:30 2 yumurta sahanda yağsız / 1 kk süzme peynir / 1 sivri biber /1.5 dlm kepek ekmek / 3 ceviz içi / 1 tk fıstık ezmesi

sonra da kafeinsiz kahve :KK6::KK6::KK6::KK6:
fındık ezmesi hamile bayanlara çok öneriliyormuş bebeğin gelişimi için birazda fındık ye emiiii :kk77:

@MiuLego menü bildirimi
Saat 7 bir mandalina
Kahvaltı 9.30
Bir muz
3 ceviz
Bir kupa süt bir tatlı kaşığı bal ile
Ara 14.00
3 kuru incir
3 gün kurusu
8-9 adet kuru üzüm
Akşam 17.00
Şimdiden belli ne yiyeceğim
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt

kuzu sırf karbonhidrat olmuş, zayıflamak istiyorsan protein almalısın. meyve 2 porsiyonu geçme, kuru incirin 1 tanesi 1 porsiyon meyve

Canım yazdıklarını okudum benim kocada aynı halti yemişti biliyorsun sin aylarda nerde sevdiğim ne varsa alıp getirmişti ki hayatta huyu değildir market alışveriş benim isimdir sırf kilo verme diyeti yapıyor çünkü böyle güzel oldun ve kiskaniyor diyemiyor kiskaniyorum diye dün akşam tv de belgesel bakıyoruz kızın biri 14 yaşında ayyy dedim bayağı kilosu var ne dedi sen ondan da kiloluydun dedi bana öküz

:KK62:
Kilo bildirimim :halay:

Geçen hafta : 68.5
Bu hafta 66.8
Fark : 1.7
% : 2.48

:KK73:

@Sarayca @MiuLego Ausencia Ausencia
Doğru hesaplamışımdır inşallah :KK73:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Canım eşim her gün alıyor nerdeyse abur cubur. Ev abur cubursuz olmaz bizim. Beni kızdıran bu hafta hep avı dediğim halde gözüme soka soka yemesi alması. Kilo sevmiyor eşim iyi biliyorum. 50 kilo olsam niye oldun demez bana.
Seninki de hem kilo verdin diye söyleniyor hem de daha kiloluydun diyor, iyi ki söyledin haberim yoktu deseydin
Onun derdi çok vermem eflalim kilo vermem değil abartmam yani en azindan öyle açıklıyor esin kilolu ise ve sen yanında fıstık gibi kalıyorsun boz diye yapiyordur

Yediklerim benzer şeyler de uykusuzluk ve stres beni çok etkiliyor sanırım.her gece yüz kere kalkıyorum. Küçüğün dişleri buyugun kaprisleri derken gerildim kaldim farklı şeyler de var da onları yazamıyorum buraya az önceki mesajimi gördün mü bilmiyorum. Ben liste dışına çıkmak istiyorum. @MiuLego haklısın evet böyle anlasmadik ilk baslarda guzel verdim hersey yolundaydi yaparim sandim.buyuk konusmusum demek ki.çok özür dilerim ama hayat istediğimiz planladigimiz gibi gitmiyor malesef. Yanlis anlama asla farkli amacla soylemiyorum da Bak sen bile bu hafta izne ciktin bi tık daha az gelmeye başladı n. Benim hayatım da hep karmaşık bu aralar. Herkesten çok özür dilerim hakkınızı helal edin .
canım hepimiz bu dönemlerden geçiyoruz işte bu yüzden buradayız birlikte atlatabilmek yoksa yaparız diyetimizi evimizde otururuz sıkma canını motivasyonunu düşürme haftaya daha iyi geleceksin :KK15::KK15:

Onun derdi çok vermem eflalim kilo vermem değil abartmam yani en azindan öyle açıklıyor esin kilolu ise ve sen yanında fıstık gibi kalıyorsun boz diye yapiyordur
Eşim kilo ama boyu da uzun 1.80 98 kiloyu en son. Ben fıstık gibi dr değilim yani

Miuuuu miuuuu haksızlık var bende jillian yaptım bu hafta bana çivili sopa Ece ye jillian kıymetli coooooh kıymetli yazmışsın banane banane banada aferin Ahu -100 olmuşsun bunun altında 500 gr giden yağ 400 gr oluşan kas vardır sen hiç kafanı yorma diyecektin demi canom :KK15:

Ay kız bi buluşamadık ki sizide güldürem :işsiz:
Ahu canom iki haftadir yaklasik 2kilo verdim de ondandir:süslü: kiymetlimiz sin:KK37:

hatice901217 hatice901217 kuzum yazdıklarının hepsini tek tek okudum canım işte bu yüzden listeye girmek istediğinizde 40 defa soruluyor sizlere emin misiniz diye.Evet herkesin bir derdi bi sıkıntı var bu hayatta dersiz insan yok sorunsuz hayat yok biliyorum uykusuzluk beni de çok etkiliyor ama liste ayrı liste farklı listede olmak zaman ayırmak demek iki menü bir spor yazıp çıkmak değil devamlı irtibat halinde olmak demek buradaki bütün arkadaşlar senin yol arkadaşın can yoldasin ne neyle yenir ne ne zaman yenmez ben bir kere gormedim sordugunu @MiuLego demedin bir kere miu bana ornek menü ver yada ben hangi sporları yapayım neyi neyle yiyeyim yada kabizim uykusuzum odemim var neyle atabilirim işte ben bunu anlamıyorum.
Ya ben 600 gr verdim diye 1 gün boyu agladigimi biliyorum @MiuLego ve Ausencia Ausencia bile o kadar kızdığı halde bana kendimi yerden yere vurdugumu biliyorum ki bu 50 kilolardaydi olan birsey
Bu kadar vermeye müsait bir kilon varken üstüne emzirme gibi bi avantajını varken oturup nerede hata yaptığını düşünmemek işte sıkıntıları m var diyip kusura bakma arkasına saklanmak olacak iş değil ben zatürree nin eşinden döndüm ve yine de kilo vererek geldim çünkü liste var liste hak var o listede herkesin hakkı oyun değil bu hafta gideyim haftaya cikayim yok öyle bi dünya girdim hakkını vereceksin o listenin

Back
X