Teşekkürler ausumm@Ytmz liste için tebrikler ...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler ausumm@Ytmz liste için tebrikler ...![]()
fındık ezmesi hamile bayanlara çok öneriliyormuş bebeğin gelişimi için birazda fındık ye emiiiimezuniyet kiloları gelmişşş
şu ana kadar bolca ama temiz mium ;
Sabah 08:00 dürtücü çaykuru kayısı ( dün öğrendim bunu
Floweroflife dan ) hiiiiiiiiiiç dürtmedi beni .... hala no wc
Kahvaltı 10:30 2 yumurta sahanda yağsız / 1 kk süzme peynir / 1 sivri biber /1.5 dlm kepek ekmek / 3 ceviz içi / 1 tk fıstık ezmesi
sonra da kafeinsiz kahve![]()
@MiuLego menü bildirimi
Saat 7 bir mandalina
Kahvaltı 9.30
Bir muz
3 ceviz
Bir kupa süt bir tatlı kaşığı bal ile
Ara 14.00
3 kuru incir
3 gün kurusu
8-9 adet kuru üzüm
Akşam 17.00
Şimdiden belli ne yiyeceğim
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Canım yazdıklarını okudum benim kocada aynı halti yemişti biliyorsun sin aylarda nerde sevdiğim ne varsa alıp getirmişti ki hayatta huyu değildir market alışveriş benim isimdir sırf kilo verme diyeti yapıyor çünkü böyle güzel oldun ve kiskaniyor diyemiyor kiskaniyorum diye dün akşam tv de belgesel bakıyoruz kızın biri 14 yaşında ayyy dedim bayağı kilosu var ne dedi sen ondan da kiloluydun dedi bana öküz
Onun derdi çok vermem eflalim kilo vermem değil abartmam yani en azindan öyle açıklıyor esin kilolu ise ve sen yanında fıstık gibi kalıyorsun boz diye yapiyordurCanım eşim her gün alıyor nerdeyse abur cubur. Ev abur cubursuz olmaz bizim. Beni kızdıran bu hafta hep avı dediğim halde gözüme soka soka yemesi alması. Kilo sevmiyor eşim iyi biliyorum. 50 kilo olsam niye oldun demez bana.
Seninki de hem kilo verdin diye söyleniyor hem de daha kiloluydun diyor, iyi ki söyledin haberim yoktu deseydin
Ayyy niye ban yedin yaInşallah olacaksın bırakma yeter canımm ♡♡ hem yaz hep buraya senin maceralı hayatın bana da renk veriyor:)
Kız sen 52 kilo olursan o boyla kibrit çöpü gibi kalirsinSana yetişmeye çalışyıom kuzum az kaldı bekle![]()
canım hepimiz bu dönemlerden geçiyoruz işte bu yüzden buradayız birlikte atlatabilmek yoksa yaparız diyetimizi evimizde otururuz sıkma canını motivasyonunu düşürme haftaya daha iyi geleceksinYediklerim benzer şeyler de uykusuzluk ve stres beni çok etkiliyor sanırım.her gece yüz kere kalkıyorum. Küçüğün dişleri buyugun kaprisleri derken gerildim kaldim farklı şeyler de var da onları yazamıyorum buraya az önceki mesajimi gördün mü bilmiyorum. Ben liste dışına çıkmak istiyorum. @MiuLego haklısın evet böyle anlasmadik ilk baslarda guzel verdim hersey yolundaydi yaparim sandim.buyuk konusmusum demek ki.çok özür dilerim ama hayat istediğimiz planladigimiz gibi gitmiyor malesef. Yanlis anlama asla farkli amacla soylemiyorum da Bak sen bile bu hafta izne ciktin bi tık daha az gelmeye başladı n. Benim hayatım da hep karmaşık bu aralar. Herkesten çok özür dilerim hakkınızı helal edin .
Sağol canımTebrik ederim tatlım
Canım tebrikleri liste için,tamam kaptaniçem
Whuuhuuuuuu Şov zamanııııÖzlediğim megi beeee işte buuuuuuuuuu
Eşim kilo ama boyu da uzun 1.80 98 kiloyu en son. Ben fıstık gibi dr değilim yaniOnun derdi çok vermem eflalim kilo vermem değil abartmam yani en azindan öyle açıklıyor esin kilolu ise ve sen yanında fıstık gibi kalıyorsun boz diye yapiyordur
Sana özel tebrik ausum
Ahu canom iki haftadir yaklasik 2kilo verdim de ondandirMiuuuu miuuuu haksızlık var bende jillian yaptım bu hafta bana çivili sopa Ece ye jillian kıymetli coooooh kıymetli yazmışsın banane banane banada aferin Ahu -100 olmuşsun bunun altında 500 gr giden yağ 400 gr oluşan kas vardır sen hiç kafanı yorma diyecektin demi canom
Ay kız bi buluşamadık ki sizide güldürem![]()