Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gebe kadınsın şimdi doğumun lohusalığın flan uğraşamaz o

ama miu öyle mi bekar dertsiz tasasız:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

miu haldan anlamaz ... ilgi ister ..

yorgunum başım ağrıyor bilmez .... hep dans hep dans ...

aus öyle miiii

anaç ... iş bilir .. fır döner :KK49: sen bilirsin der ...

Bende onceki diyetlerimde cok ictim bagirsak florami bozdu ac karnina dev bi bardakla ictigim icin kansizlik yapti bende icmiyorum biraktim.. acikcasi ben artik hic bitki cayi icmiyorum ...belki arada maydanoz suyu icerim onuda icince tansiyonum cok düşüyor yerimden kalkamiyorum yildizlar görüyorum valla
Ben tek rezene çayı kullanıyorum ada hem.bebus için hem kendim icin

Aynı takımdayız beraber yatalım çamura
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Gel :deli:

14167060-1c74f11bdb0df123e53de0748845c9c2-1493297093-650-5f138dd178-1493706426.webp

vaaaaaay vaaaaaaaay süper gitmişşşş tebrikler tripli kuzum :KK9::KK9::KK9::KK9: amaaaaa tabii ki de saraycam kazandı değil mi bu hafta :KK71:

fıstık yahu önerilen kemik gelişimi için , fındığı cevizi çok yiyorum zaten ..bence ondan kilo alıyorum :confused:

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

hmmm bana özel kutlama
o zaman bu hafta 1-1 olsun sizin yarış :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tebrikler fatma , çok uzun zamandır görmemişsin ne mutlu ne güzel .....:KK73::KK73::KK73:

ama

amasız olmaz ausun mesajları :))) listelerin süperdi o menülere göre bu çok az ... ya az yemek seni duraksatıyor , ya arada kaçaamk oluyor ? hangisi de hele ?

ya inan 100 kiloda bu menülerle en az 1 kilo diyordum şoktayım. 1-1 oldunuz di mi ?

hoş geldin 50 ler :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yakışmış heeee:süslü::süslü::süslü:

sen yaparsın , sana güvenim 100 tam puan :KK37:

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3: gel gel iki göbişli :anneadayı:

benimkileri yemez o :KK53:

sana sopa zaten sopa ... hiç fark yokmuş muş muş muş :sinirli:
Teşekkür ederim ausum :KK37:
Bence de 1-1olmalı aramızda çok az var çünkü :cry: Banane bende 1.yim :mad:
Kabul edin yoksa hep :mad: her gün :mad: her sn :mad:
Ağlar ağlar spor yaparım :KK59:
Sarayca Sarayca taammmı :KK34:

Back