Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hem araştırıp hem dr a sormuştum ... su ile ayrıştırıldığını biliyorum ben o_O
sağlıklı yaşıyoruz (canan karatay taraftarlarının) sayfasında yazıyordu. yanlışım olmasın geçenlerde okudum daha. kafeinli için daha iyi dediler.

Başım hala çok fena bağladım sıkı sıkı. Şok diyetle mahvettim bedenimi. Onun yüzünden başladı ağrım. En etkili ağrı kesiciden iki tane içtim

geçmiş olsun

Ohh süper valla hemi de ceviz bile var :rolleyes: boş ver telepati yaparak anlaşırsınız :KK45: bende konuşmuyorum ama kadın ısrarla soru soruyor :KK70:
Aslında iki gündür Ona da sinirlendim başım ondan da ağrıdı heralde. Benim adıma konuşuyormuş yine o daha çocuk düşünmüyor diye :KK62: uslanmadı, sanane be kadın sanane sen mi bakıyorsun hadsiz! Eşime söylemedim söylesem ne anlamaz.

ona neymiş:KK62: kaynanana anne orda burda arkamdan konuşuyorlarmış çocuk düşünmüyor mu diye, hayır densiz edepsiz insanlar işleri güçleri yok benim kocamla aramda olanları merak ediyor hadsizler. sence ben bu insanlara ne diyeyim hanımlığımı bozmadan de:KK34: eşşek değilse anlar

harika menü buuuuuuuuuuu
afiyet olsun eflalim tertemiz

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

liste için cano

hmmm demek öyle

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:hala falan anlamam ben spor yaparsan etki etmez

az daha konuşursan daha da düşürürüm hedefi:110:

helal beeeeeeeeeeee:rolleyes:

cano listeye beni alman konusunda emin değilim:KK53: ben kalktıktan 2 saat sonra işteyim o tartılma kurallarına uyamam ki:KK42: ayrıca eğer kilo veremezsem kahrolurum takımı aşağıya çektim diye:KK61:

Cuma menüsü
Kahvaltı 12.30
Tereyağında 2yumurta
Bi dilim peynir
7 zeytin
1 minik havuç
Marul

Arada dukan birası

Akşam yemeğinden önce 2tane ceviz

Akşam 19.30
Yarım tabak zeytinyağlı pırasa
5 minik sıkım pattisli bulgur köftesi