Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy korkumdan geçmiş birikmesin diye okuyorum ara ara girip
Ausencia ikinci Dr daha enerji verdi ama bebek kafadır koparan bu MU?
Ne zaman istersen![]()
Ahhhhaaaaaaaaaa ya çok güldüm hhaahhaaaaa
Ya çok iyi bir karar vermişim mortim vallahi acayip işe yaradı şu yazı
Ben de pikini giyecüüüm
Pareo takmicüüüüümmmmm
Bugünü tertemisss missss atlaticüüümmö
O bir ısırığı bile yemem şu yazıdan sonra :)
Yarım kadeh kırmızı şarap içerim kan yapar hem
utanmıycan mı bana yazarken
ben daşşş gibi olduğumda sen hala bıngıl mı kalıcan
ben pikini mi giyip gerine gerine yürürken sen pareo mu takıcan
1 gece yiyip 4 gün dötünden ter akıta akıta artıyı mı silmeye çalışıcan
yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
onlar yerken eline maden suyu ya da çayını alıp sohbet ve kutlamaya eşlik edip eğlenmek için yemek yemeye gerek yok mu dicen
hımmm içkiiçiyorsan eşlik için sanki bi dublecik olur mu? kaptandan bi duble koparabilir miyiz izin iste![]()
Tebrikler kuzumKızlar iyi akşamlar netim yoktu bi şekilde girdim aklım burdaydi hep geç oldu ama bildirim yapiym yine de
Geçen hafta 77.5
Bu hafta 76.7
Fark -800 gr
@MiuLego kaptanım flower bugünkü kutlamada yarım kadeh şarap istiyor, bende pazar günü kızlar buluşması var 1 dublecik fiski içsem olar mı? olar de bizeeeeeeeeeYarım kadeh kırmızı şarap içerim kan yapar hem
![]()
olar dimi ya?@MiuLego kaptanım flower bugünkü kutlamada yarım kadeh şarap istiyor, bende pazar günü kızlar buluşması var 1 dublecik fiski içsem olar mı? olar de bizeeeeeeeee![]()
Kızlar iyi akşamlar netim yoktu bi şekilde girdim aklım burdaydi hep geç oldu ama bildirim yapiym yine de
Geçen hafta 77.5
Bu hafta 76.7
Fark -800 gr
Sağol canım aynn buna da şükürtebrikler canım ... yine güzel gitmiş .
Tebrik ederimKızlar iyi akşamlar netim yoktu bi şekilde girdim aklım burdaydi hep geç oldu ama bildirim yapiym yine de
Geçen hafta 77.5
Bu hafta 76.7
Fark -800 gr
Kocaya sordum üsttekini mi yoksa alttakini mi istersin die.ikisi de olur dedi vee kavga çıkardımEki Görüntüle 2079874 Eki Görüntüle 2079875 Eki Görüntüle 2079875 Eki Görüntüle 2079874 bundaaannn
Buna evlireceğim yaza kadar
hepfit
hepfit
Floweroflife
Kızlar olur.. sadece bir duble.. yanında cıs cos yok.. üstüne booool su içmece var
Afiyet olsun![]()