Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun Eflal maşallah çok güzel kilo vermişsin bence şok diyetlere falan girme hafta da 500 gr gitse bile yeterli senin içinCanım bu gece iyi geçti çok şükür. Yeni acıktım. Tamamen dengesiz beslenme sonucu diye düşünüyorum. Dün güzel beslendim rahat ettim. Sağol sorduğun için![]()
Sağol canım. Bundan sonra öyle yapıcam inşaallah. Sağlık gitti mi geri zor geliyor. Hasta hasta her işi ben yapıyorum yine, düşünen yok.Geçmiş olsun Eflal maşallah çok güzel kilo vermişsin bence şok diyetlere falan girme hafta da 500 gr gitse bile yeterli senin için
Hayırlı sabahlar 7.takım.
Gece iyi geçti çok şükür. Hafif bir dengesizlik var vücudumda. Umarım daha iyiye gider :)
Donmedim eflalim yoldayim bugun. Aksama variriz insallah.Döndün mü canım evine. Annen nasıl?
Evine dönde kutlayalım mezuniyetini![]()
Ne oldu kuzum hayirdir insallahSağlığın kıymetini gidince anlıyoruz adaeski halimi istiyorum bir an önce. Gece yatarken ilacımı içicem artık.
Ayyy nerdesiniz yaa. Hastayım diye anneme de gitmedim bugün hep ev hep ev aaaa ne değişik bir durum benim için
Bende az fena değilim. Eltimle kumpas kurduk, dün ki gruba eltim yazdı ki tabi ben dedimkilo vermenin özel bir sebebi var mı hayırdır diye. Bende üçüncüye hazırlık, iki eltim kız doğurdunuz heveslendirdiniz beni dedim
sırf kv ve görümceler uyuz olsun diye
diğer eltimde üstüne yazmaz mı, elini acele tut , senin bir kızın olsun çok istiyorum. Benimkine arkadaş olsun dedi
kv nin tansiyon 20 ye çıkmıştır kesin
ohhh susmayı öğrensin artık.
Ya daha lohusalığı çıkmayan küçük eltime bile demiş, sütüne güvenme korun diyekadın aile planlama görevlisi gibi
yalnız kendi de uygulasa iyiymiş 7 tane doğurmuş
![]()
Sabahınız ve pazarınız hayrolsun canlar
Eflsl iyi olmana sevindim canım ne diyeti yaptın sen şok mok ?
Ausum babanmı gelmişti ay ben atlamışım gözün aydın
Hande kuzum suiçegimi geçiriyordu hay allah . Geçmiş gitmiş olsun ..
Banum afiyet olsun devetliymişsin.
Efserim , igdem![]()
Gunaydin millet kacamak larımı nasıl söyleyeceğim derken dun geceki sopaları gordum bende gune gitmiş idim De portakalın menusu kadar olmasa da aksam biraz fazla olabilir
 bugün bastan başladık tartı bozdu gene benı ya
![]()
1 haftadır güzel yiyorum aslında ama üşüttüm sanırım Ausum. Mide bulantısı, ateş, halsizlik, ishal ne ararsan varigdedali sende mi hastasın gülüm ?
Midenizi çarşamba pazarı yaptınız tabii
Ye yeme ye yeme .
Neysede geçsin .