Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım bu gece iyi geçti çok şükür. Yeni acıktım. Tamamen dengesiz beslenme sonucu diye düşünüyorum. Dün güzel beslendim rahat ettim. Sağol sorduğun için :KK66:
Geçmiş olsun Eflal maşallah çok güzel kilo vermişsin bence şok diyetlere falan girme hafta da 500 gr gitse bile yeterli senin için

Geçmiş olsun Eflal maşallah çok güzel kilo vermişsin bence şok diyetlere falan girme hafta da 500 gr gitse bile yeterli senin için
Sağol canım. Bundan sonra öyle yapıcam inşaallah. Sağlık gitti mi geri zor geliyor. Hasta hasta her işi ben yapıyorum yine, düşünen yok.

Hayırlı sabahlar 7.takım.
Gece iyi geçti çok şükür. Hafif bir dengesizlik var vücudumda. Umarım daha iyiye gider :)

eflal günaydın cnm
geçmiş olsun dün yazacaktım unuttum
o iki kasik yoğurtlari 1 kase bile yiyebilirsin cnm

şok diyet sonrasi oluyor öyle

Ayyy nerdesiniz yaa. Hastayım diye anneme de gitmedim bugün hep ev hep ev aaaa ne değişik bir durum benim için :KK70:

Bende az fena değilim. Eltimle kumpas kurduk, dün ki gruba eltim yazdı ki tabi ben dedim :p kilo vermenin özel bir sebebi var mı hayırdır diye. Bende üçüncüye hazırlık, iki eltim kız doğurdunuz heveslendirdiniz beni dedim :confused: sırf kv ve görümceler uyuz olsun diye :KK70::KK70:diğer eltimde üstüne yazmaz mı, elini acele tut , senin bir kızın olsun çok istiyorum. Benimkine arkadaş olsun dedi :KK70: kv nin tansiyon 20 ye çıkmıştır kesin :KK70: ohhh susmayı öğrensin artık.
Ya daha lohusalığı çıkmayan küçük eltime bile demiş, sütüne güvenme korun diye :deli: kadın aile planlama görevlisi gibi :KK70: yalnız kendi de uygulasa iyiymiş 7 tane doğurmuş :KK53:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: iyi yapmışsın

Sabahınız ve pazarınız hayrolsun canlar :68:

Eflsl iyi olmana sevindim canım ne diyeti yaptın sen şok mok ?

Ausum babanmı gelmişti ay ben atlamışım gözün aydın ;)

Hande kuzum suiçegimi geçiriyordu hay allah . Geçmiş gitmiş olsun ..

Banum afiyet olsun devetliymişsin :-).

Efserim , igdem :3:

Sabahınız ve pazarınız hayrolsun canlar :KK68:

Eflsl iyi olmana sevindim canım ne diyeti yaptın sen şok mok ?

Ausum babanmı gelmişti ay ben atlamışım gözün aydın :KK66:

Hande kuzum suiçegimi geçiriyordu hay allah . Geçmiş gitmiş olsun ..

Banum afiyet olsun devetliymişsin :-).

Efserim , igdem :KK3:
:KK60:

Günaydınlaaaaaaaaar:KK200:

Kahvaltı faslından önce bi bakayım hele dedim .

nar_cicegim nar_cicegim canımmm annenden ona iyi görerek ayrılmana çok sevindim , yoksa aklın kalacaktı çok . Daha da iyi olsun inşallah .:KK200:

Nare83 Nare83 canımmm şimdi bi gör kv ni ağrı mağrı kalmaz :deli: geçmiş olsun çok .

Nego Nego kuzum dün sana yazacaktım unuttum , yahu ne güzeldi menün dün... o tarz menülere pişman olup kendine Çin işkenkesi uygulama bi daha :KK60:

vorones vorones sana da çok geçmiş olsyn.

aeben aeben gülüm :KK68: evet babamla büyük buluşma oldu nihayet . Bendeydi . Yarın dönüyor.

Gunaydin millet kacamak larımı nasıl söyleyeceğim derken dun geceki sopaları gordum :KK17: bende gune gitmiş idim De portakalın menusu kadar olmasa da aksam biraz fazla olabilir :KK31: bugün bastan başladık tartı bozdu gene benı ya :KK34::KK34:

Portakalın menü efsaneler arasına girdi .
Tartıya tıka kulaklarını makbuşum
.

igdedali igdedali sende mi hastasın gülüm ?
Midenizi çarşamba pazarı yaptınız tabii:KK12:
Ye yeme ye yeme .
Neyse :KK15: de geçsin .
1 haftadır güzel yiyorum aslında ama üşüttüm sanırım Ausum. Mide bulantısı, ateş, halsizlik, ishal ne ararsan var
Öpünce geçti ama:KK200:

Back
X