- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bu saatte anca rüyalarımı izlerim. Hadi iyi seyirler kuzum yarın bakim ama jumanjiye ilki kadar güzel mi diye
Onu ben de izlemeyi dysunuyorum 1. Si çok güzeldi
Hayırlı sabahlar. Biri kahvaltı hazırlasın ya her gün her gün ben hazırlıyorum
Hayır biz gittik
Ya hep ben hep ben eflal iyi oldu biz gittik : halay:
Ay harbi minicik migde var bende ya
millet nasıl yiyor anlamadım ,
bugün gün boyu sadece sıvı alırım sanırım
kv gelir , oğlunun doğum günü kutlamak için
güzel güzel o saatte pörtlek pörtlek izledim tek başıma
oy bal mıymış benim tatlı mortim portim miymiş
izle canım tavsiye ederim
ayyy ben arada kocaya hazırlatıyom ama hayatta uyanmaz onu beklersem aç kalırım, yine kendimiz hazırlayacaz
süpersin ya, eşşeğim diyene semer vuran çok olur demişler masum. lütfen kibar yolla biz gelelim demeye alıştır kendini
ayyyy siz böyle yazınca bi tuhaf geliyor, bizi özel günlerde anneler sıkıştırmaz hiç. onlarla 1 gün öncesi 1 gün sonrası gibi ve onların evinde kutlarız biz
Rüyamda 300 kg luk bi sumo güreşçisini yere serdimsonra yeerinden kalktııı (tam serememişsem demek ki )
Beende bi kaçışşşş hüseyin bolt mübarek
Öyyyle işte
..
2.kez günaydınlar herkese
Ay benim kv örtüleri 1 cm aşağı kayar mazallahhhay doğum gününe razıyım ilk yıllar evlilik yildönümünde pasta alıp gelirlerdi ben şok
Rüyamda 300 kg luk bi sumo güreşçisini yere serdimsonra yeerinden kalktııı (tam serememişsem demek ki )
Beende bi kaçışşşş hüseyin bolt mübarek
Öyyyle işte
..
2.kez günaydınlar herkese
Ay harbi minicik migde var bende ya
millet nasıl yiyor anlamadım ,
bugün gün boyu sadece sıvı alırım sanırım
kv gelir , oğlunun doğum günü kutlamak için
Sabah kargalarla beraber uyanınca :) yemiştim ... eeee tok karna yatma dedikleri bu olsa gerekbornozla açaydın kapıyıbelki ben farklı kutluyorum demi ama allahtan eşim annesini sever ama bu kadar yüz vermez
açlıktan mı tokluktan mı gördün bu rüyayı
Sabah kargalarla beraber uyanınca :) yemiştim ... eeee tok karna yatma dedikleri bu olsa gerek
Hayırlı huzurlu bol banulu :) yaşları olsun eniştenin canım
Ooyy üzülme kuzuuuummmm kiyamam ben sana sekertom benim ben iyiyim arada geliyorlar bana
Hangi parfümü almis banumm adi ne :))Kız bana parfüm almış şuan bütçeyi çok aştı , hemde benim karttan almış saf yaama Hönkürmedim ya adamda sasaçak ne yapsam suç diye orijinal almış birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?