Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu saatte anca rüyalarımı izlerim. Hadi iyi seyirler kuzum yarın bakim ama jumanjiye ilki kadar güzel mi diye

güzel güzel o saatte pörtlek pörtlek izledim tek başıma

oy bal mıymış benim tatlı mortim portim miymiş

Onu ben de izlemeyi dysunuyorum 1. Si çok güzeldi

izle canım tavsiye ederim

Hayırlı sabahlar. Biri kahvaltı hazırlasın ya her gün her gün ben hazırlıyorum

ayyy ben arada kocaya hazırlatıyom ama hayatta uyanmaz onu beklersem aç kalırım, yine kendimiz hazırlayacaz

Hayır biz gittik
Ya hep ben hep ben eflal iyi oldu biz gittik : halay:

süpersin ya, eşşeğim diyene semer vuran çok olur demişler masum. lütfen kibar yolla biz gelelim demeye alıştır kendini

Ay harbi minicik migde var bende ya
millet nasıl yiyor anlamadım ,
bugün gün boyu sadece sıvı alırım sanırım

kv gelir , oğlunun doğum günü kutlamak için

ayyyy siz böyle yazınca bi tuhaf geliyor, bizi özel günlerde anneler sıkıştırmaz hiç. onlarla 1 gün öncesi 1 gün sonrası gibi ve onların evinde kutlarız biz

Ay benim kv örtüleri 1 cm aşağı kayar mazallahhh ay doğum gününe razıyım ilk yıllar evlilik yildönümünde pasta alıp gelirlerdi ben şok

Rüyamda 300 kg luk bi sumo güreşçisini yere serdim sonra yeerinden kalktııı (tam serememişsem demek ki )

Beende bi kaçışşşş hüseyin bolt mübarek

Öyyyle işte
..

2.kez günaydınlar herkese

Ay benim kv örtüleri 1 cm aşağı kayar mazallahhh ay doğum gününe razıyım ilk yıllar evlilik yildönümünde pasta alıp gelirlerdi ben şok

bornozla açaydın kapıyı belki ben farklı kutluyorum demi ama allahtan eşim annesini sever ama bu kadar yüz vermez

açlıktan mı tokluktan mı gördün bu rüyayı

bornozla açaydın kapıyı belki ben farklı kutluyorum demi ama allahtan eşim annesini sever ama bu kadar yüz vermez

açlıktan mı tokluktan mı gördün bu rüyayı
Sabah kargalarla beraber uyanınca :) yemiştim ... eeee tok karna yatma dedikleri bu olsa gerek

benim görümce hanim ile sıkıntılarım vardı 13 yıl olmayan sıkınti , onun doğum yapıp annesinin evine gelip

benim en zor günümde eşim işsiz kış günü, benim kafam 4 çocuk kaldırmıyor (iki kendi iki benim) sizin çocuklar okuldan sonra gelsin ama 3 gibi sizin eve götürsün babam demesiyle ve benim buna tepki koymam ile ,kv arayı bulmak yerine kızının korkusundan bizi öteleme ile açılmıştı

ben yine mal ben dayanamayıp geçen 15 tatilde eşimin kuzenleri geldiğinde çağırmam ile ortalığı toparlamaya çalıştım, ama görümce hanim da hala bir stop durumu var sosyal medyada asla bizim fotolara yorum yapmaz..
bi beğenir geçer

ama dünkü gittiğimiz çift ile eklediğim fotolara hemen yorum yapar eşime de dedim bak gör yorum yapacak dedim ve bingo ekledim yorum yaptı. .

madem öyle dedim bundan sonra attığım adımı geri çekiyorum etkiye tepki,

CocoChanelmademoiselle sen öyle diyince Bn çok üzülüyorum
Ooyy üzülme kuzuuuummmm kiyamam ben sana sekertom benim ben iyiyim arada geliyorlar bana dun gece aus ablanin dediği gibi yilbasi oldugu icin guzel bir gün beklentisine düştüm,yine sıkıcı bir gün oldugu için bunalima girdim canim benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…